Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Спорт-Формула1
Модератор: dantho.mihov
- rino712
- ще става разбирач
Спорт-Формула1
Пре...ха Макларън-Мерцедес-изхвърлиха ги от шампионата!!!
И вече няма да има интрига-schade!!!
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
тъй..тъй .истина е не са ги извадили ето ви официалното инфо:
Световният съвет по автомобилни спортове на ФИА е дисквалифицирал отборът на Макларън от тазгодишния шампионат при конструкторите във Формула 1 и е глобил английския тим със 100 млн. долара, но двамата техни пилоти Люис Хамилтън и Фернандо Алонсо могат да продължат да се борят за титлата при състезателите, информира британската телевизия ITV. След близо 9 часа дебати и изслушвания по шпионския скандал между Ферари и Макларън, на заседанието в Париж днес 26-те членове на регулаторния орган на ФИА са решили да накажат Макларън за нарушение на спортните правила, присвоявайки си секретна техническа информация на Ферари. По този начин титлата при конструкторите автоматично преминава в ръцете на Ферари, които досега бяха на второ място във временното класиране при механиците след английския тим. Наложената глоба от 100 млн. долара е най-голямата в историята на автомобилните спортове. Освен всичко, Макларън ще трябва да представят официално своят болид за сезон 2008 пред комисия на ФИА, преди началото на шампионата от следващата година. Официални лица на ФИА потвърдиха след заседанието взетото решение, което е окончателно.
Световният съвет по автомобилни спортове на ФИА е дисквалифицирал отборът на Макларън от тазгодишния шампионат при конструкторите във Формула 1 и е глобил английския тим със 100 млн. долара, но двамата техни пилоти Люис Хамилтън и Фернандо Алонсо могат да продължат да се борят за титлата при състезателите, информира британската телевизия ITV. След близо 9 часа дебати и изслушвания по шпионския скандал между Ферари и Макларън, на заседанието в Париж днес 26-те членове на регулаторния орган на ФИА са решили да накажат Макларън за нарушение на спортните правила, присвоявайки си секретна техническа информация на Ферари. По този начин титлата при конструкторите автоматично преминава в ръцете на Ферари, които досега бяха на второ място във временното класиране при механиците след английския тим. Наложената глоба от 100 млн. долара е най-голямата в историята на автомобилните спортове. Освен всичко, Макларън ще трябва да представят официално своят болид за сезон 2008 пред комисия на ФИА, преди началото на шампионата от следващата година. Официални лица на ФИА потвърдиха след заседанието взетото решение, което е окончателно.
То риба има ама водата е повече.
Re: Спорт-Формула1
Аз не съм голям фен на ФОРМУЛА 1, но когато имам свободно време ги гледам с интерес. И винаги се радвам, когато спечели някой пилот или болид различен от Ферари- според мен те са се абонирали за титлата и като усетят, че им се изплъзва драпат със зъби инокти, само и само да си я върнат. Но не бива да забравяме и "коза ностра". Италианците са си мафиоти от много време и знаят как да дърпат конците и къде да си заврат носовете, Вярно, Шумахер е перфектен пилот и заслужава адмирации, но след неговия отказ нещата вече стоят другояче. Тъкмо стана интересно и хоп... крадени секретни данни-дрън - дрън. Аз не вярвам!rino712 написа:Пре...ха Макларън-Мерцедес-изхвърлиха ги от шампионата!!!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Формула -1 винаги е била бизнес,а не спорт. Там играят големи пари и надали някога цялата истина ще излезе на бял свят. Интригите и спекулациите не датират от днес,а от самото създаване Формула-1.
Лично аз съм доволен от решението на ФИА,защото съм фен на най-великия отбор в историята на автомобилизма-Ферари,да не говорим,че карам само италиански автомобили,колкото и да са оплюти от масовия потребител.
Лично аз съм доволен от решението на ФИА,защото съм фен на най-великия отбор в историята на автомобилизма-Ферари,да не говорим,че карам само италиански автомобили,колкото и да са оплюти от масовия потребител.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".