Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тракиец- откриване
-
- разбира нещата
Тракиец- откриване
Здравейте колеги,
не бях писал от....цяла вечност ама тоя път ще драсна 2 реда. Открихме на Тракиец тая година и да ви кажа ги спукахме каракудите
Двама човека хванахме толкова каракуда, колкото не бяхме виждали никога през живота си
Бройката немога да ви кажа точно ама по около 40/50бр. на човек, като рибетата бяха от 300/400 грама нагоре.
С една дума настана масова сеч
Отидохме в петък на ръкава до Николово ама от другата страна към гората, където само след стабилен Offroad се стига до мястото. Ядене пиене и стабилно хранене и събота настана ужас
на 4 въдици двамата не можехме да смогнем часове наред, зареждаш,хвърляш,хващаш и пак и пак и.....
Живарника от 3,5 метра се препълни, скъса се хахаха избягаха...
Вечерта в събота ядене,пиене,танци,офроуд на фарове и пияни
И така в неделя се захванехме да пълним живарника за втори път....тръгнахме си около 2-3 часа на обяд е вече беше леко казано препълнен
Идваха ни и на гости,колеги от Пловдив с една лодка пиха по една ракия при нас и на изоставиха в пустоща,аа донесоха ми и скъсаната плувка.
Снимки няма... вече снимам само трофейни риби на свободни водоеми...всичко друго не си заслужава да се снима
да спомена само, че основното оръжие беше фидера с бързо работеща захранка(за фидер,царевично брашно,хляб,кюспе,царевица и бял черъв ) и грозд бял за стръв.
Поздрави на всички... и успешен сезон
не бях писал от....цяла вечност ама тоя път ще драсна 2 реда. Открихме на Тракиец тая година и да ви кажа ги спукахме каракудите

С една дума настана масова сеч

Отидохме в петък на ръкава до Николово ама от другата страна към гората, където само след стабилен Offroad се стига до мястото. Ядене пиене и стабилно хранене и събота настана ужас

Живарника от 3,5 метра се препълни, скъса се хахаха избягаха...
Вечерта в събота ядене,пиене,танци,офроуд на фарове и пияни

И така в неделя се захванехме да пълним живарника за втори път....тръгнахме си около 2-3 часа на обяд е вече беше леко казано препълнен

Идваха ни и на гости,колеги от Пловдив с една лодка пиха по една ракия при нас и на изоставиха в пустоща,аа донесоха ми и скъсаната плувка.
Снимки няма... вече снимам само трофейни риби на свободни водоеми...всичко друго не си заслужава да се снима

да спомена само, че основното оръжие беше фидера с бързо работеща захранка(за фидер,царевично брашно,хляб,кюспе,царевица и бял черъв ) и грозд бял за стръв.
Поздрави на всички... и успешен сезон
-
- разбира нещата
Re: Тракиец- откриване
Добро откриване сте спретнали! И занапред все така да ви върви!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Eeee, кЪ да повярваме сЯ?chanio написа: Снимки няма... ...

МоЕше поне няк'ви изгреви/залези и т.н. да нащракаш, нищо, че не е имало трофеи.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
Нямаше да имам толкоз памет да ги нащракам всичките, пък и време нямашеGODzillata написа:Eeee, кЪ да повярваме сЯ?chanio написа: Снимки няма... ...![]()
МоЕше поне няк'ви изгреви/залези и т.н. да нащракаш, нищо, че не е имало трофеи.

Па дали ша ми вярвате...одавна ми е все тая

На които му се чеше крастата яко да бяга там...дал съм екстра инфо - внимание кал!!!
-
- научил се да хвърля
ай канари!брат що така гориш че сме ви изоставили,постоянно ви минавахме на визитация.дори ви казвахмe че сонара не показва вече риба да оставитe некоя друга риба

- ignatov78
- ще става разбирач
Браво,Чавдаре- добре сте се забавлявали.