Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблер и Клатушка от Естония
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- petro_op
- ще става разбирач
Воблер и Клатушка от Естония
В последните 2 месеца въпреки силното ми желание не съм и стъпил за риба - няма как
Радост ми носят две неща да наблюдавам и да се радвам на успехите на колегите и да купувам постоянно нещо от риболовните магазини.
Имам сигурно вече поне 20 примамки невиждали вода, ще се превърна в колекционер накрая
Но стига мрънкане.
Често ми домъкват какво ли не от странство и се радвам като малко дете. Последната придобивка са един воблер и една клатушка от Естония. Фирмата е ATEMI, на мен не ми говори нищо и малко поразгледах сайта им-много зле подреден. Изработката им не е лоша:

Воблера е плуващ и тракащ.
Катушката е 18 гр .
Някой ако е ползвал нещо от АТЕМI моля за мнения ?

Радост ми носят две неща да наблюдавам и да се радвам на успехите на колегите и да купувам постоянно нещо от риболовните магазини.
Имам сигурно вече поне 20 примамки невиждали вода, ще се превърна в колекционер накрая

Често ми домъкват какво ли не от странство и се радвам като малко дете. Последната придобивка са един воблер и една клатушка от Естония. Фирмата е ATEMI, на мен не ми говори нищо и малко поразгледах сайта им-много зле подреден. Изработката им не е лоша:

Воблера е плуващ и тракащ.
Катушката е 18 гр .
Някой ако е ползвал нещо от АТЕМI моля за мнения ?
- petro_op
- ще става разбирач
Ами да забелязал съм.
Дори Отчето (бивш съфорумец) се опитваше да ме убеди, 4е е пробвал на влачене с еднакви пръчки, от двете страни на лодката, с абсолютно еднакви воблери единя Естонска Рапала другия Ирландска.
И само Ирландската хващала .....може и да е вярно, но мисля, че си държат на бранда и контрола на качеството - иначе те губят
Дори Отчето (бивш съфорумец) се опитваше да ме убеди, 4е е пробвал на влачене с еднакви пръчки, от двете страни на лодката, с абсолютно еднакви воблери единя Естонска Рапала другия Ирландска.
И само Ирландската хващала .....може и да е вярно, но мисля, че си държат на бранда и контрола на качеството - иначе те губят

И аз,като Отчето имам същите усещания и предразсъдъци,но истината е да уцелиш ваксата!
Основно ваксата е Рапала!
Моето мнение за воблера е нищо особенно,прилича на Страйк-про или Йо-зури,а цвета е по-скоро за морски риболов.Блесната е тежичка и също ми се струва за морски риболов,но понеже прилича на Тоби без опашчици може привечер,сега да ковнеш някоя бяла от брега!Пробвай,баце и наслука! 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
А-а-а, туй Абу-то Термометър е убаф фофлер!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;