Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Трябва ми помощ!
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
Трябва ми помощ!
Здравеите скупи сафорумци
Ми значи ще ходя на един язовир до Хасково викат му Зимовина платене държи мноо едри шарани но не знам как да ги излъжа даиде малко акъл 

Rapala vs UglyDuckling
еми зависи колко вудици имаш пробваи на прожина по магазините има захранки за пружина копи си захранка за шаран респект проваи други на дуно на царевичка сладка от магазина на прожината забии 1 така кука а на другите сложи царевица бял червеи и стириопор ! аз поне така излугвам някои друг това е от мен дано да сам ти помогнал !
Няма смисал от 1000 куки колега!
Според мен влез с лодка или ако нямаш с ракета захрани обилно със суха царевица и сложи една тежест (незнам с какви пръчки си) един плетен повод 10 или 15 см.А за стръв ако е наплашена рибата използваи пак суха царевица на косъм а ако неса наплашени пробвай с топче.
П.П. - Ако има раци не е здравословно да използваш миризлива захранка щото веднага се събират гадините
НАСЛУКА!
Според мен влез с лодка или ако нямаш с ракета захрани обилно със суха царевица и сложи една тежест (незнам с какви пръчки си) един плетен повод 10 или 15 см.А за стръв ако е наплашена рибата използваи пак суха царевица на косъм а ако неса наплашени пробвай с топче.
П.П. - Ако има раци не е здравословно да използваш миризлива захранка щото веднага се събират гадините

НАСЛУКА!
Хвани и Пусни !