Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от яз,Сопот »

Ванка дребни таранки ще си на ловя от еди гъол до Ловеч, че в магазина свършиха.Но уклей ще влеза с лодката с чипа,нищо че е едър,още по добре,а за Бибора незнам нищо бе пробвай го но на поляната към Осъма,нали знаеш че има щука,амур, шаран дано излъжеш нещо.А за канала на Каменец,язовира го точиха заради стената и има много дребосък.С чували са я сабирали.В неделя сме се разминали,Аз идваш до пирамидата и видях от брега как един извади една таранка,а при малкия мос уклей няма ли?
Риба къща няма.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol: Данчо бате тези от снимката са ми приятели не са помаци :lol: не знам от къде сме минавали , но ми казаха ,че там мятат мрежи и там отидохме - не с цел да ловим риба :wink: риба ловихме след това :D та 4 дена си починахме там и им изгорихме приготвените насечени незаконно дърва , както и катуна им с всички удобства за чистене на рибата и нейното приготвяне за пазара ! Имаше поне 3-4 чувала различни по размер люспи меко казано :shock: в дясно от това място има голям ръкави след него нос който влиза навътре към средата и там ловяха доста добре шаран 2 колеги баща и син от Пловдив мисля бяха .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

На снимката не пише че са ти приятели :lol: аз само ти описах региона където си бил но пък ти спомен нямаш,да бил си в така наречения Миров дол. :lol: да бил си от към гребната база коя година поне това помнишли. И от казар рекъл на приятел жена му стана....... :lol: п.пЗа20г в армията съм обиколил ппочти цяла южна България но кокато незнаех питах.Още помня пастървите от1986г от рибарнирника над Жребчево с Долно Паничерево,и микро язовирите под Бакаджика. :D .
Последно промяна от яз,Сопот на Пет Юни 08, 2012 5:06 pm, променено общо 1 път.
Риба къща няма.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Преди 2г ! С удоволствие , ако идвам там за риба ще ти пиша да ме разведеш по хубавите места за спининг и фидер риболов !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Добре дошъл. :D
Риба къща няма.
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Данчо, ние в неделя на пирамидата бяхме 4 човека под един червен форд. Там ако имаш предвид дето си видял, че вадят едрата таранка. Колегите на дънните извадиха по няколко, ама аз нямаше как да хвърля дънарка, понеже бях точно пред върбите. Иначе като ходих на малкия канал за цял следобяд един единствен уклей, при положение, че лових само на бял червей а и на пропадане пробвах (без тежест) но нямаше. Както и да е. Знам, че на канала от Каменец таранката е дребна, но тез другари, които искат да ги водя не им пречи, важното е да кълве целодневно. Поздрави!
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Колеги как е нивото на язозовира,чакам го да падне драстично и да почна костура на силикон ?
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Radoy написа:Колеги как е нивото на язозовира,чакам го да падне драстично и да почна костура на силикон ?
Ноември месец заповядай,тогава драстично ще е паднал язовира :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

бе малко захладнява тогава ;-)

ние ще сме следващият уикенд
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Menkata написа:
Radoy написа:Колеги как е нивото на язозовира,чакам го да падне драстично и да почна костура на силикон ?
Ноември месец заповядай,тогава драстично ще е паднал язовира :wink:

Абе чак ноември,невярвам ... юли месец нали точат за поливане ? нема ли да падне,последния път когато бях /май/ беше адски пълен ... :axe:
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Трябват му още 4 м и ще прелее.От май месец се качил още толкова.Много е пълен и не вярвам до август месец да мръдне.Ако се засуши има малка вероятност,но са страшно много кубици вода,никога не съм го виждал така пълен.Изобщо не се майтапя за ноември месец.А вече ти както искаш ми се доверяваи ако искаш недей.Ела на язовира и се увери сам :wink:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Менка прав си но го точат и спада но малко утре утивам до сряда съм там ,мисля да помъча бялата,шаро и амура.То е голям панаир събота инеделя. :D Ако искаш пускам ти на ЛС нещо.
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

С.Върбанов написа:Преди 2г ! С удоволствие , ако идвам там за риба ще ти пиша да ме разведеш по хубавите места за спининг и фидер риболов !
Заре ,мястото под Данчо е перфектно за фидер ,дори за състезание като бряг,но да спадне като миналата година август месец примерно :wink: :idea: А ,риби за фидер /каракуда ,платика /бол и то в добри размери.
При това ниво сега както чета,по мой наблюдения ,миналата година почна да спада на втория ден като пристигнах,т.е. началото на август и след 10 дни се показа пътя.Но ,със сигурност е бил до горе преди това ,поляната беше мокра още при ТРЪБАТА.
Важното е да ги борим бракониерите по всякакъв начин,независимо къде :evil: :wink: ,там поне Доктора работи :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
ivan_tsochev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivan_tsochev »

Данчо, татко вчера са ходили на Рангел под вилата не е имало места и са отишли пак на пирамидата. До 9-10 часа са кълвяли доволно таранки и за жалост само маломерни платики, но после е спряло от раз. Пиши какво си направил като се върнеш.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Митаче няма грижи да се съберем там и да половим , само да падне нивото и Данчо да даде някакъв нишан ,че е тръгнала рибата сме там !

Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”