Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Резултатът от днешния риболов!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Резултатът от днешния риболов!!
Здравейте, днес ходих на язовир Съединение..
Така станахме в 5 часа и беше тъмно още..
Пихме кафета, по тоалетни и то стана 5 и 30..
Тръгнахме и отидохме на гребната база или базата на полицаите - всеки различно я знае..
Гъз до гъз беше и и ми направи много лошо впечатление, че имаше дядовци, които хвърлят по 6-7 въдици при допустими 3..
Отидохме на едно място преди село Бистра табелата завоя и по черен път се минава,, и хванахме там около 10-20 рибки , основно костури и някоя друга таранка и платика..
След това отидохме на бившата база на рибарите ( там има склад за авточасти ) можете да отидете там само ако познавате собственика и там си хванах на плувка около 30-40 тараннки на близичко - около 7-8 метра.. Съответно маломерните бяха пуснати, а костурите които всички бяха измрели дадохме на съседите .
Съжалявам, че няма снимки , но камерата ми ги прави с много голям размер...
Денят беше страхотен, след малко отивам да празнуваме с класа завършването..
Наслука на всички и си събирайте боклуците след риболов!!
Така станахме в 5 часа и беше тъмно още..
Пихме кафета, по тоалетни и то стана 5 и 30..
Тръгнахме и отидохме на гребната база или базата на полицаите - всеки различно я знае..
Гъз до гъз беше и и ми направи много лошо впечатление, че имаше дядовци, които хвърлят по 6-7 въдици при допустими 3..
Отидохме на едно място преди село Бистра табелата завоя и по черен път се минава,, и хванахме там около 10-20 рибки , основно костури и някоя друга таранка и платика..
След това отидохме на бившата база на рибарите ( там има склад за авточасти ) можете да отидете там само ако познавате собственика и там си хванах на плувка около 30-40 тараннки на близичко - около 7-8 метра.. Съответно маломерните бяха пуснати, а костурите които всички бяха измрели дадохме на съседите .
Съжалявам, че няма снимки , но камерата ми ги прави с много голям размер...
Денят беше страхотен, след малко отивам да празнуваме с класа завършването..
Наслука на всички и си събирайте боклуците след риболов!!

"The more you know, the less you carry"