Срам за ИАРА!!!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
lpfc
новобранец
новобранец

Срам за ИАРА!!!!!

Мнение от lpfc »

Къде сте господа от ИАРА ? Вече ТРЕТИ ДЕН някакъв нагъл циганин лови с парашут в ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ между пешеходния и моста на Герджика от страната на бившия ТОХ и никой не го безпокои . Призовавам ви господа да вземете съответните мерки поне в самия град да няма такива случаи защото следващи път когато видя въпросния парашутист не знам дали ще ми издържат нервите и няма да се стигне до непредвидено къпане за бракониера!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА!
Аватар
fest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fest »

Колеги,хайде успокойте се малко!"Срам за ИАРА"- какво означава това!Някакъв циганин бил хващал риба незаконно и ето държавата я няма!Всички знаем за слабите места на агенцията,но в крайна сметка те не могат да бъдат навсякъде.По-скоро законодателството в случая куца, и да го хванат циганина - какво- нищо,утре пак ще бракониерства,и не само той ,а и много други!Разбира се ,че нашата задача е да даваме сигнали,но не можем всеки изолиран случай да екстраполираме в безсилие на властите!
ПОздрави!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Не го закачат, защото е циганин.
Да не се наруши крехкия етнически баланс на мирното съжителство между "роми" и българи. :roll: Освен т'ва тоя мангал сигурно и ток не плаща...жена му е родила 7 досега и чака 8-то....и т.н.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
lpfc
новобранец
новобранец

Мнение от lpfc »

"Някакъв циганин бил хващал риба незаконно и ето държавата я няма!Всички знаем за слабите места на агенцията,но в крайна сметка те не могат да бъдат навсякъде.По-скоро законодателството в случая куца, и да го хванат циганина - какво- нищо,утре пак ще бракониерства,и не само той ,а и много други!"
Не е така мен лично са ме глобявали за това че съм си забравил билета,макар че на следващия ден им го занесох на крака в управлението!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА!
Аватар
gembala
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gembala »

Пресен случай от тази вечер

Бракониери в района на Садово около 9.30 ч. вечерта
ГСМ-ите на ИАРА дават свободно и никой не вдига !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”