Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Искър
- juliano_84
- фен клуб-скобар
Re: Яз.Искър
Браво супер платики сте дръпнали.
Каква беше дълбочината пред вас на 13 метър?
Освен тези едрите риби имаше ли такива по 500-600-700гр или останалите бяха шамарчета ?
Ловях с 8ца, а колегата който беше с мен с щека на 11м.Дълбочина около 4.00-4.50м
От сутринта дръпнахме рибата пред нас и през целия ден успяхме да я задържим.
Рибата взимаше гол след гол. За съжаление излезна само 1 хубава платика към 1.200
Другото с изключение на 7-8 риби бяха дребосъци (шамарчета) - 2 човека от 6.00 до към 13.30ч надърпахме доволно рибоци 16-17 кг.
Определено на бял взимаше по-добре, но аз упорствах за по-едро на торен с бял и така успях да дръпна единствената качествена риба.
Поздрви
Освен тези едрите риби имаше ли такива по 500-600-700гр или останалите бяха шамарчета ?
Интересно колега, аз бях на багера вчера и беше повече от добре.redhottrend написа:Днес на Багера бяха увесили носове колегите.
Ловях с 8ца, а колегата който беше с мен с щека на 11м.Дълбочина около 4.00-4.50м
От сутринта дръпнахме рибата пред нас и през целия ден успяхме да я задържим.
Рибата взимаше гол след гол. За съжаление излезна само 1 хубава платика към 1.200
Другото с изключение на 7-8 риби бяха дребосъци (шамарчета) - 2 човека от 6.00 до към 13.30ч надърпахме доволно рибоци 16-17 кг.
Определено на бял взимаше по-добре, но аз упорствах за по-едро на торен с бял и така успях да дръпна единствената качествена риба.
Поздрви
-
- новобранец
Аз минах към 15ч. да видя нивото как е, а и риболова.Ако по това време вече ви е нямало е друга работа. Ако сте били и малко по встрани от пътя, не съм обикалял, поради трудното придвижване с тая висока вода. Имаше двама колеги в дясно от пътя който се спуска към водата. Та те казаха, че са от сутринта и не са доволни. Отляво имаше трима колеги, които отегчено си лафеха и пробваха на плувка, но щекар там не видях. Както и да е, успех на всички!juliano_84 написа: - 2 човека от 6.00 до към 13.30ч надърпахме доволно рибоци 16-17 кг.
Поздрви

Дълбочината беше около 3м на 13 метра масовите платики бяха по 300-400 гр. но имаше и доста по 600-700.juliano_84 написа:Браво супер платики сте дръпнали.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво Митаче,добър риболов сте направили! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
Браво колега.Добресте хванали
- mitko ribara
- ще става разбирач
Браво за добрия риболов и адмирации за репортажа.