яз.Батак и едно ново запознанство

Модератори: bobopeli, sapuna

kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

яз.Батак и едно ново запознанство

Мнение от kRaikkonen »

Здравейте колеги и колежки :)
Яз. Батак е едно от любимите ми места за риболов и решихме с татко да го посетим в делничен ден , за да избегнем навалицата.
За риболова няма какво да коментирам, поради факта че риби почти нямаше. Знаех , че мястото което съм избрал, а именно Дупката не е най-подходящо за сезона, но поради някой фактори бях застанал точно там.
Пробвах на дъното, над дъното, на пропадане, почти на повърхността , но там бабушки нямаше. Само епизодични костури и слънчевки се ловяха.

Най-интересното и запомнящо се от целия излет беше запознанството ми с колегата Ангел (Телескоп) , който си изгуби от времето за риболов, за да дойде при нас да ни види. :D
Много се радвам, че се запознах с този човек, има изключително много какво да се научи от него за язовира и риболова , като цяло. Искам да му се извиня, че пренебрегнах съветите му и отидох да ловя, където няма риби :lol:
Дори е успял да ме снима без да разбера, независимо че се обърнах към него 1-2 пъти :lol:

Това е клипчето, което той ми направи, не е кой знае кво откъм някакви страхотни риболовни действия, но му благодаря, че се е постарал :)
Единствено съжалявам, че не е успял да ме снима как къпирам, за да се видя отстрани колко съм зле в това отношение и колко бавно движа щеката :lol:

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4YbOsqQI2F4?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4YbOsqQI2F4?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Това са няколко снимки от мен, качеството не е много добро, но толкова може телефона.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Навръщане спукахме гърне и надолу по завоите бяхме , като рали кола, но това направи деня още по-хубав :mrgreen:

Живи и здрави на всички колеги и весело лято :mrgreen:
Последно промяна от kRaikkonen на Вто Юни 26, 2012 7:04 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: яз.Батак и едно ново запознанство

Мнение от Ачо ♣ »

kRaikkonen написа:........... Искам да му се извиня, че пренебрегнах съветите му и отидох да ловя, където няма риби :lol:
Споко! :D Следващият път ще наваксаме! :smt023
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

kRaikkonen написа: ..........................................
Изображение
...............................................................

Живи и здрави на всички колеги и весело лято :mrgreen:
Малйййй като гледам тази снимка са почнали да съсипват това приказно място от нашата география :evil: , мерака за пари няма граници. Иначе поздрави за излета, а за клиповете на Телескоп няма какво да се говори, те са си уникати :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

antivik написа: Изображение
....Малйййй като гледам тази снимка са почнали да съсипват това приказно място от нашата география :evil: , мерака за пари няма граници.........
Уффффф..,много болна тема!Този строеж,слава богу, вече трета година е"замразен",тъй като затвориха кранчето на крадените парички,за да бъде достроен.Сега е бетонен паметник,който показва грандоманството на човешката глупост и алчност!? :twisted:
Лошото е,че ако този е спрян ,има десетки други построени,който превърнаха този красив язовир в помийна яма.Много от тях са абсолютно незаконни,или са узаконени чрез подкупи или други"незаконни гимнастики" от корумпирани държавни служители,нещо съвсем"нормално" за нашата жалка държавица.И за съжаление това не се отнася само за яз.Батак.!
А лично на мен ми е много интересно къде бяха,дори къде са и сега ,така наречените Природозащитни организации!? Или те се "активизират" само тогава когато................/тук предпочитам да замълча/............!?!?
Извинявам се са офтопика,но това е една от темите при които истински се възмущавам,реагирал съм и реагирам според възможностите ми,но за съжаление......."-Това е положението,како Сийке...!!! " :evil:
Ако има дискусия по написаното от мен правилното място е тук :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=61375
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Хубав излет,макар и с малко риби,но смисъла е в новото запознанство.Уверен съм,че при нов съвместен излет нещата ще са във ваша полза.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”