Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?
Модератор: dantho.mihov
- pacho109
- сериозен играч
Re: Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?
Майтапа си е майтап,обаче имам хванати шарани между 3 и 4кг на Марица над гр.СтамболийскиSUPER MARIO написа:Катцарски, земи покажи някой хубав шаран уловен от теб на Марица.Атанас Катцарски написа:Хахаха,пич хванеш ли голяма риба от Марица,забравяш другите по платените.Ама що ли ти обяснявам и аз.snegk написа:Господин Катцарски, говорете за риба, не за зарибител![]()
п.п. Гледам в темата за Марица пак даваш сравнение с курви, който не може да пъха и в публичен дом да го закараш, все тая.Ходи за риба, вземи Бутника, Локал или някой от другите можещи колеги да те светнат как се ловят риби по- Мрица, не да пъхаш курви на клавиатурата![]()

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Малко хора могат да го разберат това Ице!Искрено те поздравявам!butnik написа:...Но заглавието на темата е за филм на такъв риболов.Аз лично не се ангажирам с това,че трябва да си взема няколко дена отпуска ,а и оператора едва ли ще издържи през това време.Но както писах съм 100% сигурен,че за 2-3 дена захранвайки място ще имаме удари.Познавам достатъчно добре Марица и знам къде може да се очаква слука.Но си е късмет да го заснемеш всичко това.За тия пари ,които плащат за филм не си струва висенето за да угодя на някой.
А филм за "шарани на река" ще направим!/и то безплатно/

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Мите,живот и здраве да е догодина ще направим,ама ще трябва да даваш да ловя с твоите хващачки,че за дъно само фидер имам.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе няма значение платен ли е водоема не е ли СИЧКО е ВЪПРОС на КЪСМЕТ
Няма нищо специално и в двата случая си храниш местото хвърляш си стръвта и квото сака това е
Ако ти е писано ,един шаро да има в гьола, ако си е твой, никой не можи да ти го земи ,било то на царевица,хляб или червей.
А тази тема е излишна за коментар, става само за лакардия.

Няма нищо специално и в двата случая си храниш местото хвърляш си стръвта и квото сака това е

Ако ти е писано ,един шаро да има в гьола, ако си е твой, никой не можи да ти го земи ,било то на царевица,хляб или червей.
А тази тема е излишна за коментар, става само за лакардия.
-
- ще става разбирач
Хахахах,не е така колега!Както казах,в българия платена река няма все още дано и да няма-пази боже!!!!На реката е друго и ще е интерсно смятам да се види,какво правят другите колеги,за да хванат шаран.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Наско, Знаеш ли защо нема да направят филм на марица за Шарани, не , че нема да стане хубав филм , ама първо нема време и второ нема пари !!! А Хоби Тв иска продуктивни предавания в които има хваната риба за отрицателно време. Предполагам, че един филм се снима за 1 ден , после са изрески и поправки докато го направят час и половина.
Ако ще не с Бутник, Сапуна и Снег да идеш а и с Мат Хейс и Боб Нъд треба си време а времето е парсам ти ако ваще имат 3 газостанции о 2 ОМВ по магистралата може да си го позволиш.
Ако ще не с Бутник, Сапуна и Снег да идеш а и с Мат Хейс и Боб Нъд треба си време а времето е парсам ти ако ваще имат 3 газостанции о 2 ОМВ по магистралата може да си го позволиш.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Цял ден е в изключително редки случаи , особено като иде реч примерно за спинингов риболовVidinskoRibarche написа:... Предполагам, че един филм се снима за 1 ден , после са изрески и поправки докато го направят час и половина...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
А това с водеща да е предаването е супер аматьорско !!!
Онзи ден имах , така.. възможността да гледам едно предаване по Хоби Тв .В него , някакъв капацитет ловеше Шарани на Някакво арендовано водоемче, мисля, че е Национален Състезател, та Водещата една слаба , така добре изглеждаща ,,звезда'' и тя го пита нещо, но си личи как и тя не знае за какво става на въпрос, но предполагам, че си има софльор зад кадър та и казва какво да пита. Та ми направи впечатление, че когато момчето, то не е момче а истински пърч си беше, та когато и отговаряше , тя милата б;ее на некаде и си мисли за нейните си работи и и дреме на пишисата и 5 дтинки не дава за това какво става около нея.
Много грозно е да гледаш когато, на еид знаещ и можещ в дадена сфера води някакъв диалог с някой който въобще не му пука за какво приказва !!!
Онзи ден имах , така.. възможността да гледам едно предаване по Хоби Тв .В него , някакъв капацитет ловеше Шарани на Някакво арендовано водоемче, мисля, че е Национален Състезател, та Водещата една слаба , така добре изглеждаща ,,звезда'' и тя го пита нещо, но си личи как и тя не знае за какво става на въпрос, но предполагам, че си има софльор зад кадър та и казва какво да пита. Та ми направи впечатление, че когато момчето, то не е момче а истински пърч си беше, та когато и отговаряше , тя милата б;ее на некаде и си мисли за нейните си работи и и дреме на пишисата и 5 дтинки не дава за това какво става около нея.
Много грозно е да гледаш когато, на еид знаещ и можещ в дадена сфера води някакъв диалог с някой който въобще не му пука за какво приказва !!!
Ша са ошлайфат бре , тия са само от няколко години
я ги виж след 20-30 год. 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това ме съмнява да се случи !Митев написа:Ша са ошлайфат бре ......

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Хубавите филми (примерно Английски такива) се снимат също на платени езера ,НО са без водещ и самия риболовец обеснява всичко -от избора на кука,утежнение ,плувка -до избора на стръв ,захранка ,брой захранени петна и т.н.Мислещите риболовци в тези филми , втечение на излета и в зависимост от промяната на атмосферните условия (дъжд ,вятър) - реагират и си коригират тактиката -така че , да извлекът максимума от излета. Според мен нещо такова би направило филмите стойностни
Всичко написано по-горе се отнася за филми с риболов на щека ,мач и фидер 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абсолютно вярно ! Имат поне база за сравнение чуждите филми и в частност Английските !pampasa написа:Хубавите филми (примерно Английски такива) се снимат също на платени езера ,НО са без водещ и самия риболовец обеснява всичко -от избора на кука,утежнение ,плувка -до избора на стръв ,захранка ,брой захранени петна и т.н.Мислещите риболовци в тези филми , втечение на излета и в зависимост от промяната на атмосферните условия (дъжд ,вятър) - реагират и си коригират тактиката -така че , да извлекът максимума от излета. Според мен нещо такова би направило филмите стойностниВсичко написано по-горе се отнася за филми с риболов на щека ,мач и фидер
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
-
- ще става разбирач
E..., месаро-върхаро нали сам си води и си се обяснява сам в 80 % от филмите, ама трябва още доста да се по напъни, а и да си зазида трюмчето, че да не се се изкушава горкия 

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
малко прекаляваш , не мислисш ли ?dundurma написа:E..., месаро-върхаро нали сам си води и си се обяснява сам в 80 % от филмите, ама трябва още доста да се по напъни, а и да си зазида трюмчето, че да не се се изкушава горкия