НСреща 22-23.09 яз. Жребчево: Избор на място и записване

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Резервен вариянт или на острова или ако вали и неможе да се влиза да се съберем при Сакси на Белия дом.Това е предложение,нека да кажат и другите.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Пристигнах,местото с супер,има места за плувка и дъно,умерен вятър,взе да става топло,приготвям лагера и такъмите,довечера ще пиша пак,ако нещо ви интересува-питайте.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Здравословни проблеми ми пречат да дойда на срещата :(:(:(

но ако ми се отдаде и най малка възможност ,ще дойда само за няколко часа да се видим !
snegk

Мнение от snegk »

Рибарче поне по едно кафе трябва да пием :lol:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

nasco2 написа:
велчев62 написа:Колегата САМПО е пуснал снимки на 20.08.2007 в СРЕЩИ И КУПОНИ - ИЗБОР НА ЯЗОВИР ЗА НОВА СРЕЩА 2
Мястото е подходящо за распъване и на плувка,Сампо е описал всичко това но и аз ще ви го опиша
Мястото се намира в дясно от 1-вата среща на 1,500км по права линия иначе по пътя някъде около 3км
Ще опиша от Нзагора
Посока Ст Загора Н Загора в началото на Н Загора,където е хепи бар грил,завивате наляво покрай бензиностанцията на ЛУКОИЛ-ПЕТРОЛ и се движите само направо около 15 км стигате мотел Жребчето и около 5-6км след него в дясно има малък асфалтов път,карайте бавно за да не го подминете,спускате се надолу и ще видите тези постройки,които САМПО е заснел пред караваната му
Това е 1-ното място
Друго е старото 1-ва среща
Третото е дърданелите от към Гурково,но там водата,доста е дръпната и е доста плитко
Четвъртото е откъм с Баня до стената
Общо това са проходимите и по дълги места за лагер ,като нашия.
Преди малко говорих с Поборников,ще тръгва на 10.09
Нека решим ,къде ще е мястото,за да се настани там.
А каквото ще да става!
ако това е описанието за кое точно от трите става дума взел съм и тел. на Поборников които ще ме ориентира на място като стигна.
Имаш по-лесен и по-кратък път за там. По подбалканския С-я Б-с. На разклона при гурково наляво е прохода на републиката(ХАИМ БОАЗ) а ти си за надясно. От там до мястото на срещата СА ИМА НЯМА 6-7КМ. От София до там ти са 250км.

Абе НАСКО2 ти не четеш ли какво съм ти писал за пътя до мястото на срещата :roll:
Последно промяна от ivan_yo на Чет Сеп 13, 2007 9:36 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Язовира е паднал доста но риба си има,на 100 мт. от брега дълбочината е 10мт.има много кльонкаджии но не видях да вадат нещо,времето за сега е скстра точно шаранджийско,на няколко пъти видях да се показват гърбовете на толстолопи или амури,ще следя нивото и ще ви информирам,гледах с бинокъла към стената имаше доста хора,пътя е добър аз щом с мойта таратайка се домъкнах+колесар и 1тон багаж,значи няма проблеми.Ще отворя нова тема само за Жребчево докъто съм тук,тоя път Вивател не ме излъгаха и имам интернет.
Аватар
велчев62
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от велчев62 »

Вчера бях на Жребчево и чаках Поборников да пристигне,искарахме заедно около 2-3часа
Водата наистина е паднала доста,но на распъване става
За плувка на това ниво малко е трудно,освен на тежък ваглер на 20-30метра и на фидер най добре
Около 13часа се разделихме,и тръгнах на разузнаване на мястото,където бяхме на 1-та среща,там е по плитко и на 200метра распъване е около 6 метра,понеже имаше две групи които ловяха там
Уловът им за 2дни беше 1 амур около 8кг и 5-6 каракуди на сладка царевица също на распъване
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:cry: :cry: :cry: Аз май няма да мога да присъствам :oops: мисля,че съм първия който се отказва,ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ,на 22.09.ще се берат лозята но това надали е основателна причина,три месеца мечтах за тази среща и накрая да не присъствам :oops: Ако нещо не се обърне дотогава,Ви пожелавам много емоции,големи риби и ракии,а АЗ мислено ще бъда с Вас.Успех на всички.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Оппааа, един по един започнаха да окапват. И както изглежда можеби ще сме почти същите, с някои изключения :wink:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
Неделчо , обери го ден по рано и готово , аз съм обръщал градина на крушка , до 1 часа посред нощ , само и само на другият ден да съм за риба , или с баща ми(лека му пръст) , да отидем на мач ... !
Всичко си има цена , понякога трябва да се лишиш от едно , за да имаш друго ... , всеки решава сам !!!
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

dimitar_ Кога ще тръгваш? Аз закарах вчера жената на бургаски минерални бани и ще я вземам на 24-ти. Туй ако не е нагласено :lol: :lol: :lol: Аз отпуски не вземам, само лепя бележки на вратата - "ще се върна след 5 минути" :twisted: Ако имаш желание може да се водим.
Аватар
tina
новобранец
новобранец

Мнение от tina »

dimitar_ написа:Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
Неделчо , обери го ден по рано и готово , аз съм обръщал градина на крушка , до 1 часа посред нощ , само и само на другият ден да съм за риба , или с баща ми(лека му пръст) , да отидем на мач ... !
Всичко си има цена , понякога трябва да се лишиш от едно , за да имаш друго ... , всеки решава сам !!!
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!
:smt024 :wink: съжалих че не съм мъж...взимам си шапката и тръгвам!!Това като начало за един новрибаре голяма тръпка...и една школа за ловене на риба...а с купона си е баш...върха ///Мога само да ви пожелая..да се повеселите..наздраве ,а мезето да е уловената риба... :wink:
malkata marancika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от malkata marancika »

Пичове нагласихте ли се? Аз в понеделник почвам дасе глася и ако не падне сняг до четвъртак пътувам. Надявам се до вечерта да съм на Жребеца ще трябва само дами кажете къде сте точно
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Няма проблем , на нас си ни е "по път" , ако и бай Христо от гр . Исперих си "натамъни" нещата ще се изнасяме комплект !
Само да сме живи и здрави , пък и ако други се престрашат , да заповядат . Аз по принцип ще тръгвам рано сутринта в събота , но до тогава има още време и най - добре , другата седмица към сряда да се чуем , и тогава да решаваме !
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ей Тина , никъде не пише , че тази среща е само за мъже , със шапка или без , винаги ще си добре дошла на купона , все ще се намери кой да ти налее питие , огънче да ти подаде или добра дума да ти спомене , а за риба ще се наслушаш на какви ли не истории , пък и винаги можеш да доведеш когото искаш ... !
В най - лошият случай , сядай на "компа" в понеделника след срещата , за да видиш какво си изпуснала !
Все пак си мисли , има време , ако нямаш палатка , моята е голяма , Кака ще е с мен , няма да си сама , виждаш ,че и всички колеги са с широки души , и кой с каквото може ще ти помогне ...
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”