Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Две в едно.
- Patera
- вече хвърля и на тежко
Две в едно.
Здравейте, колеги! Да споделя и аз две мои кратки излетчета, за по 2-3 часа, от които аз си останах доволен. Снимките са скапани, ама с моя телефон - толкова.
Та вчера, използвайки едно телескопче за около 20 лв. и две блеснички, си направих една разходка по Янтра в границите на В. Търново и резултатът беше ето това:

Малки кефалчета, ама пък ми беше кеф. Днес пак отидох за два часа и пак останах доволен:

Обаче си скъсах единствените две блеснички, та хвърлих на леко дънце на бял и след пет минути ме навести ей т'ва скобарче:

За мен си беше кефец в жегата да хвана някоя и друга рибка. Дано догодина пак се срещнем с тях, но и с тези размери пак ми доставиха удоволствие. Та това е от мен, наслука на всички и наздраве!
Та вчера, използвайки едно телескопче за около 20 лв. и две блеснички, си направих една разходка по Янтра в границите на В. Търново и резултатът беше ето това:

Малки кефалчета, ама пък ми беше кеф. Днес пак отидох за два часа и пак останах доволен:

Обаче си скъсах единствените две блеснички, та хвърлих на леко дънце на бял и след пет минути ме навести ей т'ва скобарче:

За мен си беше кефец в жегата да хвана някоя и друга рибка. Дано догодина пак се срещнем с тях, но и с тези размери пак ми доставиха удоволствие. Та това е от мен, наслука на всички и наздраве!
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
- maranzika
- сериозен играч
Re: Две в едно.
Браво колега.Наистина р.Янтра е супер за спининг на кефал в момента.Дет се вика,който ходи се хваща....
Радвам се се си пуснал рибките,щото повечето колеги които срещам по реката все са с пълни с кефал торби.Кво му ядат на тва не знам.....

-
- научил се да хвърля
Браво
Много ти завиждам да хубявият излет в това хубаво време

Много ти завиждам да хубявият излет в това хубаво време

- Patera
- вече хвърля и на тежко
И аз не го разбирам това, толкова ли са гладни... А иначе аз не разбирам изобщо на рибата какво й се яде, то глупава "храна". Е, и аз взимам около два пъти в годината и ям, ама то е ако приятелката иска, и ако хвана 2-3 мерни де, те за двама ни стигат. Та така... Ама едри нещо не искат, може би рано сутрин и надвечер?
Браво!!!

- maranzika
- сериозен играч
Ако обичаш да ловиш на плувка пробвай на бяла бубонка(черница).
Иначе на спининг става,но с по-големи блесни или на воблери.

- Patera
- вече хвърля и на тежко
Ами аз си ловя предимно на плувка, ама нещо с черниците не ми се получава, как се слагат бе?! Предполагам, че трябва да се закачи и дръжката, ама аз докато я нацеля, съм я намачкал цялата
Че съм некадърен, некадърен съм, ама чак пък толкова... от около 15 една ми стоя на куката повече от едно хвърляне