Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Фирма посредник при смяна на статут на земя за рибарник
Модератор: dantho.mihov
Фирма посредник при смяна на статут на земя за рибарник
Здравейте колеги,
Предполагам ,че има колеги във форума които са сменяли статут на земеделска земя за изграждане на рибарник. Идеята ми е да си направя рибарник, понеже имам местото, и ми трябва някоя фирма която да се занимае с промяна на предназначението на земята и инвестиционния проект т.е. ако някой го е правил да даде малко инфо, каква фирма е ползвал ако може да даде и някакви координати ще му бъда много благодарен. Аз също се поинтересувах доста и както виждам тази промяна на предназначението отнема към 7-8 месеца. Благодаря предварително на всички за отговорите!
Предполагам ,че има колеги във форума които са сменяли статут на земеделска земя за изграждане на рибарник. Идеята ми е да си направя рибарник, понеже имам местото, и ми трябва някоя фирма която да се занимае с промяна на предназначението на земята и инвестиционния проект т.е. ако някой го е правил да даде малко инфо, каква фирма е ползвал ако може да даде и някакви координати ще му бъда много благодарен. Аз също се поинтересувах доста и както виждам тази промяна на предназначението отнема към 7-8 месеца. Благодаря предварително на всички за отговорите!
Re: Фирма посредник при смяна на статут на земя за рибарник
Колеги никой ли не се е занимавал с това?
Не съм сигурен,но май временно забраниха смяната на статут!
Преди време,минах по този път и никак не беше лесно!
Преди време,минах по този път и никак не беше лесно!
Колега georg може ли да дадеш малко повече инфо. Защо мислиш,че са спрели да сменят статут - това го чувам за първи път .
-
- новобранец
Колега променили статута на земята от земеделска за рибарник? Аз имам същия проблем само, че земята ми се води ливада!