Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

развод по.....БЪЛГАРСКИ
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
развод по.....БЪЛГАРСКИ
Пускам тази тема понеже в българския спорт и най-вече в националните ни тимове за сетен път някоии се опитват на гърба на състезатели да си оплетат кошницата.Докога изявени национали от близко минало след като отидат в управителни съвети или ръководни постове загърбват националните интереси и се впускат в свои игрички???примери мнооого.
ръководството по щанги,БФС,лека атлетика,и за капак на всичко,най,най титолования ни колективен отбор ,с многократни международни успехи,отбор който има ПОБЕДИ над всеки национален отбор от ЕЛИТА,националите ни по ВОЛЕИБОЛ ,да останат без треньор броени дни преди световната лига и квалификацията за лондон.сега ли му беше момента да се сменя СТОЙЧЕВ? може и да има свои грешки,но сякаш мерника му беше вдигнат след европеиското(едно леко подциняване на словаците и от там дойде неизбежното-русия).а сега с германия като водехме в третия с 4 точки и допуснахме 6-7 последувателни,наще им се подкусиха краката.
накрая не издържаха психически и логично паднахме.мисля че не е нормално по средата на сезона да уволниш един от най-добрите треньори, доказал се през последните години.В Италия никой не му се меси ,а тука сигорно все някой дава акъл от страни и се прави на разбирач(неслучаино и пранди не ще да се заеме с бъкиите ни).
нека всеки да си каже своето мнение, а не само да чоплим световния футбол,а темата за волеибол да я загърбваме.
и дано всичко да се оправи
ръководството по щанги,БФС,лека атлетика,и за капак на всичко,най,най титолования ни колективен отбор ,с многократни международни успехи,отбор който има ПОБЕДИ над всеки национален отбор от ЕЛИТА,националите ни по ВОЛЕИБОЛ ,да останат без треньор броени дни преди световната лига и квалификацията за лондон.сега ли му беше момента да се сменя СТОЙЧЕВ? може и да има свои грешки,но сякаш мерника му беше вдигнат след европеиското(едно леко подциняване на словаците и от там дойде неизбежното-русия).а сега с германия като водехме в третия с 4 точки и допуснахме 6-7 последувателни,наще им се подкусиха краката.
накрая не издържаха психически и логично паднахме.мисля че не е нормално по средата на сезона да уволниш един от най-добрите треньори, доказал се през последните години.В Италия никой не му се меси ,а тука сигорно все някой дава акъл от страни и се прави на разбирач(неслучаино и пранди не ще да се заеме с бъкиите ни).
нека всеки да си каже своето мнение, а не само да чоплим световния футбол,а темата за волеибол да я загърбваме.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: развод по.....БЪЛГАРСКИ
Заради тези федерации ,изгубихме Бербатов за националният по футбол.
Сега пак заради тях и калпавото им управление ,ще загубим Казийски и Жеков
Докога такива мизерни душици ще управляват дьржава ,спорт и не знам още какво ?????
RIP Бг спорт ,чудя се и Пулев какво чака а не сменя папорта.
пп:Обичам си родината ,обичам си историята ,но заради управници като днешните ме е срам ,че сьм Бьлгарин.
Сега пак заради тях и калпавото им управление ,ще загубим Казийски и Жеков

Докога такива мизерни душици ще управляват дьржава ,спорт и не знам още какво ?????
RIP Бг спорт ,чудя се и Пулев какво чака а не сменя папорта.
пп:Обичам си родината ,обичам си историята ,но заради управници като днешните ме е срам ,че сьм Бьлгарин.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!