Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Инфо за общежитие вУАСГ и ВТУ-София
Модератор: dantho.mihov
Инфо за общежитие вУАСГ и ВТУ-София
Здравейте ако може някой да даде информация за цени и условия че синковеца ще кандидатства там .Да имам представа какво ме очаква
...

- lif3house
- разбира нещата
Re: Инфо за общежитие вУАСГ и ВТУ-София
Здравей, общежитията на УАСГ са в студенстски град като цени не е скъпо около 35-50 лв на месец заедно с консумативите, като са по 3 ма в стая, стаите не са големи, общежитията не са кой знае какво и не са ремонтирани, но пак за тези цени няма какво да му се търси косура. ВТУ предполагам е Тодор Каблешков то се намира в Слатина общежитията са точно до самата сграда в близост няма кафенета и дискотеки, отдалечено е от студентски град, но до центъра е по-близко, като цени предполагам пак е там около 40-50лв на месец. Ако нещо друго те интересува питай ? 

- genov_eng
- научил се да хвърля
Здравей колега,paco_lz написа:Здравейте ако може някой да даде информация за цени и условия че синковеца ще кандидатства там .Да имам представа какво ме очаква...
моят син е в УАСГ (ВИАС). На общежитие е в Студентски град. Цената е 60 лв./месец. Стаите са по 3-ма. Имат и семейни блокове с боксониери. Иначе само 36А е ремонтиран. Ако направиш ремонт на стаята със собствени средства подписваш договор и няма да те местят до края на обучението. Аз лично така направих. Имат централно парно. Абе ... сносни са

Ако нещо по-конкретно те интересува ще питам сина ми.
Успех!
Благодаря колеги! А семестрите да ми кажете по колко са?