Два риболова в една тема - Мирково

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Trueplayer
новобранец
новобранец

Re: Два риболова в една тема - Мирково

Мнение от Trueplayer »

acioice написа:Колега дай инфо ако може на лични (а ако трябва и на всички тук) как се стига до него (до самия язовир). не съм ходил в тази част на бг до момента. вземи за отправна точка София. До самия язовир стига ли се с кола или трябва да се остави някъде и след това пеша!
Благодаря за отзивчивостта.
https://maps.google.bg/maps?saddr=%D0%A ... s&t=m&z=10

Язовира се казва "Радин извор".Стига се с кола,желателно е да не се влиза до самия язовир когато е валяло продължително дъжд,почвата е глина и после много трудно ще се изкачиш обратно до асфалта,ако е сухо,както в момента,спокойно можеш да стигнеш до водата с какъвто и да е автомобил.

http://wikimapia.org/15671323/bg/%D0%AF ... 0%BE%D1%80
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
acioice
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от acioice »

Много благодаря за информацията ориентирах се (и аз си мислех че е това което си дал на картата )ще го посетя на 99% на 07.07.2012 и като се върна ще дам инфо какво съм направил.Освен червеноперка и каракуда каква друга риба мога да очаквам да има във него?
Аватар
Trueplayer
новобранец
новобранец

Мнение от Trueplayer »

acioice написа:Много благодаря за информацията ориентирах се (и аз си мислех че е това което си дал на картата )ще го посетя на 99% на 07.07.2012 и като се върна ще дам инфо какво съм направил.Освен червеноперка и каракуда каква друга риба мога да очаквам да има във него?
Хващал съм там и малки костурчета,но съм виждал други колеги да ловят и много по-големи.Има щука,при това прилична на размери,ловят я на тапа и за стръв слагат каракуда,може и по-голяма.Казват,че има шарани,аз не съм хващал,но и никога не съм ходил за тях,но има много едри каракуди.Ходя там само заради червеноперките,но следващите ми излети ще са за по-голяма каракуда или някоя щука.
Ако ходиш за шаран или каракуда от мен един скромен съвет,използвай захранки от сорта на Van Den Eynde ,100% ще имаш резултат.Рибата там се контролира на 100% от захранката,колкото по-качествена е тя, толкова по-добре.
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
acioice
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от acioice »

Благодаря за съвета , аз принципно ползвам Сенсас :) но този път ще взема ВДЕ.
благодаря още веднъж за инфото като се върна ще пиша какво точно съм направил.
Аватар
mavrata
новобранец
новобранец

Мнение от mavrata »

8)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”