Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Риболов около Смолян
Модератор: Кърцата
-
- фен клуб-скобар
Re: Риболов около Смолян
Бай Добри , рибите са уловени малко след кв.Райково - има гаражи за рейсовете ( има рейсове) и там от една стена .
Инкубус: Аз съм точно на 14
и не мисля какво лошо има да ловя риба.. 
Инкубус: Аз съм точно на 14

-
- кандидат преподавател
Лови си спокойно,аз не за риболова изобщо и не с лошо,ами чисто така житейски ...за всеки случай 

Ей господин прокурор, по-полека! Веднага го награби момчето, пък то си е съвсем читаво, какъвто си бил сигурно и ти, и далеч повече отколкото съм бел аз навремето.INCUBUS написа:Лови си спокойно,аз не за риболова изобщо и не с лошо,ами чисто така житейски ...за всеки случай
Наско, до тия рейсове има мряна в реката, ама е малко, но пък се срещат и добри риби. Събуди любопитството ми и ще ги видя и аз тия риби, дето приличат на червеноперки. Лично подозирам, че са именно малки морунажчета. Ама ще ги видя аз и ще ти кажа тогава.
-
- новобранец
инфо за р черна много мрана стръв пясъчник
-
- кандидат преподавател
Нещо ме съмняваш -пясъчника никакъв го няма след 12-13.07.,а в Черна водата е колкото" котката я изпикала",тъй че "мраната"...Да не ти обяснявам,че на повечето места,близки до Смолян до 20 км, в Черна едрите мрени се ловят на шарен червей 

Здравейте колеги от Смолян, другата седмица ще се потопя в приказната красота на вашия край-ще водя семейството си в каньона на водопадите.Ще съм ви много благодарен ако ме насочите към удобни и разрешени места за риболов в района-обект на излета ще са ми предимно пъстърви но поради спецификата им и скромния ми опит с тях бих ковнал и някое кефалче или мрена.Благодаря ви в аванс.
-
- кандидат преподавател
До изходното отклонение за "Каньона на водопадите",ще се движите все покрай река Черна -в тази й зона е разрешен риболова,но от доста време поради продължителната суша и високи температури,в реката има много малко плитка бистра вода.Което прави риболова твърде условен.Другите възможности ти идват по-далече.
Благодаря за отговора,ще се подготвя психически,че около Смолян може и да не хвърля.Иначе аз съм 9 дена в Родопите и съм отделил 2 точно да се отдам на хобито,още не съм го измислил само мястото:)