Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ -2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Re: КЕФАЛОВИ -2012
"Партизан за бой се стяга, мята пръчак и кепа рамоооо"""
Миналата година по-малко, та поне тази да е добре за всички риболовци!
Миналата година по-малко, та поне тази да е добре за всички риболовци!
- ribarshe
- ще става разбирач
Не се точи много адаш ,тая риба е голяма к---ва , не се знае в неделя кво ще стане . А иначе много добре почва сезона ,има доста едро , дано да е тъй цяла година .kobovet написа:Зарбавих да Ви напомня за състезанието което организираме в неделя на Морска гара.
С тази илария очаквам голям купон. Ще взема големия кантар защото има парчета над 600-700гр.Подробности тук http://www.nariba-varna.com
Ето събитието от вчера сутринта-

- kobovet
- новобранец
Адаш Аз,ше бъда от Журито и ще ви гледам сеира,ще ме отсрами сина ми Константин!!!!!ribarshe написа:Не се точи много адаш ,тая риба е голяма к---ва , не се знае в неделя кво ще стане . А иначе много добре почва сезона ,има доста едро , дано да е тъй цяла година .kobovet написа:Зарбавих да Ви напомня за състезанието което организираме в неделя на Морска гара.
С тази илария очаквам голям купон. Ще взема големия кантар защото има парчета над 600-700гр.Подробности тук http://www.nariba-varna.com
Ето събитието от вчера сутринта-
- ribarshe
- ще става разбирач
Успех на сина ти , аз смятам да търся само илария, без попчета, чепарета и др.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Веско,аз пък ще го играя карък.
Да му мисли тоя,зад който застана.

Да му мисли тоя,зад който застана.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
хаха дано да е зад мен ще се надявам карък и карък да е на късмет
- и - = +

тази сутрин в Албена на моста двама искараха 1 кофа платерини и в месностите край Балчик също се обажда прилично
Малко се ходи за риба в тази държава

Няма ги манифестациите от едно време.Плажовете пустии, един рибар няма.

Тази сутрин с колегата Карид имахме изкарана риба още в 6 без 10 на Вромос.Кълвеше в добро темпо,платеринки около педята, че и по-малки.Тук таме някоя по-свястна.

До към 9 часа бяхме само ние на плажа.После взеха да идват други колега, а ние събрахме такъмите.Краен резултат 50 броя общо за двамата.

Няма ги манифестациите от едно време.Плажовете пустии, един рибар няма.

Тази сутрин с колегата Карид имахме изкарана риба още в 6 без 10 на Вромос.Кълвеше в добро темпо,платеринки около педята, че и по-малки.Тук таме някоя по-свястна.

До към 9 часа бяхме само ние на плажа.После взеха да идват други колега, а ние събрахме такъмите.Краен резултат 50 броя общо за двамата.

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес на Дюни слаба работа.Рибата тръгна след 09:30 и излизаха само дребни иларии аз приклучих с 15бр. от 06:00 до 12:00 Наслука на всички
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Днеска на морска гара имаше доста хора ама никой не дава инфо,имаше хора с приличен улов а не казват,верно че има малко места ама те са всеки ден там.Ловяха си на плувка хората кой с директен кои със спининг
- ribarshe
- ще става разбирач
Днес след 16ч въпреки дъжда се пробвах на Фара - със зор 6 дребни риби . Утре пак 

-
- сериозен играч
Днес на Жезъла(до къмпинг Европа)-капо.Имаше сологан и много водорасли. 

Днес на Шкорпиловци,Бяла,Обзор - вълна( не ставаше за ловене),На Петрол от 7.00 до 10.00-10.30-нищо.На Кабакум единствено видях две-три рибки да извадят (от 40-50 пръчки) .Наслука на който ще се пробва
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Днес от Бургас до Дюни само вълна и трева.На връщане решихме да пробваме на Градина-еми там е било мястото ама изтървахме промоцията.Краен резултат 2 иларии на трима бастуни 

Днес на Кабакум-пред "Маринеро"-рибите наистина бяха мн редки! Не знам за слуката на колегите които са били там от ранни зори-аз отидох към 8.30 и до към 11.30-само 4 риби-3и по класни и един "мъник". Подобно беше положението и при колегите около мен! Добре си подухваше "северняка"
та в прибоя наистина имаше водарасляк! Рибите взимаха точно където се заформяше прибойната вълна-на сравнително "къс пас"Това по мое наблюдение де!
На връщане минах през "Ной"-на буната мн хора. На късата стране имаше 2-ма човека които имаха приличен улов в кофите но не знам размера на рибите! И продължаваха да упорстват!
"И утре е ден"
Успех и Наслука на всички!

На връщане минах през "Ной"-на буната мн хора. На късата стране имаше 2-ма човека които имаха приличен улов в кофите но не знам размера на рибите! И продължаваха да упорстват!
"И утре е ден"

Успех и Наслука на всички!
Ако видиш кораб да се катери по планината,да знаеш че жена го тегли!
/гръцка моряшка поговорка/
/гръцка моряшка поговорка/