Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На селския гьол...
- Naas
- ще става разбирач
На селския гьол...
Здравейте колеги и колежки! Вчера прибирайки се от морето една мисъл не ми даваше мира - къде да заметна въдиците последния ден от отпуската. На Копринка как къде
Ставам в 7:00Ч. (малко се успах) обличам се по най бързия начин и посягам към фидера........стоп..........поглеждам мача до него който само събира прах и не съм го пипал от миналата година. И така в последния момент обратен завой, няма да е с фидера на Копринка а с мача на селския платен гьол, че не съм ходил скоро. В 8:00ч. вече разпънал 'лайт' сергията и замятам......гоооол........дивак........гол........дивак.......
До обяд осем хванати (които се връщаха веднага) осем откачени по необясними причини и един ми скъса. Лових с мач 3.90 основно 0.16 повод 0.14 и кука 10 оунър исеама. Стръв царевица а захранката микс от пелети и царевица и стрелба с прашка. За съжаление снимките са малко но в тази жега не ми се занимаваше изобщо, изгорях яко
Храната.....

Това е ......

Това също....

Рипка......

И пак.....

Идваааа......

Червен като рак.....

Айде чао от мен и наслука

Ставам в 7:00Ч. (малко се успах) обличам се по най бързия начин и посягам към фидера........стоп..........поглеждам мача до него който само събира прах и не съм го пипал от миналата година. И така в последния момент обратен завой, няма да е с фидера на Копринка а с мача на селския платен гьол, че не съм ходил скоро. В 8:00ч. вече разпънал 'лайт' сергията и замятам......гоооол........дивак........гол........дивак.......
До обяд осем хванати (които се връщаха веднага) осем откачени по необясними причини и един ми скъса. Лових с мач 3.90 основно 0.16 повод 0.14 и кука 10 оунър исеама. Стръв царевица а захранката микс от пелети и царевица и стрелба с прашка. За съжаление снимките са малко но в тази жега не ми се занимаваше изобщо, изгорях яко

Храната.....

Това е ......

Това също....

Рипка......

И пак.....

Идваааа......

Червен като рак.....

Айде чао от мен и наслука

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: На селския гьол...
Насе добре си дръпнал , ама как си изгорял не ти завиждам брат ми 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Пич на морето само на сенка и джин си бил ,май...........верно как аграрно си се жарнал 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
Насе, верно много си изгорял!
На морето само си почивал, а тук си решил да се попечеш. Иначе си си направил кефа с местните рибоци. Айде малко да се поосвободя и ще спретнем нещо съвместно. 

Колкото повече толкова повече!
- borislav58
- сериозен играч

Лошо 1 степен

П.п.Има чадъри за теа жеги
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- MIIRON
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
БРАВО!!!Кънски шаранчета.бяха казали пролета 4е са пуснали 3ки и 5ци дали ги има още?аз си бях по маи месец в Казанлък навистиго гьола имах 4ри късания оспях само един хубавец да изкарам!
- Прикачени файлове
-
- 487218_3509829382004_244052312_n.jpg (92.31 KiB) Преглеждано 2253 пъти
- Naas
- ще става разбирач
Повечето са от кило до два, има и по големи до пет кила но са по малко риби и са рядкост. Пазача каза че пет килограмовите са около десетина риби. Имах един як удар и въпреки че бях отпуснал аванса по лабаво ми скъса точно възела на клупчето на повода, взе към 3-4 метра аванс и замина, беше по едричко.
п.п. Заре айде да те водя някой път там ако не си ходил, взимаме и Ванката и отиваме
п.п. Заре айде да те водя някой път там ако не си ходил, взимаме и Ванката и отиваме

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Naas написа:п.п. Заре айде да те водя някой път там ако не си ходил, взимаме и Ванката и отиваме
Няма грижи ! Казвай кога и отиваме

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- antivik
- кандидат преподавател
Такива шарандачета на мач ще да е била супер тръпка. Струвало си е едно изгаряне мен ако питаш
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- mitko ribara
- ще става разбирач
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Причината->Naas написа:осем откачени по необясними причини и един ми скъса
....кука 10 оунър исеама

Браво Насе за излета ,а това с зачервяването то ще си падне само споко

пазете чисто ,не е толкова трудно