Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Два риболова в една тема - Мирково
- Trueplayer
- новобранец
Re: Два риболова в една тема - Мирково
https://maps.google.bg/maps?saddr=%D0%A ... s&t=m&z=10acioice написа:Колега дай инфо ако може на лични (а ако трябва и на всички тук) как се стига до него (до самия язовир). не съм ходил в тази част на бг до момента. вземи за отправна точка София. До самия язовир стига ли се с кола или трябва да се остави някъде и след това пеша!
Благодаря за отзивчивостта.
Язовира се казва "Радин извор".Стига се с кола,желателно е да не се влиза до самия язовир когато е валяло продължително дъжд,почвата е глина и после много трудно ще се изкачиш обратно до асфалта,ако е сухо,както в момента,спокойно можеш да стигнеш до водата с какъвто и да е автомобил.
http://wikimapia.org/15671323/bg/%D0%AF ... 0%BE%D1%80
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Много благодаря за информацията ориентирах се (и аз си мислех че е това което си дал на картата )ще го посетя на 99% на 07.07.2012 и като се върна ще дам инфо какво съм направил.Освен червеноперка и каракуда каква друга риба мога да очаквам да има във него?
- Trueplayer
- новобранец
Хващал съм там и малки костурчета,но съм виждал други колеги да ловят и много по-големи.Има щука,при това прилична на размери,ловят я на тапа и за стръв слагат каракуда,може и по-голяма.Казват,че има шарани,аз не съм хващал,но и никога не съм ходил за тях,но има много едри каракуди.Ходя там само заради червеноперките,но следващите ми излети ще са за по-голяма каракуда или някоя щука.acioice написа:Много благодаря за информацията ориентирах се (и аз си мислех че е това което си дал на картата )ще го посетя на 99% на 07.07.2012 и като се върна ще дам инфо какво съм направил.Освен червеноперка и каракуда каква друга риба мога да очаквам да има във него?
Ако ходиш за шаран или каракуда от мен един скромен съвет,използвай захранки от сорта на Van Den Eynde ,100% ще имаш резултат.Рибата там се контролира на 100% от захранката,колкото по-качествена е тя, толкова по-добре.
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря за съвета , аз принципно ползвам Сенсас
но този път ще взема ВДЕ.
благодаря още веднъж за инфото като се върна ще пиша какво точно съм направил.

благодаря още веднъж за инфото като се върна ще пиша какво точно съм направил.