Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Октавия 1,9 ТДИ след 2000г. - моля помогнете
Модератор: dantho.mihov
Октавия 1,9 ТДИ след 2000г. - моля помогнете
Колеги прочетох бая за тези Шкоди и специално за Октавия, защити и аз съм се насочил към такъв автомобил - 1,9 ТДИ седан (не съм сигурен седан ли се води хечбег ли е и пр.) Така се въпросът ми е - оглеждам се за нов внос на такава шкода, защото според мен новия внос ще е по-читава точно защото повечето регистрирани в БГ са бивши таксите, които са напудрени. Какво е вашето мнение за тази моя логика? И имате ли представа как вървят на запад тия коли (цени)? Не казах коя година искам да е - след 2000г. Благодаря за вниманието
Re: Октавия 1,9 ТДИ след 2000г. - моля помогнете
Здрасти колега,
Карам такава Шкода от почти 3 години. Много съм доволен. Според мен няма да сбъркаш. За тези три години съм правил само лагер на алтернатора и лопатки на турбото.
Като цяло колата е доста икономична. При нормално каране извънградско дава разход около 5 на 100. В градски условия от 6 до 7 на сто.
П.П. В началото дадох 50% от началната й цена по сервизите, но това е защото попадах на мошенници.
Карам такава Шкода от почти 3 години. Много съм доволен. Според мен няма да сбъркаш. За тези три години съм правил само лагер на алтернатора и лопатки на турбото.
Като цяло колата е доста икономична. При нормално каране извънградско дава разход около 5 на 100. В градски условия от 6 до 7 на сто.
П.П. В началото дадох 50% от началната й цена по сервизите, но това е защото попадах на мошенници.
hristo_go написа:Здрасти колега,
Можеш ли да ми кажеш ориентировачно цените на задължителните консумативи (ролки, ремъци, филтри и пр.)
Ролки и ремъци не мога да ти кажа точно, но се настрой за около 400-500. Иначе всички филтри с маслото са около 160 лева без ДДС.