Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На Бушляк в понеделник
Модератор: Кърцата
На Бушляк в понеделник
След покупката на Фидер съм се разбрал с приятели да ходим на Бушляк.Там за фидер какви места бихте ми препоръчали и на каква стръв да пробвам с новата придобивка.Благодаря предварително 

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: На Бушляк в понеделник
не се преебвай,преди няколко дни ходих и водораслите са цъфнали,неможе да се хвърля,трябва ти най-малко директна 8ца за да ловиш евентуално в някой воден прозорец измежду водораслите, няма и помен от хубавия уклей ( около 15-18 см ) който се вадеше до преди месец,бабушката и перката също са се изпокрили,на прожина на дъно 2 удара ( ако си ходил там знаеш че кълват или амури или каракуди около и над кило ) и докато извадя до брега и 2те се откачиха заради водораслите,единствено на рибка на дъно,на пак трябва да целиш прозорци измежду водораслите,аз хванах 20 костура и сигорно още толко се откачиха,единствено под кафето не е обрасло с водорасли но там беше гъз до гъз,а и вадеха много слабо,на стената май също няма,но там незнам как е положението,а и е доста дълбоко там,съветвам те да не ходиш там,но ако ходиш УСПЕХАнди написа:След покупката на Фидер съм се разбрал с приятели да ходим на Бушляк.Там за фидер какви места бихте ми препоръчали и на каква стръв да пробвам с новата придобивка.Благодаря предварително

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;