Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

съвет за повод
Модератор: Paublo_Eskobar
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Re: съвет за повод
Онгъла е доста по нагоре (и двете местности, които спорят да са имани впредвид), обаче това не го пише на етикетите на ракиените бутилки. Сигурен съм, че ти не си най добрият плувкар в радиус от 70 километра, въпреки липсата на други....Бачо Илия написа:Колега, ти пък какво се обаждаш от Онгъла; сигурен съм че си най-добрият щекар и плувкар в радиус от поне 70 километра...поради липса на други!Венелин Радушев написа:Забрави да допълниш "в централният подбалкан"...Бачо Илия написа: Аз въобще не влизам в спорове с колеги НЕ-ловящи риба на свободни, затворени водоеми! :![]()

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- учете се от него
Аз нямам претенции нито за най-добър плувкар, нито за най-добър киноартист, а до преди два поста пишех само и конкретно по темата, без да коментирам кой, как ловял(освен за себе си)...и кой от къде е!

струва ми се, че темата се разводни... аз се спрях на повод, тъй че благодаря на колегите за помощта!
- М. Сталев
- разбира нещата
А на някой случвало ли му се е от слънцето ,влакното му да изгуби качествата си ,защото във събота и това патих ,бях го сложил във една метална кутия във която държа принадлежности , и след като цял ден е стояла на слънце във колата ,направо не можеше да се барне със ръце,и след това се оказа ,че влакното ми за поводи е изгубило качествата си явно от топлината и се късаше при най леките засечки ,и така за 2 часа риболов вързах на 15 куки и хвърлих толкова нерви колкото за цял сезон ,а не бях взел други влакна защото исках да нося колкото се може по малко багаж 

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Нормално е! От УВ лъчите е!!!PikeM написа:А на някой случвало ли му се е от слънцето ,влакното му да изгуби качествата си ,защото във събота и това патих ,бях го сложил във една метална кутия във която държа принадлежности , и след като цял ден е стояла на слънце във колата ,направо не можеше да се барне със ръце,и след това се оказа ,че влакното ми за поводи е изгубило качествата си явно от топлината и се късаше при най леките засечки ,и така за 2 часа риболов вързах на 15 куки и хвърлих толкова нерви колкото за цял сезон ,а не бях взел други влакна защото исках да нося колкото се може по малко багаж
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Които минават през металната кутияnikolaiiliew написа:Нормално е! От УВ лъчите е!!!PikeM написа:А на някой случвало ли му се е от слънцето ,влакното му да изгуби качествата си ,защото във събота и това патих ,бях го сложил във една метална кутия във която държа принадлежности , и след като цял ден е стояла на слънце във колата ,направо не можеше да се барне със ръце,и след това се оказа ,че влакното ми за поводи е изгубило качествата си явно от топлината и се късаше при най леките засечки ,и така за 2 часа риболов вързах на 15 куки и хвърлих толкова нерви колкото за цял сезон ,а не бях взел други влакна защото исках да нося колкото се може по малко багаж

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.