Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Купувам колело
- yancho
- ще става разбирач

Купувам колело
Здравейте колеги, търся си велосипед от тези на които казват планински. Ако някой има и му е за продан нека да ми прати оферта с няколко снимки в темата или на ЛС. Колелото е желателно да е запазено и с цена до около 70-80 лв. Приемам предложения от цялата страна нали все пак има еконт 
- yancho
- ще става разбирач

Re: Купувам колело
Мерси колега, гледах го тоя форум, но колелата там не са ми по джоба. Мноо са модерниkato_gb написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewforum.p ... fb25ced54c
-
dichkata10
- новобранец

колега имам такова колело,само трябва да го снимам,с 2амортисиора е и само трябва да го избърша че е прашно,не го карам и не ми трябва,даже имам един приятел който е от Хасково и си ходи всяка събота и неделя и може да му го пратя по него ако ти хареса.Цената която му искам е 100лв.
- yancho
- ще става разбирач

Снимай го и ще преценимdichkata10 написа:колега имам такова колело,само трябва да го снимам,с 2амортисиора е и само трябва да го избърша че е прашно,не го карам и не ми трябва,даже имам един приятел който е от Хасково и си ходи всяка събота и неделя и може да му го пратя по него ако ти хареса.Цената която му искам е 100лв.
- YordanDanev
- сериозен играч

Колега, ако ти трябва планински велосипед за каране в парка, може да си вземеш на тази цена. Но ако искаш да караш и по горите ти трябва по-скъпичко колело.
- yancho
- ще става разбирач

Колелото ще го ползвам главно за да ходя на работа и може би някой път да ида на риба някъде на близко.YordanDanev написа:Колега, ако ти трябва планински велосипед за каране в парка, може да си вземеш на тази цена. Но ако искаш да караш и по горите ти трябва по-скъпичко колело.
-
dichkata10
- новобранец

колега ще го снимам днес и ще ти ги покажа,понеже тези дни не ми остава никакво време.
- yancho
- ще става разбирач

dichkata10 написа:колега ще го снимам днес и ще ти ги покажа,понеже тези дни не ми остава никакво време.
-
dichkata10
- новобранец