Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

КУПУВАМ ЛЕФАКС и / или лефаксин - капки против колики
-
- новобранец
- Обратна връзка:
КУПУВАМ ЛЕФАКС и / или лефаксин - капки против колики
През декември ми се роди дъщеря и още от 5-тия ден започнаха проблемите с коликите. Един мой приятел ми даде една опаковка от Лефаксин и като че ли на малката и помогна малко. Не че коликите престанаха, но поне малко намаляха. Поради причината че лекарството го няма на българския пазар, а го има по негови думи в Германия (лефакс) и Астрия (лефаксин) не мога да се сдобия с този продукт. Цената в чужбина е около 7-10 евро на брой. Ако има някой в повече или ако пътува до въпросните държави ще съм благодарен да закупя от този продукт. Тел. 0888/75-46-25; гр. София, район "Младост"
Лек ден и успешна нова година
Лек ден и успешна нова година
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Re: КУПУВАМ ЛЕФАКС и / или лефаксин - капки против колики
Здравей колега.
Преди 2 години и половина на мой приятел му се роди дете. Понего време аз бях в Англия и от там му изпращах какпки за колики Infacol и жена му каза, че много помагат. Въпросните капки вече ги има и в България така , че ако не намерите от тия, които търсите вземете Infacol дано ви помогнат.
Преди 2 години и половина на мой приятел му се роди дете. Понего време аз бях в Англия и от там му изпращах какпки за колики Infacol и жена му каза, че много помагат. Въпросните капки вече ги има и в България така , че ако не намерите от тия, които търсите вземете Infacol дано ви помогнат.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря колега за съвета, но инфакола го пробвахме още първите дни и резултатът не беше никакъв - все едно нищо не съм и дал, а и малката се запече от тях. Може би английският инфакол да е по добър от българския - незнам?!?
Английски-български, все е инфлакол, просто на някои бебета им действа добре ифлакола, на други лефакс, или испомизан и така.......лефакса мисля че го има в България и чакам един приятел да ми се обади дали го има наличен в аптеката му , ако не дали може да го достави и ще пиша пак!stanislav_lukaev написа:Благодаря колега за съвета, но инфакола го пробвахме още първите дни и резултатът не беше никакъв - все едно нищо не съм и дал, а и малката се запече от тях. Може би английският инфакол да е по добър от българския - незнам?!?
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- vankata81
- ще става разбирач
привет колега, във всички капки за колики активната съставка е една и съща /симетикон/ няма значение дали са еспумизан,инфакол, колииф, сабсимплекс или тези за които пишеш. аз имам дъщеря на 2г4м и син на 4м, взимал съм всички всевъзможни видове знайни и незнайни,наши чужди, евтини скъпи и т.н. един педиатър ни каза че капките са за успокоение на родителите, вярно че успокояват но коликите се израстват не се лекуват или премахват. зареди се с търпение още малко остава, синът ми имаше до края на 3ят месец. от моя скромен опит мога да ти кажа да вземеш инфакол. дано съм ти бил полезен.
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
+1 капките нямат кой знае какъв ефект. Търпение му е майката. Може три може и пет месеца.vankata81 написа:привет колега, във всички капки за колики активната съставка е една и съща /симетикон/ няма значение дали са еспумизан,инфакол, колииф, сабсимплекс или тези за които пишеш. аз имам дъщеря на 2г4м и син на 4м, взимал съм всички всевъзможни видове знайни и незнайни,наши чужди, евтини скъпи и т.н. един педиатър ни каза че капките са за успокоение на родителите, вярно че успокояват но коликите се израстват не се лекуват или премахват. зареди се с търпение още малко остава, синът ми имаше до края на 3ят месец. от моя скромен опит мога да ти кажа да вземеш инфакол. дано съм ти бил полезен.

- dimo4ko
- научил се да хвърля
Колега, и ние минахме по твоя път, след първата седмица още почна да се мъчи малката. Но за наше щастие на нашето беб4е ни помогнаха капките Колииф. Те са с разграждащи ензими и много й олекна. Инфакол не ни помогна изобщо. Разликата между инфакол - 7-8 лв на бг пазара и Колийф - 27-30 лв е значителна , но последните много ни помогнаха.
Дано на някой не му прозвучи като реклама, но да гледаш бебето си как се мъчи и да не можеш да му помогнеш е най-голямата мъка за един родител.
Дано на някой не му прозвучи като реклама, но да гледаш бебето си как се мъчи и да не можеш да му помогнеш е най-голямата мъка за един родител.
Истината е някъде там ...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря колеги за бързите отговори и съвети. Чакане му е майката, както и при нашето любимо хоби
Ще пробвам и Колиефа и ще пиша.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Колега здравей.И моята малката имаше страшни колики.Викали сме секви л---на, от Германия, Англия, чак купих едно шишенце 5гр- 45лвstanislav_lukaev написа:Благодаря колеги за бързите отговори и съвети. Чакане му е майката, както и при нашето любимо хобиЩе пробвам и Колиефа и ще пиша.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Колега,хванах един приятел почти в самолета за насам и довечера кацар с една голяма опаковка lefax , обадими се на 0877388288
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря на всички отзовали се колеги. Моля ключ!
-
- новобранец
Здравей колега и честито за новата радост в твоя живот. Аз имам дъщеричка, която в момента е на 2 месеца
. Проблемите с коликите започнаха още след първия и ден, защото още с раждането си започна да приема антибиотик поради високи левкоцити. Реакцията на педиатърите бе една и съща, а именно "толкова малко дете неможе да има колики". Това твърдение беше малко смешно при положение, че гледахме как се мъчи малката принцеса
. Започна се ходенето по маките с еспумизан, инфакол .... те просто облекчаваха положението но за кратко. Единственото нещо което помогна бе борината. Не бях чувал за това нещо но в последствие се оказа, че повечето от нас са отгледани с помоща на нея.
Борината е парче бор, което е силно осмолено и с него просто се опушва една малка лъжичка. Аз лично опушвах една лъжичка, слагах малко мляко в нея и с една спринцофка разбърквах да падне цялата чернилка
, която в последствие всмуквахме с нея и давахме на бебето преди хранене. Ефектът бе спокойно и спящо бебе. Дано този опит ти помогне в борбата с коликите.
Голям плюс е, че детето не поема химия, действа бързо но не трябва да се прекалява защото въглена, който се получава, абсорбира някои от витамините и т.н..... 3-4 лъжички на ден са добро решение.
Успех!!!

Борината е парче бор, което е силно осмолено и с него просто се опушва една малка лъжичка. Аз лично опушвах една лъжичка, слагах малко мляко в нея и с една спринцофка разбърквах да падне цялата чернилка

Голям плюс е, че детето не поема химия, действа бързо но не трябва да се прекалява защото въглена, който се получава, абсорбира някои от витамините и т.н..... 3-4 лъжички на ден са добро решение.
Успех!!!

"повдигам" сравнително стара тема...., но в момента съм в Австрия и се прибирам в София в сряда (13.06.2012). Ако някой има нужда от въпросното лекарство - Lefaxin (намерих го в една аптека - 9.50 евро) да свирка.