Какво представлява ластика за поводи?????

Модератор: sapuna

Furba
новобранец
новобранец

Какво представлява ластика за поводи?????

Мнение от Furba »

Колеги съжелявам за невейеството се, но какво представлява този ластик. Знам, че с него се хваща повода към щеката( незнам дали се изразих правилно). Абе надявам се да ме разберете за какъв ластик става дума. Въобще за какво се използвът тези ластици в риболова по принцип??? Как се използват и за какво се използат??? Преимущества и недостатаци??? Надявам се да ми дадете тази информация която търся. Незнам дали несте я разглеждали преди, но неможах да намеря нищо с търсачката. Благодаря предварително....
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от FishBone »

Първо здравеи ! :D Несе казва ластик е шоклидер значи до колкото знам при щеките тои деиства като аванс и това е до колкото имам опит :wink:
Rapala vs UglyDuckling
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

шок лидера се ползва при дънен,мачов риболов,а ластика се монтира на директни телескопи и щеки,отвътре на второ или трето коляно.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Ластика поема спринта на рибата ,като реши изведнъж да се направи на Бен Джонсън :lol: .
С ластик и сравнително тънко влакно 0.12-0.14 може да изкараш риби дето трудно се вадят с макара (е с моите скапани макари де :lol: )
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Какво представлява ластика за поводи?????

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Furba написа:Колеги съжелявам за невейеството се, но какво представлява този ластик. Знам, че с него се хваща повода към щеката( незнам дали се изразих правилно). Абе надявам се да ме разберете за какъв ластик става дума. Въобще за какво се използвът тези ластици в риболова по принцип??? Как се използват и за какво се използат??? Преимущества и недостатаци??? Надявам се да ми дадете тази информация която търся. Незнам дали несте я разглеждали преди, но неможах да намеря нищо с търсачката. Благодаря предварително....
не си губи времето.в който и да е от по големите риболовни магазини да влезеш и да попиташ,за 5 минути ще ти обяснят нагледно всичко :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Даже и ще го монтират.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Монтажи за риболов”