Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платените гьолове около Шумен - въпроси и информация
Модератор: Paublo_Eskobar
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Платените гьолове около Шумен - въпроси и информация
Здравейте колеги!
Предлагам в тази тема да си обменяме информация за платените гьолове около Шумен, че сега през забраната риболова стана по-труден от към избор на дестинация. Около града има доста язовирчета, но на мен лично много малко от тях са ми познати, защото рядко мога да практикувам моя риболов на тях.
Предлагам в тази тема да си обменяме информация за платените гьолове около Шумен, че сега през забраната риболова стана по-труден от към избор на дестинация. Около града има доста язовирчета, но на мен лично много малко от тях са ми познати, защото рядко мога да практикувам моя риболов на тях.

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Re: Платените гьолове около Шумен - въпроси и информация
Пускам си въпроса в отделно мнение, за да е по-прегледно.
Някой знае ли кои язовири около Шумен държат прилични популации на хищна риба? Знам, че в Драгоевския язовир се въди прилично количество бяла риба и кефал, но там 15-те лева такса ми идват малко множко за редовно ходене.
Чувам някакви слухове за хубави костури на Дибичкия, но никой не каза по-категорично как е положението.
Та така, моля ако някой знае нещо за хищник около Шумен да драсне два реда, че се задават 3 почивни дни и поне един от тях ми се ще да е отделен за спининг.

Някой знае ли кои язовири около Шумен държат прилични популации на хищна риба? Знам, че в Драгоевския язовир се въди прилично количество бяла риба и кефал, но там 15-те лева такса ми идват малко множко за редовно ходене.
Чувам някакви слухове за хубави костури на Дибичкия, но никой не каза по-категорично как е положението.
Та така, моля ако някой знае нещо за хищник около Шумен да драсне два реда, че се задават 3 почивни дни и поне един от тях ми се ще да е отделен за спининг.

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Приятел вече съм пуснал такава тема , но почти никой не се отзова. Днес докато чаках на гарата двама таксиджии си говореха за някакъв язовир с такса 6 лв за две пръчки и рибата не се плаща. Единия хванал два шарана и 5 каракуди по половинка...не ми казаха кой е язовира обаче.
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Нашия регион с това сме известни - много риболовци, но никой не е***а един ред да напише. И в тоя и в другия форум шуменците се броим на пръсти, а иначе на гьоловете събота и неделя място за една плувка не можеш да си намериш.
Тъпа работа...

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Напълно си прав и няма да ти казвам колко много пък четат този и другите форуми.
-
- вече хвърля и на тежко
Познат спомена,че на гьолчето на Алкомет пуснали бели рибки вместо пъстървите ... , и че привечер налитат и на изкуствени ,но не ми е останало време да проверя. Иначе звучи добре като за трениране на микроджиг 
ПП И Снежина не е за пренебрегване, ако се е размърдал костура.

ПП И Снежина не е за пренебрегване, ако се е размърдал костура.
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Язовира на Снежина е страхотен, природата около него е много красива, ходил съм преди да го арендоват. След това обаче чух от няколко места, че е страшно мрежосван, явно рибата е наплашена и спининга там е доста тегав, за плувки и дъно не знам. Но не ми се бият 50 км. само за проверката. 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Някой няма ли желание вторника да отскочим до Крояч, аз имам кола на дизел е обаче? Ако предложите друга дестинация няма проблем.
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Аз бих дошъл с удоволствие, ако не бях на работа тогава.
Какво предлага язовира на Крояч и къде по дяволите е това село, за първи път го чувам

Какво предлага язовира на Крояч и къде по дяволите е това село, за първи път го чувам

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Какво предлага все още не знам , само знам че е пуснат...толкова. Миналата година каракуди доволно и едри и дребни и шаран поизлизваше. Утре е първи май бе каква работа ?
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Първи май, но за мен е работен.
Даже от днес почвам малко, но утре вече на няма мърдане. Изтървах събота и неделя, въпреки че мислех да ида някъде, но като нямам транспорт и ми пропаднаха плановете. Ще чакам другия уикенд, може да мръдна до Свинския до обяд тогава.

Модерирано!!! Спам!