Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Срам за ИАРА!!!!!
Модератор: bobopeli
Срам за ИАРА!!!!!
Къде сте господа от ИАРА ? Вече ТРЕТИ ДЕН някакъв нагъл циганин лови с парашут в ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ между пешеходния и моста на Герджика от страната на бившия ТОХ и никой не го безпокои . Призовавам ви господа да вземете съответните мерки поне в самия град да няма такива случаи защото следващи път когато видя въпросния парашутист не знам дали ще ми издържат нервите и няма да се стигне до непредвидено къпане за бракониера!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА!
Колеги,хайде успокойте се малко!"Срам за ИАРА"- какво означава това!Някакъв циганин бил хващал риба незаконно и ето държавата я няма!Всички знаем за слабите места на агенцията,но в крайна сметка те не могат да бъдат навсякъде.По-скоро законодателството в случая куца, и да го хванат циганина - какво- нищо,утре пак ще бракониерства,и не само той ,а и много други!Разбира се ,че нашата задача е да даваме сигнали,но не можем всеки изолиран случай да екстраполираме в безсилие на властите!
ПОздрави!
ПОздрави!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
"Някакъв циганин бил хващал риба незаконно и ето държавата я няма!Всички знаем за слабите места на агенцията,но в крайна сметка те не могат да бъдат навсякъде.По-скоро законодателството в случая куца, и да го хванат циганина - какво- нищо,утре пак ще бракониерства,и не само той ,а и много други!"
Не е така мен лично са ме глобявали за това че съм си забравил билета,макар че на следващия ден им го занесох на крака в управлението!
Не е така мен лично са ме глобявали за това че съм си забравил билета,макар че на следващия ден им го занесох на крака в управлението!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА!