телемач за бомбарда?

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: телемач за бомбарда?

Мнение от bobo_33333 »

the_bad_god написа:Ловя в 90% от времето от тетраподи, та повече от 4 м мисля не ми трябва ,щото е тясно и неудобно :) чудеса от този прът за 50 лв който съм посочил не очакавам , но и не мисля че тетраподите са място за скъп мач ( какъвто ми е на сърце ) пък и до сега съм мятал само с един половин килограмов ,та така ... :) чуденка голяма
Globe Thunder 3.90 Теле мач

Изображение

:wink:
Аз там съм пораснал...
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

the_bad_god написа:...но и не мисля че тетраподите са място за скъп мач ( какъвто ми е на сърце ) пък и до сега съм мятал само с един половин килограмов ,та така ... :) чуденка голяма
моето мнение пък е да се вслушваш в сърцето си отвреме на време.удължава живота! :D с малко внимание този т.нар. скъп мач ще ти върши със сигурност по-добра работа от разни петдесетолевки(с уважение към всички колеги,не целя да обидя никого) та дори и кацнал върху тетраподите.за кефа няма да коментирам.просто е въпрос на малко оптимизиране на разходите като разбира се добре се помисли какви са приоритетите в момента :D според мен риболова не е евтино хоби и който иска да го практикува на макс трябва да се съобрази с това.един качествен такъм със сигурност ще издържи повече време от един бюджетен със съмнително качество.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
burgazliq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от burgazliq »

ако може да използвам темата да питам
спрял съм се на тази пръчка

Код за потвърждение: Избери целия код

MITCHELL UNIVERSE 2 T-450 BOMBARD 3 Дължина-4,50м. Акция-20-50гр
.
понеже е в онлайн магазин в друг град (не мога да я видя лично)искам да попитам някой ползвал ли е такава?не мога да разбера колко тежи няма информация...и в интернет не намирам информация за този модел...странна работа
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

мисля,че същата или с почти същите параметри я продава Мишел до краставицата.ако искаш мини да видиш.ако е тя(по параметрите личи ,че май е тя) е много добра за бомбарда ,че и за сафрид даже :drinkers:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
burgazliq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от burgazliq »

пристигна днес въдицата,сега чакам да пристигнат зарганите :rolleyes:
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

the_bad_god написа:много високи ми идват акции и на тъндъра , и на горилата ... то ми се струва , че и до 60 пак ще е много :?
С един тъндър 4,50 и акция 40-80 ги моря зарганите вече 4 година.Взех си го от Свищов за 52 лева и съм много доволен. За морето 4,5 м е оптималния вариант, позволява ти да правиш дистанция от 70-90 метра, а това понякога е от голямо значение,когато рибата се държи по навътре - резултатът е ти вадиш другите гледат и цъкат с език :?
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”