Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Чух,че са зарибявали Сушица и вече е с нови условия,някой знае ли нещо по въпроса?И посещавал ли е някой водоема скоро,утре мисля да видя как е хавата там
?

То риба има ама водата е повече.
Колега, вчера бях там. Язовира има нови арендатори, които до колкото разбрах са го взели за 10 години. Зарибен е със шаран. Таксата е 10 лева за една пръчка и рибата не се заплаща допълнително. За 2 пръчки е 15 и доколкото разбирам е +5 лева за всяка следваща пръчка.
Нашата слука вчера беше 9 шарана (от кило, кило и двеста до кило и половина - това е калибъра). Всичките ги уловихме до обяд, след това въпреки нашето упорство до 17 часа имахме само спорадични пипания и никакъв улов. Заслужава си да се отбележи, че новите арендатори са поставили улично осветление на един бряг и плануват да разрешат нощния риболов през лятото. Не знам в детайл условията за това, дали платената такса ще бъде за 24 часа и ще дава право и на нощен риболов - предстои да разберем.
Наздраве, ходете за риба и наслука колеги.
Нашата слука вчера беше 9 шарана (от кило, кило и двеста до кило и половина - това е калибъра). Всичките ги уловихме до обяд, след това въпреки нашето упорство до 17 часа имахме само спорадични пипания и никакъв улов. Заслужава си да се отбележи, че новите арендатори са поставили улично осветление на един бряг и плануват да разрешат нощния риболов през лятото. Не знам в детайл условията за това, дали платената такса ще бъде за 24 часа и ще дава право и на нощен риболов - предстои да разберем.
Наздраве, ходете за риба и наслука колеги.
- Прикачени файлове
-
- IMG_0987.jpg (140.06 KiB) Преглеждано 1527 пъти
-
- IMG_0996.jpg (249.04 KiB) Преглеждано 1527 пъти
-
- IMG_1001.jpg (208.87 KiB) Преглеждано 1527 пъти
След 13 часа рибата мигрира към втичалото. Може би към 100 шарана се хванаха от 6 човека. Това е само част от рибата. Предполагам че до 1 седмица няма да има вече риба в язовира. Наслука.
- Прикачени файлове
-
- IMAG0169.jpg (172.41 KiB) Преглеждано 1505 пъти
Къде е това?vnh написа:След 13 часа рибата мигрира към втичалото. Може би към 100 шарана се хванаха от 6 човека. Това е само част от рибата. Предполагам че до 1 седмица няма да има вече риба в язовира. Наслука.
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
И всичките тези риби се взеха ли?vnh написа:След 13 часа рибата мигрира към втичалото. Може би към 100 шарана се хванаха от 6 човека. Това е само част от рибата. Предполагам че до 1 седмица няма да има вече риба в язовира. Наслука.
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
И ходят рано да си вземат място и пълнят кофите след товаsteven1969_bg написа:И всичките тези риби се взеха ли?

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Стига си завиждалКрасимир Кюрпеков написа:И ходят рано да си вземат място и пълнят кофите след товаsteven1969_bg написа:И всичките тези риби се взеха ли?. След седмица ще ми хващат .....пръста

Ходят хората и си хващат не като теб и мен паржоли и бира се да хващат по язовирите.

Плати ли са си и са си зели рибата, регламента е такъв, ако не бяха хванали нищо 10 щяха ли да им го върнат

Много обичам такива водоеми

- antivik
- кандидат преподавател
Тъй-тъй щом не се нарушават правила и закони няма нищо лошо. Има си арендатор той да му мисли,
па и никой никого не ръга на сила да оди по платени
.
па и никой никого не ръга на сила да оди по платени

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- CrossFire
- разбира нещата
Вчера и аз наминах през Сушица - от тъмно до 11 часа преди обяд.
От понтона в дясно от стената до края на осветлението след заливчето имаше около 10-15 човека. Общо се хванаха 4 риби и една се откачи докато бях там. При мен имаше само побутвания от уклейчета. Ето и някоя снимка за ранообразие.
Работното място

и малко пейзажи

От понтона в дясно от стената до края на осветлението след заливчето имаше около 10-15 човека. Общо се хванаха 4 риби и една се откачи докато бях там. При мен имаше само побутвания от уклейчета. Ето и някоя снимка за ранообразие.
Работното място

и малко пейзажи

А таксата на човек ли е на пръчка ли е и каква е , а този язовир се намира в дясно от пътя?Lor3nc0 написа:Mollier написа:Колега, дай малко повече инфо каква риба излиза освен шарани и каракуди , каква е цената на кг на рибата и къде точно се намира водоема понеже на картата не мога да го намеря.Lor3nc0 написа:На язовир Пранговски около с.Златовръх и с.Нови Извор , излиза много риба шаран по 1-2 кг. Хвърляш на бял червей на перо след 5 мин 1 шаран си хванал. Вчера бяхме за 3 часа 20 шарана но естествено всичките не ги зехме по големите само. Таксата е 5 лв и квото хванеш си плащаш. Пробвайте и вие много едра каракуда и шаран. Ще добавя и снимки като ги кача.
Водоема се намира след с.Златовръх към пътя за с.Нови извор виж в гоогле за с.златовръх и за нови извор може да видиш нещо, а за рибите 1 кг шаран е 5 лв. Излиза шаран, каракуда, червеноперка чат-пат. Шарана е много вкусен и си правиш кефа с перото. Пробвайте и вие!
Таксата не е на човек, 5 лв е колкото искаш въдици то не ти трябва много 1 за теб перо и си готов. Да в дясно от пътя. Наслука!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Локи земи пусни некоя снимчица от нашите излети бре скръндзел
Ората тука ще си помислят че сме станали консуматори с тебе и само си малчим пък ние през ден сме на работа по водоемите.
Огняново платения
Пазарджик баластиерите
Стоево платения
Конуш
и тн.

Ората тука ще си помислят че сме станали консуматори с тебе и само си малчим пък ние през ден сме на работа по водоемите.

Огняново платения
Пазарджик баластиерите
Стоево платения
Конуш
и тн.

На Стоево какви са условията?Има ли толстолоб?Благодаря предварителноchestarfield написа:Локи земи пусни некоя снимчица от нашите излети бре скръндзел![]()
Ората тука ще си помислят че сме станали консуматори с тебе и само си малчим пък ние през ден сме на работа по водоемите.![]()
![]()
Огняново платения
Пазарджик баластиерите
Стоево платения
Конуш
и тн.![]()

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ИМАmrenku написа:На Стоево какви са условията?Има ли толстолоб?Благодаря предварителноchestarfield написа:Локи земи пусни некоя снимчица от нашите излети бре скръндзел![]()
Ората тука ще си помислят че сме станали консуматори с тебе и само си малчим пък ние през ден сме на работа по водоемите.![]()
![]()
Огняново платения
Пазарджик баластиерите
Стоево платения
Конуш
и тн.![]()

Здравейте колеги,на Леново дали се е раздвижила рибата вече и какви са условията някой знае ли?