Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Колеги, спешно се търси язовир с риби около Пловдив
Без значение е дали е платен, важното е да не се приберем валат, че ще откриваме сезона с кума и ще е криво...

Който пие няма глисти!
- stelco
- ще става разбирач
Рибарник "Бадема", ето инфо http://www.ribarnik-badema.log.bg/
-
- новобранец
Момци снимки ще кача само да се появи щерката ,че ощо съм на вие
с компютара:))
А за мястото за риболов е между ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК
Иползвам 6 пръчки,за 3 места на растояние 40-45 мерра по течението
3 от ударите бяха близо до брега-подмула
само малко да се развали времето и съм пак там....
що сега за щука е умряла работа,а там съм в стихията си:))
с компютара:))
А за мястото за риболов е между ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК
Иползвам 6 пръчки,за 3 места на растояние 40-45 мерра по течението
3 от ударите бяха близо до брега-подмула
само малко да се развали времето и съм пак там....
що сега за щука е умряла работа,а там съм в стихията си:))
-
- сериозен играч
Колко пръчки използваш!?
На река- 6!Много малко бре!Що не разпънеш още някоя?!Пък тогава слуката ще е още по-добра! 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Абе я зарежи тия въдици бре,фъргай със серкмето,ако можеш с няколко още по кеф,или земи стани натовец-парашутки ей такива подобни 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Колегата с многото удари си вкара бърз автогол с това инфо...
К`во да правиш Евро 2012 е в разгара си
Наслука!

Наслука!
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
А колега ще споделиш ли какво направи на рекичката,ако си ходил де.Mr.Fish написа:Колегата с многото удари си вкара бърз автогол с това инфо...
Наслука!

-
- ще става разбирач
Що пък да не!? Може колегата да има 6 билета или пък да е бил с още петима приятели с билети, но най-вероятно даже не е чувал, че на река е позволена 1 пръчка, през светлата част от денонощиетоdobrin_dinev написа:Колко пръчки използваш!?На река- 6!Много малко бре!Що не разпънеш още някоя?!Пък тогава слуката ще е още по-добра!

- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Не можах. В Банско съм.ivan1983 написа:А колега ще споделиш ли какво направи на рекичката,ако си ходил де.Mr.Fish написа:Колегата с многото удари си вкара бърз автогол с това инфо...
Наслука!

За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
Ще ти цитирам друг форумstelco написа:Рибарник "Бадема", ето инфо http://www.ribarnik-badema.log.bg/
"На Бадема 1 път съм ходил и повече няма да повторя. 3те риби миришеха на тиня и то доволно. Да не говорим, че пейките бяха намазани с някаква боя, която от слънцето ставаше лепкава и поради която имам 1 панталони и една блуза, които не стават за нищо. И като му казах на тоя пич собственика, той ми се хили насреща най-нагло. Не стига това, ами на човека с мене му взе такса, само заради това, че пипна пръчката едва един или 2 пъти и при все, че изрично му казахме, че само аз ще ловя (което си и беше така).
И като за начало, преди да идем досами гьола ми вика 'риболова тук не е за препитание, а за удоволствие'. Шимбалсон смотан, защо тогава ми иска по 5 кинта на пръчка!?! Ами не ни пуска да си ловим за удоволствие.. Това все пак е РИБАРНИК, а не място за спортен риболов. След като си плащам улова, мога да си взема всичко, което хвана (стига да е над изискуемата норма, шаран под 1.5кг примерно трябва да се върне).
Black icе, как беше на Нови Извор - хора, риба, цени на рибата..? Захранка каква сте ползвали и такъми...? "
...Ето за това не отидох там. Колкото и да е смешно вярвам на хората от форумите- нямат причина да лъжат и в 99 процента от случаите са прави.
Който пие няма глисти!
-
- ще става разбирач
Абсолютно преувеличена и невярна информация даваш колега, уважавам мнението ти, но не мога да се съглася с него. Рибата изобщо няма никакъв дъх или мирис на тиня, рибарниците са в близост до рекичка която идва от Кричимския язовир ,дъното им е чакълесто и постоянно водата циркулира между тях. На рибарника има строги правила, за които се следи от собственика , те са за всички и никой не е каран на сила да плаща 5те лева такса. Българина е свикнал като си плаща и да обръща всичко на свободия , но ти даваш тея 5лв и трябва да си съгласен с предложените ти условия . За мен това е мястото където мога да направя един приличен риболов и съм удовлетворен от вкусовите качества на рибата.echo33 написа:...Ето за това не отидох там. Колкото и да е смешно вярвам на хората от форумите- нямат причина да лъжат и в 99 процента от случаите са прави.stelco написа:Рибарник "Бадема", ето инфо http://www.ribarnik-badema.log.bg/
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
- stelco
- ще става разбирач
Колега echo33 ,преди да цитираш мненията на други иди провери и тогава напиши от първо лице.Няма да правя реклама на Рибарника но риба има достатъчно(количествено и видово) за да остане всеки любител на риболова доволен.
Толстолоб

Шаран

Сом

Каракуда ....др.

Толстолоб

Шаран

Сом

Каракуда ....др.

През забраната ходих за първи път на Бадема и ми хареса! Риби има много и то прилични екземпляри и едно шаранче преди тръгване си взех за консумация и наистина миришеше.....на още 

-
- новобранец
dobrin_dinev написа:
Колко пръчки използваш!?
На река- 6!Много малко бре!Що не разпънеш още някоя?!Пък тогава слуката ще е още по-добра! 
Що пък да не!? Може колегата да има 6 билета или пък да е бил с още петима приятели с билети, но най-вероятно даже не е чувал, че на река е позволена 1 пръчка, през светлата част от денонощието
...Е, ако е чувал, моля да ме извини.
..................................................................................................
Я несе правете на по,,безгрешни и от господа,,нека който е ходил за сом с една въдица само в светлата част на деня ,,пръв да хвърли камък...

Колко пръчки използваш!?

Що пък да не!? Може колегата да има 6 билета или пък да е бил с още петима приятели с билети, но най-вероятно даже не е чувал, че на река е позволена 1 пръчка, през светлата част от денонощието

..................................................................................................
Я несе правете на по,,безгрешни и от господа,,нека който е ходил за сом с една въдица само в светлата част на деня ,,пръв да хвърли камък...

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Невероятно ценни първи мнения във форума.Очаквам бързичко някой модератор да те изпрати в отпуск ..........майстора щукар написа: Я несе правете на по,,безгрешни и от господа,,нека който е ходил за сом с една въдица само в светлата част на деня ,,пръв да хвърли камък...
![]()
![]()
![]()
![]()