Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

телемач за бомбарда?
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: телемач за бомбарда?
Globe Thunder 3.90 Теле мачthe_bad_god написа:Ловя в 90% от времето от тетраподи, та повече от 4 м мисля не ми трябва ,щото е тясно и неудобночудеса от този прът за 50 лв който съм посочил не очакавам , но и не мисля че тетраподите са място за скъп мач ( какъвто ми е на сърце ) пък и до сега съм мятал само с един половин килограмов ,та така ...
чуденка голяма

Аз там съм пораснал...
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
моето мнение пък е да се вслушваш в сърцето си отвреме на време.удължава живота!the_bad_god написа:...но и не мисля че тетраподите са място за скъп мач ( какъвто ми е на сърце ) пък и до сега съм мятал само с един половин килограмов ,та така ...чуденка голяма

Качествени чепарета Borkata

-
- новобранец
- Обратна връзка:
ако може да използвам темата да питам
спрял съм се на тази пръчка.
понеже е в онлайн магазин в друг град (не мога да я видя лично)искам да попитам някой ползвал ли е такава?не мога да разбера колко тежи няма информация...и в интернет не намирам информация за този модел...странна работа
спрял съм се на тази пръчка
Код за потвърждение: Избери целия код
MITCHELL UNIVERSE 2 T-450 BOMBARD 3 Дължина-4,50м. Акция-20-50гр
понеже е в онлайн магазин в друг град (не мога да я видя лично)искам да попитам някой ползвал ли е такава?не мога да разбера колко тежи няма информация...и в интернет не намирам информация за този модел...странна работа
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мисля,че същата или с почти същите параметри я продава Мишел до краставицата.ако искаш мини да видиш.ако е тя(по параметрите личи ,че май е тя) е много добра за бомбарда ,че и за сафрид даже 

Качествени чепарета Borkata

-
- новобранец
- Обратна връзка:
пристигна днес въдицата,сега чакам да пристигнат зарганите 

С един тъндър 4,50 и акция 40-80 ги моря зарганите вече 4 година.Взех си го от Свищов за 52 лева и съм много доволен. За морето 4,5 м е оптималния вариант, позволява ти да правиш дистанция от 70-90 метра, а това понякога е от голямо значение,когато рибата се държи по навътре - резултатът е ти вадиш другите гледат и цъкат с езикthe_bad_god написа:много високи ми идват акции и на тъндъра , и на горилата ... то ми се струва , че и до 60 пак ще е много