Счупена макара на въдица

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Счупена макара на въдица

Мнение от natrii »

Преди време си прецаках резбата на макарата на въдицата...капачката на макарата.Пробвах с нещо да подложа отдолу да се уплатни луфта,не стана!Най-накрая се сетих да изрежа отгоре това което се хваща за завъртане,откри се другата част на гайката във капачката и я обърнах,и работи.Малко е грозничко,но си спестих 20-30 лв! :)

Попринцип съм съвсем начинаещ рибар,но страшно запален :D Тепърва се започва! :)
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Re: Счупена макара на въдица

Мнение от grandal_331 »

natrii написа:Преди време си прецаках резбата на макарата на въдицата...капачката на макарата.Пробвах с нещо да подложа отдолу да се уплатни луфта,не стана!Най-накрая се сетих да изрежа отгоре това което се хваща за завъртане,откри се другата част на гайката във капачката и я обърнах,и работи.Малко е грозничко,но си спестих 20-30 лв! :)

Попринцип съм съвсем начинаещ рибар,но страшно запален :D Тепърва се започва! :)
Хич да не ти пука че изглежда грозничко :P Само да видиш какви ремонти съм правил :? Става ми смешно само като ги погледна-анкерпласт-конци- каноконлит :idea: Майката му е такъма да е здрав и да работи :!: Другото е мн. късмет и мъничко майсторлък :D :D НАСЛУКА :lol:
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

хаха :D дам...конци казваш! :lol: Интересно звучи!
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”