Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Ролер 85
Модератор: nkolev66
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Ролер 85
Диканаров, чул те Господ
...дано излезе нещо добро, че ми е голям кеф да усъвършенствам и измислям нови неща ....забравих да кажа, че скумрийският камуфлаж, по преценка на аверчето бил много успешен...като почне миграцията и рибите ще си кажат думата 

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
интереса е нулев
, спирам да пиша сам на себе си за новите(си) неща
..нядявах се на обсъждане, не се правя на "велик изобретател", а в прав текст ( и снимки) показвам идеята си 

Тука сме, Пламене! Тука сме!
Ролера ми харесва много, особено така камуфлиран.
Виж за моя не ми остава време. Зарязал съм го в ъгъла и скоро не съм се сещал за него. Натисна ни нещо зимата и това е...
Ролера ми харесва много, особено така камуфлиран.
Виж за моя не ми остава време. Зарязал съм го в ъгъла и скоро не съм се сещал за него. Натисна ни нещо зимата и това е...
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
- express.servise
- научил се да хвърля
Нали си писал че ще скъсяваш ластика ? Скъси го ,пробвай го и кажи какво става!Шуменеца написа:интереса е нулев, спирам да пиша сам на себе си за новите(си) неща
![]()
..нядявах се на обсъждане, не се правя на "велик изобретател", а в прав текст ( и снимки) показвам идеята си
От снимките не ми става много ясен механизма му.Снимай го с ластика!
Камуфлажа е супер!

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ето още нещо ново.... http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 94#p886194
- alex_vp
- научил се да хвърля
Дано ме изивнят админите и Пламен, че пиша тук, но коилегата Владо (Gunman) не си вижда личните.
Владо, имаш лично
Владо, имаш лично

...заблуждаваш се Шуменецо , според мен интерес има , просто хората не искат да спамят темата....смело продължавай да споделяшШуменеца написа:интереса е нулев

Митака е прав, това че не пиша тук не значи че не следя темата с интерес. Просто не разбирам нищо от направа на харпуни и затова си кротувам.
Пашата обича смелите.
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Радвам се, че има интерес....Скъсих ластика, бутнах някои неща, касаещи комфорта при ползване и чакам малко да се стопли водата за тестове. Сега си прайкам едно ролерче -Имерсионче , 60 сантиметра и съм се заканил да дера по всички показатели метровия Марлин ( с ластици- "маясълки" - 19мм) на един приятел
...всяка вечер го дразня по скайпа
Надявам се да има
, ама аз да съм онова отгоре дето е 
П.П. Ще снимаме всичко, даже спорим кой ще е по шумен при изстрел

П.П. Ще снимаме всичко, даже спорим кой ще е по шумен при изстрел

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
"скумрията" също пожъна успех
...80 см харпунче, стреля с убийствено бърз и силен изстрел( просто няма база за сравнение)....резултата е смайващ от тоя "полиролер"...има много хляб в идеята
...заснети са клипчета, но малки и доста нескопосани ги направих, но да сме живи и здрави, ще има нови
П.П. Тествах и Креси- то си 55, с пневмовакуумният надулник и съжалявам, че камерата не беше включена да заснема сурата на авера като изплуваше
Това мъничко плюкало стреля като мортира!!!!!!!!!!!!....Стрелата мина и замина през мишената, все едно, че я няма, а беше напомпено на начална сила 15 кг...зарежда се и от дете
...Опс, даже стрелата беше без острие, само по резба 

П.П. Тествах и Креси- то си 55, с пневмовакуумният надулник и съжалявам, че камерата не беше включена да заснема сурата на авера като изплуваше