Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Пъстърви на Голям и Малък Беглик
Модератор: Paublo_Eskobar
Пъстърви на Голям и Малък Беглик
Здравейте колеги.Искам да попитам някой дали е ходил през забраната на Беглиците за балканки ? 

Re: Пъстърви на Голям и Малък Беглик
колега аз до колкото знам малкият е забранен целогодишно,въпреки че зимата ловяха на дупка
Интересното е че преди 2 години ни изгониха оттам някви хора с Лада Нива,казвайки че е забранен Малък Беглик.На мен ми се стори странно и като си слезнахме в Пловдив проверихме в Иара и оттам казаха че такава забрана не съществува 

От тази година е разрешен за риболов.dancho.t написа:колега аз до колкото знам малкият е забранен целогодишно,въпреки че зимата ловяха на дупка
.............и не ми се мисли какво ще последваБат Стан написа:
От тази година е разрешен за риболов.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- gabroveca2604
- новобранец
Вярно е,че беше забранен Малък Беглик, но от тази година е разрешен. Лично не съм ходил, но от мои приятели, знам, че последните два уикенда само една пъстърва. Излизало е друга риба, но за четири дена - пет въдици саме една малка пъстърва.L1v3ruS написа:Здравейте колеги.Искам да попитам някой дали е ходил през забраната на Беглиците за балканки ?
Мисля да "навестим" Големия 1-во,дано да имаме слука и времето да е с насgabroveca2604 написа:Вярно е,че беше забранен Малък Беглик, но от тази година е разрешен. Лично не съм ходил, но от мои приятели, знам, че последните два уикенда само една пъстърва. Излизало е друга риба, но за четири дена - пет въдици саме една малка пъстърва.

Успех ти пожелавам колега. Само да те предупредя, че шанса да уловиш балканка на Големия Беглик е почти нулев. Никой не ходи там целенасочено за пъстърва, просто защото този вид е почти изчезнал в язовира. За сметка на това може да си хванете кефал и костур. Айде наслука!
Благодаря:) Иначе за шанса знам,от 20-ина години тренирам там уменията сиTuranag написа:Успех ти пожелавам колега. Само да те предупредя, че шанса да уловиш балканка на Големия Беглик е почти нулев. Никой не ходи там целенасочено за пъстърва, просто защото този вид е почти изчезнал в язовира. За сметка на това може да си хванете кефал и костур. Айде наслука!

Иначе костур,перка,и кефалчета доволно си излизат ако знаеш места и подходящата стръв.
Мисля другия месец да пробвам и Малкия,дано да си струва.
Някой да е със скорошно посещение на Беглиците,че мисля да ги посетя другата седмица ? 

- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Днес на 1 километър от стената на Голям Беглик в залив с паднало дърво в язовира направо ги разцепихме - перки и костури.На мястото бяхме в 11.45, а кълвенето беше до 3 часа следобяд и после се ловеше по-трудно. На бял червей и клечки-ларви. Братовчеда с блесничка също хвана костурче на 3-то мятане от брега.
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
Идеално сте се справили значи ,колега
Само уточни къде сте били,преди стената или след като минете по нея ? А иначе и аз бях там миналата седмица.Предимно ги скубахме на Малкия,на бял излизаха само малки костурчета около 100-150 гр.,та добре че бяхме взели жито.На него се нахвърлиха доста добри екземпляри кефали и даже една каракуда 600 гр. Една малка пъстървичка и тя се обърка ама си я пуснахме да расте
Иначе за всеобща изненада на колега до нас точно му удари щука на обикновена линия с бял за стръв...почти успя да я извади ама нейсе ,скъса точно пред него. На око беше около 50-60 см.

До L1v3ruS:
Брато, кажи как е пътя до Голям Беглик, че края на месеца ми предстои излет там, а знам че беше лунен пейзаш? Ти откъде пътуваш за там?
Брато, кажи как е пътя до Голям Беглик, че края на месеца ми предстои излет там, а знам че беше лунен пейзаш? Ти откъде пътуваш за там?
Пътя е зле,бях пак там уикенда.Работи се доста по него,но преди есента няма да го завършат както е по план деkons написа:До L1v3ruS:

.