Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: Има ли колеги тук във форума които снимат за "Хоби ТВ"?

Мнение от pacho109 »

SUPER MARIO написа:
Атанас Катцарски написа:
snegk написа:Господин Катцарски, говорете за риба, не за зарибител :lol: :lol:
п.п. Гледам в темата за Марица пак даваш сравнение с курви, който не може да пъха и в публичен дом да го закараш, все тая.Ходи за риба, вземи Бутника, Локал или някой от другите можещи колеги да те светнат как се ловят риби по- Мрица, не да пъхаш курви на клавиатурата :lol: :lol:
Хахаха,пич хванеш ли голяма риба от Марица,забравяш другите по платените.Ама що ли ти обяснявам и аз.
Катцарски, земи покажи някой хубав шаран уловен от теб на Марица.
Майтапа си е майтап,обаче имам хванати шарани между 3 и 4кг на Марица над гр.Стамболийски :idea: имаше едно като лагуна,успоредно на реката,образувано след като са вадили баластра и случайно видях едни роми от махалата да вадят на хляб килограмови шарани :!: Съответно вечерта захраних с царевица и на сутринта изкарах два хубави шарковци по 3,200 жълти като злато.Вечерта пак захранка и на другия ден същото,като единия бе 3,700кг,а другия 3,400.Дядото (на тогавашната ми жена баща и) имаше пазарско кантарче и ги мереше до грам точно.След месец ходих пак и отново имах слука.По късно ,като отидох бяха съединили лагуната с Марица и шарковците ги нямаше :mrgreen:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

butnik написа:...Но заглавието на темата е за филм на такъв риболов.Аз лично не се ангажирам с това,че трябва да си взема няколко дена отпуска ,а и оператора едва ли ще издържи през това време.Но както писах съм 100% сигурен,че за 2-3 дена захранвайки място ще имаме удари.Познавам достатъчно добре Марица и знам къде може да се очаква слука.Но си е късмет да го заснемеш всичко това.За тия пари ,които плащат за филм не си струва висенето за да угодя на някой.
Малко хора могат да го разберат това Ице!Искрено те поздравявам!
А филм за "шарани на река" ще направим!/и то безплатно/ ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Мите,живот и здраве да е догодина ще направим,ама ще трябва да даваш да ловя с твоите хващачки,че за дъно само фидер имам.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Абе няма значение платен ли е водоема не е ли СИЧКО е ВЪПРОС на КЪСМЕТ :wink:
Няма нищо специално и в двата случая си храниш местото хвърляш си стръвта и квото сака това е :D
Ако ти е писано ,един шаро да има в гьола, ако си е твой, никой не можи да ти го земи ,било то на царевица,хляб или червей.
А тази тема е излишна за коментар, става само за лакардия.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Хахахах,не е така колега!Както казах,в българия платена река няма все още дано и да няма-пази боже!!!!На реката е друго и ще е интерсно смятам да се види,какво правят другите колеги,за да хванат шаран.
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Наско, Знаеш ли защо нема да направят филм на марица за Шарани, не , че нема да стане хубав филм , ама първо нема време и второ нема пари !!! А Хоби Тв иска продуктивни предавания в които има хваната риба за отрицателно време. Предполагам, че един филм се снима за 1 ден , после са изрески и поправки докато го направят час и половина.
Ако ще не с Бутник, Сапуна и Снег да идеш а и с Мат Хейс и Боб Нъд треба си време а времето е парсам ти ако ваще имат 3 газостанции о 2 ОМВ по магистралата може да си го позволиш.
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

VidinskoRibarche написа:... Предполагам, че един филм се снима за 1 ден , после са изрески и поправки докато го направят час и половина...
Цял ден е в изключително редки случаи , особено като иде реч примерно за спинингов риболов :lol: Знаеш ли как се чувстват оператора и водещата като ги изтипосаш в най-голямата жега да се провират през коприва два метра :roll: Тогава след вторият час снимки вече я камерата , я микрофоните нямат батерии и пр. 8) :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

А това с водеща да е предаването е супер аматьорско !!!
Онзи ден имах , така.. възможността да гледам едно предаване по Хоби Тв .В него , някакъв капацитет ловеше Шарани на Някакво арендовано водоемче, мисля, че е Национален Състезател, та Водещата една слаба , така добре изглеждаща ,,звезда'' и тя го пита нещо, но си личи как и тя не знае за какво става на въпрос, но предполагам, че си има софльор зад кадър та и казва какво да пита. Та ми направи впечатление, че когато момчето, то не е момче а истински пърч си беше, та когато и отговаряше , тя милата б;ее на некаде и си мисли за нейните си работи и и дреме на пишисата и 5 дтинки не дава за това какво става около нея.
Много грозно е да гледаш когато, на еид знаещ и можещ в дадена сфера води някакъв диалог с някой който въобще не му пука за какво приказва !!!
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ша са ошлайфат бре , тия са само от няколко години :lol: я ги виж след 20-30 год. :drinkers:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Митев написа:Ша са ошлайфат бре ......
Това ме съмнява да се случи ! :lol: Нямам как някаква кифла да ми стои , като на парад и после да ми отреже половината филм и да остави 5 кадъра с вадене на риба и това да е целия филм ! НИКОГА НЯМА ДА СЕ НАУЧАТ точно тази "тв " защото не го правят за удоволствие , а само за да мине номера !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Хубавите филми (примерно Английски такива) се снимат също на платени езера ,НО са без водещ и самия риболовец обеснява всичко -от избора на кука,утежнение ,плувка -до избора на стръв ,захранка ,брой захранени петна и т.н.Мислещите риболовци в тези филми , втечение на излета и в зависимост от промяната на атмосферните условия (дъжд ,вятър) - реагират и си коригират тактиката -така че , да извлекът максимума от излета. Според мен нещо такова би направило филмите стойностни :roll: Всичко написано по-горе се отнася за филми с риболов на щека ,мач и фидер :wink:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

pampasa написа:Хубавите филми (примерно Английски такива) се снимат също на платени езера ,НО са без водещ и самия риболовец обеснява всичко -от избора на кука,утежнение ,плувка -до избора на стръв ,захранка ,брой захранени петна и т.н.Мислещите риболовци в тези филми , втечение на излета и в зависимост от промяната на атмосферните условия (дъжд ,вятър) - реагират и си коригират тактиката -така че , да извлекът максимума от излета. Според мен нещо такова би направило филмите стойностни :roll: Всичко написано по-горе се отнася за филми с риболов на щека ,мач и фидер :wink:
Абсолютно вярно ! Имат поне база за сравнение чуждите филми и в частност Английските !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

E..., месаро-върхаро нали сам си води и си се обяснява сам в 80 % от филмите, ама трябва още доста да се по напъни, а и да си зазида трюмчето, че да не се се изкушава горкия :roll:
Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

dundurma написа:E..., месаро-върхаро нали сам си води и си се обяснява сам в 80 % от филмите, ама трябва още доста да се по напъни, а и да си зазида трюмчето, че да не се се изкушава горкия :roll:
малко прекаляваш , не мислисш ли ?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”