Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

NIKE Оригинални Маратонки NIKE Slant
- tomich
- ще става разбирач
NIKE Оригинални Маратонки NIKE Slant
Още снимки(по-големи) - http://tomich.snimka.bg/basketball/nike.680765.27396217
Продавам 100% оригинални изключително красиви маратонки NIKE slant.Купени са от Щатите.
Носил съм ги 2 години предимно есента и зимата.Много са здрави и много запазени за носени маратонки.Не са мръднали НЯМАТ НИКЪДЕ СКЪСАНО И ПРОТРИТО.Пазил съм ги много и винаги съм ги почиствал личи си както сами можете да видите по снимките.Дори ИЗГЛЕЖДАТ КАТО НОВИ следи от носене имат само на сгъвките и вътре от чорапите,което си е съвсем нормално за всяка една маратонка и обувка.Само стелките им още когато ги взех след пране изчезнаха от простора(предполагам от вятъра),но това не е никакъв проблем на фона на идеалното им за носени маратонки състояние.
US-10.5 UK-9,5 EUR-44,5 CM-28,5
Дължината на ходилото Ви трябва да бъде 28,5 см.
Цена-75лв.
Продавам 100% оригинални изключително красиви маратонки NIKE slant.Купени са от Щатите.
Носил съм ги 2 години предимно есента и зимата.Много са здрави и много запазени за носени маратонки.Не са мръднали НЯМАТ НИКЪДЕ СКЪСАНО И ПРОТРИТО.Пазил съм ги много и винаги съм ги почиствал личи си както сами можете да видите по снимките.Дори ИЗГЛЕЖДАТ КАТО НОВИ следи от носене имат само на сгъвките и вътре от чорапите,което си е съвсем нормално за всяка една маратонка и обувка.Само стелките им още когато ги взех след пране изчезнаха от простора(предполагам от вятъра),но това не е никакъв проблем на фона на идеалното им за носени маратонки състояние.
US-10.5 UK-9,5 EUR-44,5 CM-28,5
Дължината на ходилото Ви трябва да бъде 28,5 см.
Цена-75лв.
- tomich
- ще става разбирач
Re: NIKE Оригинални Маратонки NIKE Slant
Крайна цена 70лв.,маратонките са запазени вижда се от снимките.
- tomich
- ще става разбирач
Re: NIKE Оригинални Маратонки NIKE Slant
GSM за връзка и въпроси 0885-870-363tomich написа:Крайна цена 70лв.,маратонките са запазени вижда се от снимките.