яз.Камчия

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Nikxon
новобранец
новобранец

Re: яз.Камчия

Мнение от Nikxon »

Е, да се надяваме, че ще тръгне риболова след две години чакане другия месец мисля да изкарам седмица срещу помпата водата ще падне до тогава само дано да има свободни места които да са добри за шарани и амури а за сома само да е гладен :) ще падне яко кльонкане!
valeripetrov
новобранец
новобранец

Мнение от valeripetrov »

Събота и неделя по за четири часа бях на язовир Камия от към с. Подвис. 80% от рибата беше дребни шаранчета,най-големите до 300,400гр.Колеги умолявам ви връщайте ги обратно във водата,за да можем след време да ловим по-вече и по-качествена риба. Също така апелирам всеки да си пребира боклука.С лед време няма да има къде да се седне от пласмасови шишета,счупени кофички,торбички и др. такива.
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Подкрепям колегата "valeripetrov" за боклуците по водоемите, на последния риболов първо си изчистих пред мен остатъците на предните по- предните и най- предните обитатели на водоема-"хора' за да ми е чисто поне около мен!!!! Не мога да си представя да ловя в боклул това е все едно да вечерям сред боклуци Не допустимо е за мен,!!...,а за шаранчетата не казах, умишлено да не да се настървят и други "колеги" да ходят да ги събират....,Но те са факт има зарибител и то доста, наша е отговорноста да го ОПАЗИМ!!!
Аватар
Nikxon
новобранец
новобранец

Мнение от Nikxon »

И аз съм за почистването винаги си носим торби и всичко се прибира даже и фасовете се събират в кутия! Есента направихме един излет на яз. Камчия стигнахме до носа срещу разрушената помпа и беше пъно с шишета, сезал и стъкла даже.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

Аз също умишлено си премалчах за шаранчетата те и по реката излизат и аз моля колегите да ги връщат само дето неможем да накараме амуджите да си изкарат мрежите че направо мама си е и........ от мрежи и са приятели със горските дето ги проверяват и постоянно им дават чували ....да чували не торбички с риба и ония коронпирани пед...... нищо не им правят ...те са трима и са от съседните села може да ги засечете да пукат на бесетката на бунгалата на карина.....за боклука си е ужас точно накрая на селото има едно дере което слиза покрай причествателната на село манолич само омрели хора няма там понеже прасетата им ги изяждат преди да са се разложили....хората им направиха пречиствателна за да не пием лайната им а те я затрупаха с лайна и това влиза в реката и язовира и ние пием.....вода...ужас....Апела ми е небъдете амуджи бъдете хора....
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Аватар
smoky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smoky »

Колеги, някой може ли да даде точна информация какво е нивото на язовира и по-точно на мястото под с.Подвис ( "Лагера")? Водата до първите дървета на гората ли е или и те са залети? :roll:
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

един комшия ще ходи и ще ти кажа
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

kamaka написа:един комшия ще ходи и ще ти кажа
глям бой на моста на въжения на манлич
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

kamaka написа:
Здрасти колега , уточни мястото - в Ямболския форум си писал за помпенната преди Манолич , а тук за въжения мост или инфото е за двете места? Благодаря предварително!
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

При Манолич дава сега около падналия мост, най-хубавия път за там е през селото преди да излезеш последна присечка в дясно хващаш на доло виждаш причиствателната станция и я заобикаляш от ляво и после пътя те води до местата там вече пробваш къде ще ти е удобно, На слука.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

stanilov написа:
kamaka написа:
Здрасти колега , уточни мястото - в Ямболския форум си писал за помпенната преди Манолич , а тук за въжения мост или инфото е за двете места? Благодаря предварително!
колега ходих на два излета и тиа дни ще е третия аз бях със преспиване два дена и ако познаваш местата ше знаеш че почти няма разлика от двете места но повечето колеги знаят помпената там като погледнеш отвисоко е като паркинга на кирил и методи в бургас местата са след помпената до моста/въжения/ то е луднца там и дето си намериш място там заставаш непременно хранилка има маного колеги но никои нищто не пише аз даже успиах да си строша тиката една от едрите гърбици е смаза надве....кадето и да застанеш ще е добре много е водата и вировете са пълни и на двете места ми даде доволно но само белевицата си взех защото гърбица хващам само за удоволствие....
наслука и неправете по голям бардак от това което е ....неоставайте боклук че просто е ужас
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

забравих да кажа че на моста излиза и каракуда надъно но не е едра и на моста върви сътринта,наобед откъсва а за слетобет сигурно пак ще почва но не съм пробвал....
За колегата дето пита за водата на язовира не е ходил там комшията ми ходили на краварника и каза че е слабо само каракуди и най доло пътя бил залят...
MOSKOW83
новобранец
новобранец

Мнение от MOSKOW83 »

Миналата седмица бях за 5 дена на Лагера, водата е на метар метар и малко от първите дървета, но водата е мътна. Но смятам другият път да отида от среща, понеже коритото минава по на близко от брега, а и има заляти върби. :smt028
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

За колегата "MOSKOW83', мислех да ходя на Подвес на Борчетата, с една дума другия път десния не този който води за "лагера" имах информация, че излизали по- големи таранки и шаранчета към килограм, а не тия малките които ги има навсякъде сега. Ако може да споделиш за Лагера имашели риболов отзвуци от други колеги, и не на последно място можели да се слезе с кола до доло сега ? Блг предварително.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

MOSKOW83 написа:Миналата седмица бях за 5 дена на Лагера, водата е на метар метар и малко от първите дървета, но водата е мътна. Но смятам другият път да отида от среща, понеже коритото минава по на близко от брега, а и има заляти върби. :smt028
колега ти какво изкара на лагера и на какво?
аз бях в събота на моста на манолич но много слабо даде около 3кг за 6 часа и то над кело маломерни шаранчита аз така или иначе риба невземах ма щях да съм доволен на едно две келца белевичка....
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”