Спорт-Формула1

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Спорт-Формула1

Мнение от rino712 »

Пре...ха Макларън-Мерцедес-изхвърлиха ги от шампионата!!!
И вече няма да има интрига-schade!!!
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

направо съм бесен да вземат да оставят само ферари така поне ще са си винаги първи
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

ура..ура ..ура три пъри ура..само ФЕРАРИ и най-вече ФЕЛИПЕ МАСА
То риба има ама водата е повече.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Лошо няма
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

imitev72 написа:Лошо няма
Точно така колега ферари са номер едно завинаги..пък ирешението НЕ Е официално тва е неофициална информация във фокус пише че още заседава ФИА
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

То ферари не само ако останат сами ше са първи :wink: то те винаги са си първи :smt098 :partyman:
Изображение
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

тъй..тъй .истина е не са ги извадили ето ви официалното инфо:
Световният съвет по автомобилни спортове на ФИА е дисквалифицирал отборът на Макларън от тазгодишния шампионат при конструкторите във Формула 1 и е глобил английския тим със 100 млн. долара, но двамата техни пилоти Люис Хамилтън и Фернандо Алонсо могат да продължат да се борят за титлата при състезателите, информира британската телевизия ITV. След близо 9 часа дебати и изслушвания по шпионския скандал между Ферари и Макларън, на заседанието в Париж днес 26-те членове на регулаторния орган на ФИА са решили да накажат Макларън за нарушение на спортните правила, присвоявайки си секретна техническа информация на Ферари. По този начин титлата при конструкторите автоматично преминава в ръцете на Ферари, които досега бяха на второ място във временното класиране при механиците след английския тим. Наложената глоба от 100 млн. долара е най-голямата в историята на автомобилните спортове. Освен всичко, Макларън ще трябва да представят официално своят болид за сезон 2008 пред комисия на ФИА, преди началото на шампионата от следващата година. Официални лица на ФИА потвърдиха след заседанието взетото решение, което е окончателно.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

спекулаци !!!
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Re: Спорт-Формула1

Мнение от gogolisec »

rino712 написа:Пре...ха Макларън-Мерцедес-изхвърлиха ги от шампионата!!!
И вече няма да има интрига-schade!!!
Аз не съм голям фен на ФОРМУЛА 1, но когато имам свободно време ги гледам с интерес. И винаги се радвам, когато спечели някой пилот или болид различен от Ферари- според мен те са се абонирали за титлата и като усетят, че им се изплъзва драпат със зъби инокти, само и само да си я върнат. Но не бива да забравяме и "коза ностра". Италианците са си мафиоти от много време и знаят как да дърпат конците и къде да си заврат носовете, Вярно, Шумахер е перфектен пилот и заслужава адмирации, но след неговия отказ нещата вече стоят другояче. Тъкмо стана интересно и хоп... крадени секретни данни-дрън - дрън. Аз не вярвам! :idea:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Формула -1 винаги е била бизнес,а не спорт. Там играят големи пари и надали някога цялата истина ще излезе на бял свят. Интригите и спекулациите не датират от днес,а от самото създаване Формула-1.
Лично аз съм доволен от решението на ФИА,защото съм фен на най-великия отбор в историята на автомобилизма-Ферари,да не говорим,че карам само италиански автомобили,колкото и да са оплюти от масовия потребител.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”