Избор между два МАЧА

Модератор: Paublo_Eskobar

ivanov_km
новобранец
новобранец

Re: Избор между два МАЧА

Мнение от ivanov_km »

При мен проблема идва от там, че нямам възможност да обикалям по магазините и да си избера на място пръчката. В моя град няма нито един свестен магазин за риболов и в магазините ми предлагат да ми доставят пръта след като дам капаро за него :D, поради тази причина ще пазарувам онлайн. На мен ми е известно, че обсъжданите от мен марки и модели са произведени в Китай, но това не ме притеснява. Не оспорвам грам качествата на Шимано и на Тика но все пак аз съм се насочил към ниско бюджетните им продукти. Чувам добри думи за мачовете на Фокус особено за модела Legacy, цената на тиката и фокуса може да се каже, че е една и съща и въпроса е коя от двата да избера, Фокуса е по-слабата марка "ако мога така да се израза" но пък модела Legacy е от високият им клас. Ако има притежатели на Focus - Legacy нека споделят за пръта нещо. На хората с Тиките им благодаря за мненията и им пожелавам много улови на все големи рибоци.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Специално за мачовите пръти, всичко освен флагмъните на най-големите марки се прави в Китай. Примерно в каталога на известна италианска марка (която има под ръка известен завод в Италия), под мачов прът за 450 лева пише "made in china"...
Имам Tica Perseverer от няколко години, но все по-рядко го ползвам. Въобще не е лош за класа си прът, но в последните две години излязоха по-добри. Фокусът съм клатил няколко пъти и много повече ми хареса, по-тънка бланка, пъргав...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
ivanov_km
новобранец
новобранец

Мнение от ivanov_km »

Еми тогава остава да взема фокуса :D Благодаря Ви колеги!
Mepoooo
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Mepoooo »

С.Върбанов написа:
Mepoooo написа:Ползвам Tica Perseverer Match и мога с ръка на сърцето да кажа, че ми връзва повече. Може би късмет:)
На каква дължина е и би ли го снимал да го видим тоя прословут мач ?
Ще го снимам, само да отида до вилата, че е там.
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Мен ми стана много интересно да разбера какъв му е диаметъра на бланката във основата ,щом по мнението на колегите е по фина изработка от Тиките, а те са прословути със тънките си бланки
ivanov_km
новобранец
новобранец

Мнение от ivanov_km »

Колега днес го поръчах, като дойде ще мерна и ще пиша колко е.
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Как е пристигнали новия мач :) Какви са първите впечатления ? Поздрави
ivanov_km
новобранец
новобранец

Мнение от ivanov_km »

Още не :oops: . Поръчката е направих още в събота и след няколко разговора с представител на въпросният магазин, утре да се надявам, че ще го изпратят. Имали някакви проблеми, много поръчки и т.н. с една дума България!
ivanov_km
новобранец
новобранец

Мнение от ivanov_km »

Днес най-накрая пръта пристигна, на "първо четене" пръта много ми допадна и хареса в неделя ще го сефтосам живот и здраве. Благодаря на всички взели отношение по моята тема! :prayer:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”