Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Кърджалийски регион
Jechko,написал си лекинка глупост,тъй като не познаваш колегата.Не се бъзикай -колегата е страхотен пич,но по съществени причини,не управлява автомобил и трябва да се придвижва на двата си крака плюс бастун.Всичко,което иска да вземе,носи на гърба си .За това,не би могъл да отиде от Кърджали до залива на Главатарци с каяка на гърба си.
- Vesko1
- сериозен играч
Подкрепям!Не се бъзикайте с колегата антивик...защото е мъж на място и нема грешка.INCUBUS написа:Jechko,написал си лекинка глупост,тъй като не познаваш колегата.Не се бъзикай -колегата е страхотен пич,но по съществени причини,не управлява автомобил и трябва да се придвижва на двата си крака плюс бастун.Всичко,което иска да вземе,носи на гърба си .За това,не би могъл да отиде от Кърджали до залива на Главатарци с каяка на гърба си.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Някъде да има бъзик....освен информация че от Главатарци редовно се пускат лодки,то исках да помогна а излезе другоVesko1 написа:Подкрепям!Не се бъзикайте с колегата антивик...защото е мъж на място и нема грешка.INCUBUS написа:Jechko,написал си лекинка глупост,тъй като не познаваш колегата.Не се бъзикай -колегата е страхотен пич,но по съществени причини,не управлява автомобил и трябва да се придвижва на двата си крака плюс бастун.Всичко,което иска да вземе,носи на гърба си .За това,не би могъл да отиде от Кърджали до залива на Главатарци с каяка на гърба си.

- antivik
- кандидат преподавател
Бе Жечко, ти маи си един от малкото хора във форума де не си разбрал, че немам ни кола ни книжка, ни че ще имам някога. Всичкия багаж си го нося на гръб/кога тръгна сам/. Това е горе-долу една раница/бая голям/ и калъфа със сопите. Ха сега ти ми кажи, как аджиба, ще замъкна на гръб 20-тина кила каяк и оборудването към него...
? То след пробата се оказва, че и до стената ще е зор да го придвижа, така че ще се ползва основно на долния язовир.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- кандидат преподавател
Момчета,ако знаех,че ще ходите на Даскалово,колко му е,щях и аз да се домъкна,с кафета за мен и Антон,ма с бира за Вик
Аз на 29.04.бях на разузнаване на яз.Тешел,а от там и на яз.Доспат,и от двете места пълно капо,за това на 01.05.бях на язовира под с .Бойно,за който май ви говорих на срещата ни.Супер беше -на дъно не,ама на плувка на царевица направих 4 шарана и около 15 кефала,като се напълних и с околната красота на планината.

- antivik
- кандидат преподавател
То нашето си стана на чиста импровизация, па и само с 1 кола, но ето ти малко подробности
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=62713.
То сега се заформя нещо за откриването, ма на ЛС-тата ще се до уточнят нещата.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=62713.
То сега се заформя нещо за откриването, ма на ЛС-тата ще се до уточнят нещата.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ице, казвай сега за тоя гьол.Платен ли е?.Като идвам от Кърджали, след селото, отбивката вдясно.От там накъде.И преди съм го търсил тоя гьол, ама не можаш да го намеря.Има ли до водата или наоколо някакви постройки/краварник/, че май един "Хитрец", мой приятел ми говореше че има краварник там и язовир покрай него.Ако е неговия, ще ида да му погостувам за негова сметка.INCUBUS написа:Момчета,ако знаех,че ще ходите на Даскалово,колко му е,щях и аз да се домъкна,с кафета за мен и Антон,ма с бира за ВикАз на 29.04.бях на разузнаване на яз.Тешел,а от там и на яз.Доспат,и от двете места пълно капо,за това на 01.05.бях на язовира под с .Бойно,за който май ви говорих на срещата ни.Супер беше -на дъно не,ама на плувка на царевица направих 4 шарана и около 15 кефала,като се напълних и с околната красота на планината.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
оооооо като ходиш до тоя приятел се обади и на мене, че и аз да взема да дойда!Но какви са условията?Някой знае ли?
Георги Тенев
-
- кандидат преподавател
Ще ви светна за всичко там,ама изчакайте още десетина дена-в момента е праснал луди пари,напълнил е едно заградено място от водоема с яки шарани и сомове,като изчаква да си хвърлят хайвера,след което ми се закле,че ще ги пусне във водоема.На такива добичета видях гърбовете,че ми пресъхваха устата.
Иначе е пич,остави ме сам по едно време към 17 часа да ловя докогато ми изнася,изобщо шараните ми ги остави халал,иначе ги тегли и се плащат на кило,не знам по колко,като ако не ти трябват,може да се пускат обратно.Вероятно и сома ще се плаща,иначе кефалите са безплатни,като дневната такса за риболов е 5 лева.Много е красиво наоколо,няма никакъв краварник.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ясно, не е моя "Хитрец".Мерси Ице.INCUBUS написа:Ще ви светна за всичко там,ама изчакайте още десетина дена-в момента е праснал луди пари,напълнил е едно заградено място от водоема с яки шарани и сомове,като изчаква да си хвърлят хайвера,след което ми се закле,че ще ги пусне във водоема.На такива добичета видях гърбовете,че ми пресъхваха устата.Иначе е пич,остави ме сам по едно време към 17 часа да ловя докогато ми изнася,изобщо шараните ми ги остави халал,иначе ги тегли и се плащат на кило,не знам по колко,като ако не ти трябват,може да се пускат обратно.Вероятно и сома ще се плаща,иначе кефалите са безплатни,като дневната такса за риболов е 5 лева.Много е красиво наоколо,няма никакъв краварник.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Авери, в събота направих една разходка с гемийката къде Широко поле-Звезделина. Много вода, много нещо стигнала е почти до боровете при Момина скала

да видим къде ще търсим рибата след забраната...
.
За разлика от великденските празници този път нямаше шибани бракониери
.

да видим къде ще търсим рибата след забраната...

За разлика от великденските празници този път нямаше шибани бракониери

- Антон Тонев
- сериозен играч
Вик, дядото работи в района на Траса.Вчера ми вика-ебати шараните плуват до брега-като подводници.Викам му-лодки има ли във водата?.Ааааа,вика- почти 24 часа и на двата бряга има хора от ИАРА+Жандарми.Дано, и на горния да е така положението, макар че от миналата седмица идва противополжа информация.Нивото на водата донякъде спасява положението.antivik написа:Авери, в събота направих една разходка с гемийката къде Широко поле-Звезделина. Много вода, много нещо стигнала е почти до боровете при Момина скала
да видим къде ще търсим рибата след забраната....
За разлика от великденските празници този път нямаше шибани бракониери.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч

Това отгоре дето плува...са т.нар. "органични фекални съединения"...от колекторите на целия град .Всичко се излива директно в долния язовир...а после някои я ядат тая риба..

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ние у Байкал, им викаме за по кратко - Лайно.Vesko1 написа:Това отгоре дето плува...са т.нар. "органични фекални съединения"...от колекторите на целия град .Всичко се излива директно в долния язовир...а после някои я ядат тая риба..

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
А - а не, туй де му викате "човешки биоотпадък" се моташе по близо до града
, около каваците . Това де се мота тук на снимката са клечки, треви, борови игли и всяк`ви растителни чудесии намъкнати от бреговете и наплетени на топки, ка`т го фраснеш с греблото се разпада. По - гадното са пластмасовите туби и бутилки де се мотаха по водата.