Дилема за Мач въдица

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Re: Дилема за Мач въдица

Мнение от Vlado_852 »

haga написа:Sa6kov спри се с компетентните мнения.Виж си постовете назад във времето,когато питаше за мач риболова.Вярно смени много оборудване,но това не те прави знаещ.Виж колко неща купи и продаде,това на принципа вземи виж ,вземи ,пробвай , не е най- добрият вариант.Не вкарвай колегата в беля.
Ами то за това човека дава личното си мнение, защото сам си го е изградил.
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Мнението не се гради ,то се отстоява.Отстояваш знания ,умения и накрая принципи.Като не знаеш питаш и се информираш,а не като Sa6kov първо купуваш ,пробваш,даваш положително мнение и накрая продаваш.Информацията я търсиш от сайтовете на производители,от риболовните форуми ,от вносители на продукти , от състезатели.Това е решението преди да купуваш.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Paublo_Eskobar написа:
haga написа:Sa6kov спри се с компетентните мнения.Виж си постовете назад във времето,когато питаше за мач риболова.Вярно смени много оборудване,но това не те прави знаещ.Виж колко неща купи и продаде,това на принципа вземи виж ,вземи ,пробвай , не е най- добрият вариант.Не вкарвай колегата в беля.
Не гледай мненията от преди време,ненужно включване от твоя страна.
Много си е прав!! Доскоро svilen_sa6kov хвалеше въпросният браунинг едва ли не като най добрият мач на пазара и всичко по скъпо от него парвенющина, сега слушам друга плоча се върти....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Колега HAGA не се изказвай неподготвен. Ако ставаше само с четене щеше да е супер. Аз щото с четене съм купувал доста неща и после се е налагало да ги продавам, защото нямат нищо общо с написаното в сайта. Пиша за неща които са ми минали през ръцете и за които мога да дам мнение от първа ръка , а не на база какво съм чел за тях или какво съм чул. За това дали съм компетентен не можеш да се изказваш,защото не ме познаваш, не знаеш колко, как и с какво ловя.Това,че съм продал нещо не значи,че не ми е харесало, напротив продал съм доста неща, които са ми харасвали много, но просто съм искал да смена с нещо ново, интересно и непознато за мен.
Включването ти е тъпо и лишено от смисъл и е ясно,че е с единствена цел -заяждане, ама нещо няма да ти се получи, прави си интригите на друго място не тука във форума. Тук се стремим да сме си полезни а не да си чешем езиците.
И да колега Радушев мача на Броунинг никога няма да отрека,че е добър, купил съм го , харесал ми е но в процеса на риболов съм установил някои неща, които не се откриват написани в сайтовете като например не е лъжа и че е доста лигав - нали и това го откриваш про роболова, а не в сайта на вносителя. Никъде не съм казал,че е най-добрия и ,че всичко скъпо е първенющина.
Хайде по темата - а това не съм аз нали /коментираме двата мача, а не моята личност или компетентност/-помогнете на човека с мнение като сте толкова компетентни кое е по-доброто, аз моето мнение го изказах и защо сте се почувствали длъжни да коментирате не гледната ми точка а моята личност не мога да разбера.
Поздрави на всички и лека вечер.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Пон Юли 18, 2011 10:48 pm, променено общо 1 път.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

svilen_sa6kov написа:но в процеса на риболов съм установил някои неща, които не се откриват написани в сайтовете като например не е лъжа и че е доста лигав - нали и това го откриваш про роболова, а не в сайта на вносителя
Нищо лошо няма в това, лошото е, че даваш мнение преди да си го изградил..... Говориш наизуст изречено с други думи и подвеждаш хората. По темата няма да кажа нищо, защото нямам впечатления и досег до който и да е от изброените мачове!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Венелин Радушев написа:
svilen_sa6kov написа:но в процеса на риболов съм установил някои неща, които не се откриват написани в сайтовете като например не е лъжа и че е доста лигав - нали и това го откриваш про роболова, а не в сайта на вносителя
Нищо лошо няма в това, лошото е, че даваш мнение преди да си го изградил..... Говориш наизуст изречено с други думи и подвеждаш хората. По темата няма да кажа нищо, защото нямам впечатления и досег до който и да е от изброените мачове!
Ако съм подвел някого , то нека го напише тук и ще спра изобщо да пиша в този форум, но досега никой не ме е упрекнал ,че съл го подвел или заблудил в избора му, а точно напротив. И не говоря наизуст, а точно напротив - споделям впечатленията си от неща, които съм имал, ползвал и от които имам лични впечатления.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Колеги по принцип и аз работя на приципа Проба-грешка,както колегата "sa6kov",тъй като живея във малак град и няма нищо качествено по магазините, котират се само евтините китайски телескопчета за 20 лв. , повечето въдици не мога да ги видя на живо и да ги поддържа,затова ще се радвам на всяко обективно мнение за дадена въдица,а също така и предложения,защото ще се купува по интернет ,по принцип за начало си търся нещо във класа до 70-80лв,като виден естет обичам повече корковите дръжки но забелязвам ,че във този ценови клас който съм посочил повечето въдици са със дръжки от микропореста гума,но ще го преживея някак си,ако се наложи.Поздрави !!!
Аватар
bobifoto
новобранец
новобранец

Мнение от bobifoto »

Колега PikeM всеки се учи от грешките си но най- добре да се учим от грешките на другите :D
и аз дава пъти си взимах евтини въдици за брулене на орехи докато не си взех хубава мач пръчка Tubertini GRINTA 01. Моят съвет е да си събереш още малко пари и да си вземеш хубава пръчка.
ИзображениеИзображениеИзображение
tiso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tiso »

svilen_sa6kov написа:Съжелявам, но не знам бройката на водачите, но това поне за мен изобщо не е решаващо, в смисъл дали са 13 или 11 не е от такова значение. Ако ще вземаш Абуто побързай защото на тази промоционална цена скоро ще изчезнат от пазара.
Като се наложи да ловиш в дъждовно време ,че усетиш разликата.
Иначе за абуто съм съгласен с теб.
Браунинга е отличен но да е с размер 3,90.
По-дългият наистина малко си губи пъргавината.
Националният ни отбор по допинг беше заловен да вдига.... щанги !
Емил Димитров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Емил Димитров »

аз си взех Leeda на 13 фута тегло 185 гр за шарани е супер
http://hristocarp.com/shop/popup_image.php?pID=955
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
jale
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jale »

А каква е акцията на това Абу.
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Ми не знам точно колега пише само 2-6 lb има и вариант 2-8 lb ,реално по моя преценка е доста мека въдица ,и е за употреба със по леки ваглери до 12-14 грама.най голямата риба досега която съм хващал е шарначе 2.5 кг със повод 0.14 и да ти кажа кефа и емоцията е много голям да се работи със такива по меки мачове ,но лично аз мисля да си закупя и 1 по твърд мач!
Hary_pld
новобранец
новобранец

Мнение от Hary_pld »

Ако един път хванеш Shakespeare Mach 3 4,20
няма да помислиш за друг мач!
в e-bay много изгодни оферти
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Hary_pld написа:Ако един път хванеш Shakespeare Mach 3 4,20
няма да помислиш за друг мач!
в e-bay много изгодни оферти
Алелуя и възкръсна Феникс изпод огъня :lol:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Колегата не е видял ,че темата е стара ,аз вече от 1 година скубя шараните със въпросната въдица :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”