Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Роми пак вилнеят !
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Искам да попитам колега...От къде са твоите работници-от големия град или от околностите?Защото при мен също работят роми или цигани,както щете и по мои наблюдения въпросните от села и по-малки градчета са доста изпълнителни,работят нормално,не се оплакват за разлика от събратята им от големия град..."Гражданите"са супер арогантни,нагли,скатават се и вече гледам да не работя с такива.Все търсят лесното.На паркинга пред офиса има нон-стоп роми ,които са се самоназначили за "управители на паркинг",посочват ти къде има свободно място за паркиране и веднага се залепят за теб за пари.Това са хора здрави,в разцвета на силите си.Веднъж един от тях беше влязал във входа на кооперацията в която се помещава овиса ни за да си преброи парите припечелени през деня.Случайно влизах и го приклещих да видя за какво става въпрос...беше изкарал 78лв от сутринта до около 18 часа след обядhendekltd написа: писах вече, че повече от 60 роми работят с мен от 3 години. Ако ти познаваше някой и друг 'такъв', щеше да знаеш каква е разликата между това, което виждаш по телевизията, и истинската картинка.

Stand and fight
ами като има хора дето им дава така ще бъде... първо им даваме и после очакваме да работят тоя за какво да работи не че да висиш цял ден на паркинга и да показваш свободните месат не е работа.... и тия с каруците също изкарват много щото вършат мръсната работа дето българите не я искат един сиганин с каруца да ти изчисти мазето и да изхвърли боклука ще ти иска 10 лв а никой българин не би се навил за толкова... Докато даваме ще има и търтеи ако на тия по светофарите не им дават пари за миене на стъклата няма да са там ако на тоя на паркинга не му даваха и той нямаше да и там ако на тия с каруците не им даваме и те ще намелеят... Немога да ги разбера хората виждат държавата колко помощи им дава и продължават да им плащат за глупости че ми измил предното стъкло или че ми показал каде да паркирам или дай ще мина по тънко и ще хвана някой с каруца да ми изхвърли боклука.... А после каруците ми пречат има мангали навсякъде и просят, ами ще просят бе като има балъци да им дават.... Много лесно става просто спираме да им даваме и това е.... Остават си на помощите и ако не отговарят на изисквания и тях да им отнемат.. Като направи някоя кражда не да ги вкарват в затвора и да си лежат там по-цял ден а да ги организират и да полагат обществено полезен труд и да ги гърчат да чистят и подреждат градинки и улици, и след няколко години изобщо ще забравим че сме имали проблеми с мангалите...executor написа: беше изкарал 78лв от сутринта до около 18 часа след обядДобър надник,а?А тия същите получават и помощи за безработни,за многодетни семейства и т.н.

- ribarq
- сериозен играч
В наща фирма един път шефката се реши да вземе една мангалка на работа , уш тва онова добре работи по 80 -100 лв на седмица взимаше ! и една седмица имаше по малко работа и по малко заплащане и хоп , една колешка и са взети 50 лв от саблекалнята от чантата ! След разследването се оказа че била тя ! Мъжа и бивш затворник-Понякой път на почивките разправяше ,че мъжа и я биел като не му пускала и такива разни глупости ---баси и комбината са тея мангали ---и аз и викам ми тя и мойта жена да не ми пуска , и аз ше бия---тя ми вика "как така " : АЗ: " Мъжа ти обича садо мазо " и тя се чуди цял ден какво е това садо мазо
! ама както и да е .....дойде майка й , и върна парите (50 лв)-след намесата на МВР-шефката на фирмата ..... и един шут у газо и да я няма !
след като пуснахме жалба в полицията и да се обадим на познати криминалисти , ни казаха че данните който са й на личната карта не съществуват и адреса който е писан в личната карта не съществува -дори ходихме да проверим , тая къща живеят други хора ! Представяте ли си 3 месеца близо работеше със нас и са й плащани осигуровки на тези даннй ! После казаха че и друг път са я задържали за подобни случай ! А детето и едно такова Бяло с руса коса-хубаво дете лачезарно ! Сигорно не е от черният и грозен мъж ! А ОТ КАЗАРМАТА !
Та така , май май повечето народ е патило от Ромите !

след като пуснахме жалба в полицията и да се обадим на познати криминалисти , ни казаха че данните който са й на личната карта не съществуват и адреса който е писан в личната карта не съществува -дори ходихме да проверим , тая къща живеят други хора ! Представяте ли си 3 месеца близо работеше със нас и са й плащани осигуровки на тези даннй ! После казаха че и друг път са я задържали за подобни случай ! А детето и едно такова Бяло с руса коса-хубаво дете лачезарно ! Сигорно не е от черният и грозен мъж ! А ОТ КАЗАРМАТА !
Та така , май май повечето народ е патило от Ромите !
-
- разбира нещата
Ако имаме желание и воля и сме единни за 10 години ще цъвтим мога да ти гарантирам имаме голям потенциал но все още простотията е силно изразена и първо трябва с нея да се преборим. Аз съм оптимист не ми харесва да се примирявам и да живуркам ден за ден с мисълта че нищо няма да се промени. Незнам дали осъзнавате какво всъщност стана на 01.01.2007г. не просто влезнахме в ЕС а почнахме ново начало с което започва подобряването на всичко. Незнам колко и каде сте ходили из чужбината и колко знаете да другите държави но и там нещата не са се получили с магическа пръчка. Влезнахме в една голяма машина и за няколко годити така ще ни оправят че свят ще ни се завие. Така ще ни препрограмират че ще станем като пружинки. Ако някой се съмнява нека да попрочете малко за това какво става с една държава членка на ЕС. З съжаление това можеше да стане много по-рано но има влиятелни хора в България дето нямат интерес тука нещта да са подредени и печелят много от сегашната анархия. На всичкото отгоре народа се заблуждава от някъкви фашисти и си тисли че те ще ги оправят пълна глупост те просто целят да ни върнат в изходна позиция (анархия) защото могат да си правят всичко. Проблема на Българския народ още от време оно е че винаги избира грешната страна сами си правим гадното и пасле виним други така е и с циганите научихме ги да не работят и сега плачем от тях искаме да ги трепем.... Хубаво ги беше научил Бай Тошо и гета им направи с големи дувари кой ги остави да си правят каквото си искат? Българите защото и на нас ни хареса анархията съсипахме толкова неща които сега се опитваме да изградим наново защо? Ще кажете държавата кой е държавата ние сме държавата политиците са били хора като нас ние сме ги избирали и наши манталитет е като тяхния важното е далаверата да върви да се опраим като бутнем на някой и тн. Караме пияни като ни спрът искаме да подкупим полицаите и те ако вземат си казваме егати корумпираната държава ако ни арестуват пак държавата виновна съдим виним а не се поглеждаме да видим че всичко идва от нас. Е можеше влизането в ЕС да мине леко и неусетно но ние обичаме да ни е гадно ще ни се стъжни в началото особено та тия дето не са свикнали да работят. Цигани има в цяла европа малко са страните без цигани имали са проблеми но са ги решили без да сформират бойни дружинки... Настройте си часовниците, доброто предстои и само от нас зависи колко още остава..наблюдател написа:Към Mitak и hendekltd. Тия работи дето ги пишете изглеждат чудесно, но са като комунизма: на теория - мечта, но на практика неприложим. Тоя ген хиляди години се е усъвършенствувал да живее на гърба на другите племена та сега за 20-30-50 години ли ще го променим?...

-
- кандидат преподавател
Аз него хваля ние неможем да променим съюза а и аз не ти говоря за икономиката само, ти сам казваш че там хората сами с труд и дисциплина са постигнали всичко... спореб теб дали ще търпят хаоса при положение че при тях почти всичко е подредено??? Аз мисля не ще подредят и тука и ще ни дисциплинират и ще мачкат както си искат неприятно е но е така... скоро четох една статистика колко процента от населението да европейските държави ходи на почивка в чуждина и България беше включена като видях цифрите щях да падна от Французите само 5% а от Българите 14и нещо... от каде идва разликата Французина може да си го позволи да иде на почивка но от работа няма време а ние ревем че сме бедни неработим щото давали малко пари и кафенетата са пълни с млади хора и ми е чудно от каде имат пари като неработят ей това ще се промени ще трябва да работиш за да имашsnegk написа:Европейския съюз няма да промени българина а ние ще променим саюза.И него хвали толкова,защото никоя държава не го иска а само управниците.Този съюз не е допринесъл нищо за развитите страни с исключение на мира.Хората са постигнали всичко сами с труд,съзнание,дисциплина и др.

да новината излезе миналата седмица да им е честито поздрави за фашистите сега ще имат и отпор общо взето двата отбора вече сформирани...НЕКА ИГРАТА ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА...Поборников написа:Да ви е честита новата ромска гвардия ОМОНсега в Пазърджик в последствие в Пловдив и София,я да видим сега как ще се развият нещата.
![]()
![]()
![]()

-
- и господ не е толокова добър
Приятелю ела на морето да ги видиш какви са свини като се напият,повдигами се от тях а още повече ми се повдига от нащи лизачи.Като чуят чужда реч и стават просяци.А за европейския саюз това е дълга тема която мога да пиша много за плюсове и минуси.Много хора се надяваха,че като влезем в саюза и всичко ще сеоправи,грешка.Само твърда ръка и закони които да се спазват може да оправи едно прогнило общество каквото сме ние.
- barutchiata ©
- Администратор
Абе пичове на тия мангали мноо време им отделихте.Има една приказка която изчерпва темата: Циганин българин не храни!.Иначе ние баламите си ги храниме с помощи дето излизат от нашия джоб.Политиците ни са тези дето са преценили ,че трябва да защитават циганите ,защото имат интереси от тях.Колкото до българите сме овце, всеки гледа мене си
.Ще взема да се преименувам и приобщя у некое малцинство я Хасан,Авраам,Йоргос,Гарабет или който и да е само далавера да има.Къде тока ще ми платаят ,къде нещо друго ........абе шамар да е аванта да е
Мое мнение на такива управници да им сера у устенцата дето предават България и българщината.Едно време хората живота са си давали ......... сега е достатъчно какво им наредят от на вън
.

Да, от това винаги ми се е повдигало... последните ми впечатления от морено са от миналата година в едно заведение в Созопол заради една група чужденци чакахме час и половина само за да ни вземат поръчкатаsnegk написа:Като чуят чужда реч и стават просяци..

- CERRUTI
- сериозен играч
ceco65 написа:не подкрепяйте тези националисти,а дайте сами да си помогнем.ще ви дам един пример!!!живея във ОВЧА КУПЕЛ.една сутрин отивам на работа и във рейса се качва контрола точно на спирката преди мангалската махала.карти и билети за проверка но ние сме трима и със самочуствие и казваме ще провериш рейса на земляне,а контролата казва няма как да стане до там ще се напълни със цигани,а те нямат пари и ние му викаме изпарявай се от рейса да не те свалим на земляне и да станеш за резил.изпари се като пръдня из гащи,а мангалите се возят без пари и не им пука.докато ги защитават няма оправия.ще ни ограбват ще ни бият ще ни е..т,а управниците ще ги защитават,за съжаление това е действителноста във БЪЛГАРИЯ