Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Фидер за Марица ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- М. Сталев
- разбира нещата
Фидер за Марица ?
Колеги реших да си купя един Фидер за риболов на река Марица и в редки случаи на платени водоеми ,но тъй като досега не съм се сблъсквал със такава въдица ,по какви критерии трябва да я избирам ,защото прочетох доста мнения и съвети от форума които объркват избора още повече.Та като строй какво да търся Medium Heavy или Heavy и акция 120-150 гр би ли ми свършила работа? А също така и за дължината ,видях ,че за реки се препоръчват 3.90-4.20 ,но имаше мнения ,че за Марица и 3.60 ставало.Бюджета който съм заделил е 200-250 лв .
-
- научил се да хвърля
Re: Фидер за Марица ?
Зависи каква риба , ще търсиш.Аз имам фидер 3,60 на марица върши чудесна работа.А относно грамажа ако търсиш, трофейни риби 120-150 акция е идеална ,в противен случей и по-малка би ти вършила работа.
- М. Сталев
- разбира нещата
Ми по принцип няма точно определена риба която да търся ,не бих отишъл на Марица да гоня Шаран на фидер защото шанса ми се струва много малък ,за да се търси целенасочено ,а по скоро улова му би бил инцидентен
- Красимир Атанасов
- учете се от него
за тези пари ще вземеш добра въдица обърни се за съвет към колегата qno_zloo доста чува петела относно фидери
- М. Сталев
- разбира нещата
А някой може ли да ми обясни каква е разликата между нормалните върхове и тези които са от типа куивер ? На снимки ми се струват същите ,само дето са оцветени във раета 

Красимир Атанасов написа: обърни се за съвет към колегата qno_zloo
Само ако търси Шимано иначе за Мариан всичко друго е БОКЛУК

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
ceco65 написа:Красимир Атанасов написа: обърни се за съвет към колегата qno_zloo
Само ако търси Шимано иначе за Мариан всичко друго е БОКЛУК

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- М. Сталев
- разбира нещата
Той е ясно ,че Шимано и Дайва са Най,но за тези пари ще трябва да е нещо във ниския клас ,най много Catana при Шиманото ,а пък за Трикаста да не говорим,за 200 лв ще купя само калъфа със дръжката 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Pike,имаш ЛС 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....