Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Голям кеф с малки риби
- stefan4etoo
- сериозен играч
Голям кеф с малки риби
Здравейте колеги,ще се престраша да пусна и аз една темичка за днешното ми 3-и часово риболовче по Янтра на което се изкефих на макс.Значи звъннах на един колега от форума(патера)с когото не се познавам ама се бяхме уговорили да направим някое излетче заедно.Ама номера на колегата збъркан(като ми го е давал объркал една цифра),както и да е все ще повъртим заедно някой път.
Та така газ към реката и докато стигна до там фиш за обратен завой на околовръстното (20 кинта).Викам си аз както ми е тръгнало по добре да се връщам,ама не на реката съм вече и се почна въртенето.Ама такова въртене,че почти след всяко вадене следваше риба. за три часа имам към 40-50 кефалчета все дребни и 2 -3 мерни ама такова бутане не е било скоро.Вземаше и на воблер и на блесна еднакво добре ама с една моска с дълго листо в бързеите нямаше пропуск.Та стига съм писал ето и някоя снимка.Не съм снимал всички ,че нямаше да остане време за риболов

След всяка рибка следваше пускане обратно във водата и да вика баща си

Та викам си аз ще спя като къпан (фиша беше забравен).Да ама не, както си слизах по реката видях едно момче което хвърляше на блесна и беше хванало същите маломерки като мен ама не ги връща обратно ами ги бучи на една "низа" от върба (клонче с четал накрая).Накарах му се аз и взех да гледам рибите дали са живи,за да ги пусна обратно във водата ама ни едно живо,всички със скъсани хриле абе грозна картинка.Каза ,че давал малките на бабите пред входа а големите вземал за него.Идеше ми да го смачкам ,ама то дете още и не ми се занимаваше с глупости.Преглътнах го аз подминах го и след 200-300 метра виждам това

пак маломерки до едно набухани в телен живарник
Поогледах ги и напусках веднага живите ,ама е тея мъници не бяха отселели

Тъжна картинка оставих ги на брега и закитих живарника.Мина ми през акъла ,че са на момчето с низата(натежало му е и да не го мъкне ги оставило там и продължило нагоре с низата) Не ми се връщаше обратно,че тогава незнам...
Ами това е от мен лека вечер и много слука на всички

Та така газ към реката и докато стигна до там фиш за обратен завой на околовръстното (20 кинта).Викам си аз както ми е тръгнало по добре да се връщам,ама не на реката съм вече и се почна въртенето.Ама такова въртене,че почти след всяко вадене следваше риба. за три часа имам към 40-50 кефалчета все дребни и 2 -3 мерни ама такова бутане не е било скоро.Вземаше и на воблер и на блесна еднакво добре ама с една моска с дълго листо в бързеите нямаше пропуск.Та стига съм писал ето и някоя снимка.Не съм снимал всички ,че нямаше да остане време за риболов

След всяка рибка следваше пускане обратно във водата и да вика баща си

Та викам си аз ще спя като къпан (фиша беше забравен).Да ама не, както си слизах по реката видях едно момче което хвърляше на блесна и беше хванало същите маломерки като мен ама не ги връща обратно ами ги бучи на една "низа" от върба (клонче с четал накрая).Накарах му се аз и взех да гледам рибите дали са живи,за да ги пусна обратно във водата ама ни едно живо,всички със скъсани хриле абе грозна картинка.Каза ,че давал малките на бабите пред входа а големите вземал за него.Идеше ми да го смачкам ,ама то дете още и не ми се занимаваше с глупости.Преглътнах го аз подминах го и след 200-300 метра виждам това

пак маломерки до едно набухани в телен живарник
Поогледах ги и напусках веднага живите ,ама е тея мъници не бяха отселели

Тъжна картинка оставих ги на брега и закитих живарника.Мина ми през акъла ,че са на момчето с низата(натежало му е и да не го мъкне ги оставило там и продължило нагоре с низата) Не ми се връщаше обратно,че тогава незнам...
Ами това е от мен лека вечер и много слука на всички

- Patera
- вече хвърля и на тежко
Re: Голям кеф с малки риби
Пфффффффффффф, не знам какво да кажа, кеф с рибите, които си хванал, но другото... Дано поне детето да си е взело поука (едва ли)! А явно реката не е мътна, аз си мислех, че няма да става за спининг, ама явно не е валяло много нагоре. Айде след месец заедно, че и да почерпя някоя биричка за грешката с номера 
Абе, гледам някои с черни петънца, някой знае ли на какво се дължи това, че само тук съм го виждал (може и да не съм обръщал внимание).

Абе, гледам някои с черни петънца, някой знае ли на какво се дължи това, че само тук съм го виждал (може и да не съм обръщал внимание).
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
- stefan4etoo
- сериозен играч
Ами за точките и аз незнам ама само по Търново съм виждал,а има скобари направо точка до точка .Между другото днес имам и два скобара на блесна ама се откачиха точно преди фотото.За биричките се разбрахмеPatera написа:Пфффффффффффф, не знам какво да кажа, кеф с рибите, които си хванал, но другото... Дано поне детето да си е взело поука (едва ли)! А явно реката не е мътна, аз си мислех, че няма да става за спининг, ама явно не е валяло много нагоре. Айде след месец заедно, че и да почерпя някоя биричка за грешката с номера

- ninastefanina
- сериозен играч
Поздравления.Кеф и релйз 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Не бъдете винаги толкова строги! Някой хора оцеляват благодарение на рибата по водоемите....!Баба с 160 лв пенсия, от тях 100 за ток и лекарстава и остават по 2 кинта на ден за ядене.... Зелени, зелени, ама все пак не забравяйте че ние сме на върха на хранителната пирамида! Който може да си го позволи... ДА, но има и нуждаещи се! Приемам всякакви критики, и от сега ви казвам.... няма да коментирам нито един пост против мен! ЛИЧНО МНЕНИЕ!.... днес дадох на едно овчарче една макара с найлон(иска да си лови риба, ама на село няма от къде да си купи,..друго си има) и му дадох.25-30 кленчета (Мерни не мерни, през моя у.й)....очите му бяха по- голями от луната при пълнолуние! да просто е... но има 4 деца у дома!Дали да съм зелен или ....
-
- новобранец
Браво колега за излета .Добре си ги надърпал.
И да попитам тоя воблер на Страйк про ли е .
- pachosz
- сериозен играч
Поздравления за хубавия риболов наистина!
А петната по рибите са щото сигурно е кръстоска с пъстърва кефала там

А петната по рибите са щото сигурно е кръстоска с пъстърва кефала там

-
- новобранец
exm написа:Не бъдете винаги толкова строги! Някой хора оцеляват благодарение на рибата по водоемите....!Баба с 160 лв пенсия, от тях 100 за ток и лекарстава и остават по 2 кинта на ден за ядене.... Зелени, зелени, ама все пак не забравяйте че ние сме на върха на хранителната пирамида! Който може да си го позволи... ДА, но има и нуждаещи се! Приемам всякакви критики, и от сега ви казвам.... няма да коментирам нито един пост против мен! ЛИЧНО МНЕНИЕ!.... днес дадох на едно овчарче една макара с найлон(иска да си лови риба, ама на село няма от къде да си купи,..друго си има) и му дадох.25-30 кленчета (Мерни не мерни, през моя у.й)....очите му бяха по- голями от луната при пълнолуние! да просто е... но има 4 деца у дома!Дали да съм зелен или ....
Евала на автора на темата за успешния излет, и два пъти евала за постъпката на цитирания колега. И според мен не трябва да се престараваме с релийза. Аз лично ходя на риба с цел да хапна прясна риба, макар че като хвана повече отколкото ми е нужно и аз понякога я връщам да живее. Не бива да се забравя обаче че риболова се е зародил преди хиляди години, и се е развил до това, което е днес именно преследвайки рибата в качеството и' на храна, затова да убиеш и изядеш уловената от теб риба е напълно естествено. Нещо повече, реално и морално погледнато улова на риба с въдица само за да бъде пусната минути след това си е чист садизъм...
Ай наздраве на всички и да им скъсаме джуките този уикенд, пък който иска да ги пуска, който иска да си ги хапва и да му е сладко!
- stefan4etoo
- сериозен играч
Да колега и много ги лови ама като види бързей и не става(върти се като пумпал)ribolovec1986 написа:Браво колега за излета .Добре си ги надърпал.

Е това е готин излет.... браво!
- stefan4etoo
- сериозен играч
Каза ,че давал малките на бабите пред входа ...............
А те всичките бяха малки
Ей това ме подразни-като хване големи да ги дава на който иска ама като няма малки няма да има и големи
А те всичките бяха малки
Ей това ме подразни-като хване големи да ги дава на който иска ама като няма малки няма да има и големи
-
- научил се да хвърля

Поздравления за хубавия риболов-БРАВО!!!

Супер риболов!!!