Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
Re: Кърджалийски регион
Колегата, Веско нещо се замълча!Ходи ли за шаран, хваща ли, какво стана, щеше да ходи на риба.В Кърджали нещо много замълчахте.Това сигурно е признак че рибата е тръгнала, или изобщо никъде не излиза?
Георги Тенев
- antivik
- кандидат преподавател
Значи съм пуснал писанието в другата тема
/от толкоз теми се шашардисва човек
/. Та в събота се метнах на каячето и си направих една разходка по Студен кладенец в посока Лисиците-устието на Сутлийка. Пробвах тоз метод де му викат влачене или тролинг ма пълно нищо
или я не съм му мастор или верно немаше нищо, па и много трева и постоянно се събираше на воблера. Пътьом огледах хвостохранилището и не видях някъде да има свличане на земни маси още по-малко па да са стигнали до водата, нещо мирише на "Много шум за нищо". На края къде обед се ръгнах под едни хубави, големи върби и си подкарах плувката и за 1,5-2 часа си нафатах 1-2 кила таранка/различен калибър/, на торен чръв. После излезе хубавичак вятър и си дигнах чукалата. На връщане някакви колеги се опитаха да църкат от брега, че съм им минавал върху въдиците де ловели риба, макар че не виждам с какво толкова ще ги объркам...Нито влача нещо нито двигател съм пуснал да пърпори, па и се борех с вятър и доста добри вълни и търсех почти най-прекия път. Та да ме извиняват, ма да рискувам обръщане заради техния кеф ми се чини, че нема логика
. Понеже ходенето си беше рутинно няма да пускам цяла тема, па и не бях взел снимачната техника
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Рибата е тръгнала на нулата....но за жалост аз не бях с групата ,имах ангажименти.Хванали са 3 амура-...6...10 и 12кг....и 8 шарана между 4 и 5 кила...от миналата сряда до неделя.Размазали са ги.georgi30 написа:Колегата, Веско нещо се замълча!Ходи ли за шаран, хваща ли, какво стана, щеше да ходи на риба.В Кърджали нещо много замълчахте.Това сигурно е признак че рибата е тръгнала, или изобщо никъде не излиза?
Най големия -амур го е хванал пича дето отиде на мойто място в събота...Убили са и няколко пепелянки,затова който ходи да има впредвид-много змии има.Едната се е навряла даже в раницата на едното момче...добре че не го е захапала.
Та това е....аз веднъж няма да ида...и то ще има тупалки.Язък.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Don4o_62
- учете се от него
за амурите и аз чух,казаха ми че били 6 по 8- 10 кг. но може за други хора да става въпрос,моя човек е оставил до тая група с амурите колеги на 100м. от тях,но за 2 дена са нямали удар,явно рибата избирателно минава според дъното и други фактори,което си е логично
и друго вика,риба много има и играе,всякаква,но не иска,явно още се избива,тя ще тръгне
ама като спре тогава научаваме 
и друго вика,риба много има и играе,всякаква,но не иска,явно още се избива,тя ще тръгне

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Абе като рибарския лаф-вчера ги скъсаха, ама днеска, не щеDon4o_62 написа:за амурите и аз чух,казаха ми че били 6 по 8- 10 кг. но може за други хора да става въпрос,моя човек е оставил до тая група с амурите колеги на 100м. от тях,но за 2 дена са нямали удар,явно рибата избирателно минава според дъното и други фактори,което си е логично
и друго вика,риба много има и играе,всякаква,но не иска,явно още се избива,тя ще тръгнеама като спре тогава научаваме

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Дончо...хората с амурите са Орхи и Екинето....след това към тях се е присъединил Алтан (от групата на Росен)...точно той е хванал амура 11+ кг.Трябваше да бъда аз...но не успях да ида.Кълвяло е само там до върбите и никъде другаде.В момента на мястото има 2 групи....чакат ги към петък-събота да си тръгнат...за да се настаним ние евентуално за 2-ра серия.Държим връзка по телефона..за да ни запазят мястото.Вчера тук бях качил снимки на рибите,но ги изтрих от лични съображения.Кой видял-видял.Няма да лъжат момчетата...познавам ги доста добре.Don4o_62 написа:за амурите и аз чух,казаха ми че били 6 по 8- 10 кг. но може за други хора да става въпрос,моя човек е оставил до тая група с амурите колеги на 100м. от тях,но за 2 дена са нямали удар,явно рибата избирателно минава според дъното и други фактори,което си е логично
и друго вика,риба много има и играе,всякаква,но не иска,явно още се избива,тя ще тръгнеама като спре тогава научаваме

Т'ва нищо не е,на къс търбе са ги размазали,само шаран,от три до 9 кила мертеци,ама не казват ка какво.Пазят мястото...
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
- Vesko1
- сериозен играч
То вече и ние ще правим така май...че иначе става мазало...ето още се прибрали наще хора...единия се похвалил при Роската...и айдеее..юруш народа там на мястото.И сега е панаир там...Екинето одеве отишъл с лодката...вика има 4 установки с по 4 пръта на всяка....добри че поне нашите хора са си изкарали шамандурите...да не им подсказват дистанцията.kartal написа:Т'ва нищо не е,на къс търбе са ги размазали,само шаран,от три до 9 кила мертеци,ама не казват ка какво.Пазят мястото...
Луд умора нема....а на какво излиза...и аз ще си замълча.Сори.

- Don4o_62
- учете се от него
на никой нищо няма да казваш
, нека се сърдят пък ти си се радвай като ковнеш някой голям
то 5-ма пишат,200 четат и действат

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Vesko1
- сериозен играч
Виж сега...то затова е тоя форум...да се споделя...НО....никога когато съм хванал нещо на див водоем ,не съм казвал мястото ,тактиката,стръвта,захранката и т.н.....а и тук във форума няма чак толкова градски...практикуващи шаранджийския риболов.Обаче като има един "чужд елемент" ..който отиде до магазина на бай Росен...и там се разприказва и обясни точно на какво, що,къде ,кога ..как ,по каква причина ...и къде е мястото...тогава и да пишеш и да четеш-все тая...Don4o_62 написа:на никой нищо няма да казваш, нека се сърдят пък ти си се радвай като ковнеш някой голям
![]()

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ако се направи справка колко рибари от Кърджали има регистрирани във форума, може да се окаже, че са един блок.Ама прав е Дончо-четат и бегом.Пък ние с Веско, Вики , Петьо, оня "Асеновградчанин" Georgi-30, Ицето от Смолян и още идин двама, си драскаме тука за забавление.Имаме с Гошо, един общ приятел.Той, и жена му са по луди от повечето тука във форума.Ама, не е регистириран и не смята да го прави, обаче където да иде си фата Шаран и Бяла.Според мен опира до 70% късмет/време, място, и стръв/, и 30% умения.Vesko1 написа:Виж сега...то затова е тоя форум...да се споделя...НО....никога когато съм хванал нещо на див водоем ,не съм казвал мястото ,тактиката,стръвта,захранката и т.н.....а и тук във форума няма чак толкова градски...практикуващи шаранджийския риболов.Обаче като има един "чужд елемент" ..който отиде до магазина на бай Росен...и там се разприказва и обясни точно на какво, що,къде ,кога ..как ,по каква причина ...и къде е мястото...тогава и да пишеш и да четеш-все тая...Don4o_62 написа:на никой нищо няма да казваш, нека се сърдят пък ти си се радвай като ковнеш някой голям
![]()

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Не е само късмет, да знаеш и можеш да си го накъсметиш,риболова,особено за шаран трябва да е в теб,останалото е бош лаф...Антон Тонев написа:Ако се направи справка колко рибари от Кърджали има регистрирани във форума, може да се окаже, че са един блок.Ама прав е Дончо-четат и бегом.Пък ние с Веско, Вики , Петьо, оня "Асеновградчанин" Georgi-30, Ицето от Смолян и още идин двама, си драскаме тука за забавление.Имаме с Гошо, един общ приятел.Той, и жена му са по луди от повечето тука във форума.Ама, не е регистириран и не смята да го прави, обаче където да иде си фата Шаран и Бяла.Според мен опира до 70% късмет/време, място, и стръв/, и 30% умения.Vesko1 написа:Виж сега...то затова е тоя форум...да се споделя...НО....никога когато съм хванал нещо на див водоем ,не съм казвал мястото ,тактиката,стръвта,захранката и т.н.....а и тук във форума няма чак толкова градски...практикуващи шаранджийския риболов.Обаче като има един "чужд елемент" ..който отиде до магазина на бай Росен...и там се разприказва и обясни точно на какво, що,къде ,кога ..как ,по каква причина ...и къде е мястото...тогава и да пишеш и да четеш-все тая...Don4o_62 написа:на никой нищо няма да казваш, нека се сърдят пък ти си се радвай като ковнеш някой голям
![]()
![]()
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
- Vesko1
- сериозен играч
Ами оди тогава да си "накъсметиш" риболова на ЛОМСКИ...с 4 куки стиропор и плочка кюспе вързано с ластик за коса.....голям късмет ще падне ша знаиш....kartal написа: Не е само късмет, да знаеш и можеш да си го накъсметиш,риболова,особено за шаран трябва да е в теб,останалото е бош лаф...

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ама, признавам ти-Апеш като пеплянка.Vesko1 написа:Ами оди тогава да си "накъсметиш" риболова на ЛОМСКИ...с 4 куки стиропор и плочка кюспе вързано с ластик за коса.....голям късмет ще падне ша знаиш....kartal написа: Не е само късмет, да знаеш и можеш да си го накъсметиш,риболова,особено за шаран трябва да е в теб,останалото е бош лаф...

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За този уикенд ,кой на къде мисли да я хваща? На залива на Широко поле излиза доволно каракуда на торен и кустур на рибе. Чух и за шарани ,та мисля да се засиля на там.