съвет за повод

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Re: съвет за повод

Мнение от Венелин Радушев »

Бачо Илия написа:
Венелин Радушев написа:
Бачо Илия написа: Аз въобще не влизам в спорове с колеги НЕ-ловящи риба на свободни, затворени водоеми! :
Забрави да допълниш "в централният подбалкан"...
Колега, ти пък какво се обаждаш от Онгъла; сигурен съм че си най-добрият щекар и плувкар в радиус от поне 70 километра...поради липса на други! :mrgreen: :lol:
Онгъла е доста по нагоре (и двете местности, които спорят да са имани впредвид), обаче това не го пише на етикетите на ракиените бутилки. Сигурен съм, че ти не си най добрият плувкар в радиус от 70 километра, въпреки липсата на други.... :lol:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз нямам претенции нито за най-добър плувкар, нито за най-добър киноартист, а до преди два поста пишех само и конкретно по темата, без да коментирам кой, как ловял(освен за себе си)...и кой от къде е! :wink: :drinkers:
Изображение
Joshua
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Joshua »

струва ми се, че темата се разводни... аз се спрях на повод, тъй че благодаря на колегите за помощта!
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

А на някой случвало ли му се е от слънцето ,влакното му да изгуби качествата си ,защото във събота и това патих ,бях го сложил във една метална кутия във която държа принадлежности , и след като цял ден е стояла на слънце във колата ,направо не можеше да се барне със ръце,и след това се оказа ,че влакното ми за поводи е изгубило качествата си явно от топлината и се късаше при най леките засечки ,и така за 2 часа риболов вързах на 15 куки и хвърлих толкова нерви колкото за цял сезон ,а не бях взел други влакна защото исках да нося колкото се може по малко багаж :)
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

PikeM написа:А на някой случвало ли му се е от слънцето ,влакното му да изгуби качествата си ,защото във събота и това патих ,бях го сложил във една метална кутия във която държа принадлежности , и след като цял ден е стояла на слънце във колата ,направо не можеше да се барне със ръце,и след това се оказа ,че влакното ми за поводи е изгубило качествата си явно от топлината и се късаше при най леките засечки ,и така за 2 часа риболов вързах на 15 куки и хвърлих толкова нерви колкото за цял сезон ,а не бях взел други влакна защото исках да нося колкото се може по малко багаж :)
Нормално е! От УВ лъчите е!!!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

nikolaiiliew написа:
PikeM написа:А на някой случвало ли му се е от слънцето ,влакното му да изгуби качествата си ,защото във събота и това патих ,бях го сложил във една метална кутия във която държа принадлежности , и след като цял ден е стояла на слънце във колата ,направо не можеше да се барне със ръце,и след това се оказа ,че влакното ми за поводи е изгубило качествата си явно от топлината и се късаше при най леките засечки ,и така за 2 часа риболов вързах на 15 куки и хвърлих толкова нерви колкото за цял сезон ,а не бях взел други влакна защото исках да нося колкото се може по малко багаж :)
Нормално е! От УВ лъчите е!!!
Които минават през металната кутия :D :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”