Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Какво представлява ластика за поводи?????
Модератор: sapuna
Какво представлява ластика за поводи?????
Колеги съжелявам за невейеството се, но какво представлява този ластик. Знам, че с него се хваща повода към щеката( незнам дали се изразих правилно). Абе надявам се да ме разберете за какъв ластик става дума. Въобще за какво се използвът тези ластици в риболова по принцип??? Как се използват и за какво се използат??? Преимущества и недостатаци??? Надявам се да ми дадете тази информация която търся. Незнам дали несте я разглеждали преди, но неможах да намеря нищо с търсачката. Благодаря предварително....
-
- фен клуб-скобар
555
Ластика поема спринта на рибата ,като реши изведнъж да се направи на Бен Джонсън
.
С ластик и сравнително тънко влакно 0.12-0.14 може да изкараш риби дето трудно се вадят с макара (е с моите скапани макари де
)

С ластик и сравнително тънко влакно 0.12-0.14 може да изкараш риби дето трудно се вадят с макара (е с моите скапани макари де

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Какво представлява ластика за поводи?????
не си губи времето.в който и да е от по големите риболовни магазини да влезеш и да попиташ,за 5 минути ще ти обяснят нагледно всичкоFurba написа:Колеги съжелявам за невейеството се, но какво представлява този ластик. Знам, че с него се хваща повода към щеката( незнам дали се изразих правилно). Абе надявам се да ме разберете за какъв ластик става дума. Въобще за какво се използвът тези ластици в риболова по принцип??? Как се използват и за какво се използат??? Преимущества и недостатаци??? Надявам се да ми дадете тази информация която търся. Незнам дали несте я разглеждали преди, но неможах да намеря нищо с търсачката. Благодаря предварително....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата