Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Бисери от форума
georgii1: аз лично зарибявам с ярма , може и с хляб зависи от водоема
и този бисер ли не е смешен

и този бисер ли не е смешен

Обичам природата, но не само на картинка !!!
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
castle написа:
... Костура е единствената риба в бг. , която няма ПЛАВАТЕЛЕН МЕХУР и променя дълбочината на , която се намира като изпуска въздух през кожата си.

На къса плувка ,в репея
kotaka написа:здравеите колеги тарся си сити на4инаеш сам нокато гледам какви работи стават мали
всеки гледа неда помогне на колега а даго одере ако има някои които има сито и да нее скапо да пише мерси вразка в темата или на 0895451481
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ех Ванка,Ванка...Vankata написа:kotaka написа:здравеите колеги тарся си сити на4инаеш сам нокато гледам какви работи стават мали
всеки гледа неда помогне на колега а даго одере ако има някои които има сито и да нее скапо да пише мерси вразка в темата или на 0895451481

Аз там съм пораснал...
- Vid
- кандидат преподавател
Има и супер неграмотни....kotaka написа:здравеите колеги тарся си сити на4инаеш сам нокато гледам какви работи стават мали
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Не бях се засмивал от доста време, но тази вечер се смях до сълзи.
!
И то на цели теми - бисери. Може би е от тежката зима
!
Големият обем не позволява да ги цитирам, затова препоръчвам:
Подфорум: "Стръв и захранка"
- "Ловите ли на дънна"
Подфорум: "Мирни риби"
- "Шаран на жито"
- "Риболов на Тунджа"

И то на цели теми - бисери. Може би е от тежката зима

Големият обем не позволява да ги цитирам, затова препоръчвам:
Подфорум: "Стръв и захранка"
- "Ловите ли на дънна"
Подфорум: "Мирни риби"
- "Шаран на жито"
- "Риболов на Тунджа"
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
ico000_
" издаржа на дъщ "
" издаржа на дъщ "
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vid
- кандидат преподавател
Въпроса е, мъжка или женска е шуката?
Vid написа:Това мнение уби всичко детско в мен.niki_juve написа:Колега ако е налапала по навътре е женска![]()
![]()
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
От темата Окун-Костур..
Точно преди забраната ,малко костур за периода от половин час- 40 мн. на баластриерата в жк.Дружба1.Имаше кълване и то доста учестено макар имаше вятър ,които пречеше на плувката да се заметне.Рибата кълвеше на торен червей.

- ninastefanina
- сериозен играч
Е тоя виц не го разбрахlock3t написа:- Какво? Пояс на вярността? Ами добре...И намордник?

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Информация в темата :"Инфо от Пазарджик и региона"

........ Родна реч омайна, сладка !omsi1 написа:...............................................................................................
незнам за тебе апак мене ме провериха в4ера в 9 4аса сутрента . тата ка на званика е все ояще е слабо от 7 сутрета до 10 часа биах хванал 7 перки но прелични после изоп6то не6тя да калве . после ходих до бошулч и там народ пално не ма место та намерих си едно место там наи вкря до един страмен бриак там захраних и пак перки дов олно но уклея не даваше и така тва е от мене

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
УжасТ 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- indalo
- фен клуб-скобар
Телескоп написа:Информация в темата :"Инфо от Пазарджик и региона"........ Родна реч омайна, сладка !omsi1 написа:...............................................................................................
незнам за тебе апак мене ме провериха в4ера в 9 4аса сутрента . тата ка на званика е все ояще е слабо от 7 сутрета до 10 часа биах хванал 7 перки но прелични после изоп6то не6тя да калве . после ходих до бошулч и там народ пално не ма место та намерих си едно место там наи вкря до един страмен бриак там захраних и пак перки дов олно но уклея не даваше и така тва е от мене

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Колегата omsi1 продължава да дава инфо в същата тема, къде е ловил перките!?Телескоп написа:Информация в темата :"Инфо от Пазарджик и региона"........ Родна реч омайна, сладка !omsi1 написа:...............................................................................................
omsi1 написа:значи от другата страна от кам реката некаде посредата на водоема мейду два шалвара на бел червеи

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!