5 КИЛА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

първия път като го видях върнах кадъра няколко пъти да се уверя,че не сънувам.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

butnik написа:първия път като го видях върнах кадъра няколко пъти да се уверя,че не сънувам.

еее,знаят ни и по холиууууууд :lol: явно сме се постарали добре-най ме е яд,че не сьм аз,та да се гордея-па и ученик бях,като излезе тоя филм..нищо де-и аз си имам принос-преди да падне бай тошо вьв вестник труд имаше една статия "ще опазим ли парка чист" и там беше снимана пейката,кьдето пиеме бира,с килим от капачки под нея(баш на латинка,кьде грьмнаха луканов),ама тогава бях сьс друго сьзнание :lol: :lol: :lol: сьщо така препорьчвам и филма на тарантино "хостьл"2,кьдето има едно мнооо смешно нещо на бьлгарски,нещо от сорта "еди кво си,мрьсни хлапета такива" :lol: :lol: има го в замундата-приятно гледане :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

5кила написа: сьщо така препорьчвам и филма на тарантино "хостьл"2,кьдето има едно мнооо смешно нещо на бьлгарски,нещо от сорта "еди кво си,мрьсни хлапета такива" :lol: :lol: има го в замундата-приятно гледане :lol: :lol:
Ами тя курабията дет го казва тва е българка,и още някакъв наш бастун играе там.
Та за тва де :wink: :lol:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”