Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Мандра ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- vlado_kamburov
- новобранец
-
- сериозен играч
Re: Какво кълве на яз. Мандра ?
Владо- нищо не каза за Мандрата.
- vlado_kamburov
- новобранец
ми кво да ти кажа-последно ходих есента ихващах сулки,а сега как е-незнам.миналата седница имало састезание на стената-само баби инякоя друга таранка,като най-голямата е била около кило
е
е
-
- Модератор
Миналия месец срещнах един, за когото зная, че залага бракониерски мрежи на Мандра.Оплака ми се, че сезона му бил много слаб.Че той и такива като него съсипаха язовира и сега реват, че нямало риба.
Аз пък разбрах,че бракониерите (на ИАРА подопечените )са напипали някакви пасажи трофейни костури . като чух размерите не повярвах,но няколко души ми го потвърдиха става въпрос за костури над 2,3,4кг и по-големи но не смея да твърдя и за по големи,че не съм го видял с очите си . в Средец в махалата се продават (ако не са се изчерпали)
-
- Модератор
Ще проверя тази информация.Някои колеги скоро хващаха добри таранки /600-800гр./ край Димчево.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
[quote="f1team"]Билет искат на всички вътрешни водоеми, освен на частните, но мандрата не е от тях. Така, че без билет си е риск.[/quote
За сведение на колегите които не знаят.........билет си длътжен да имаш дори и на частен водоем.
За сведение на колегите които не знаят.........билет си длътжен да имаш дори и на частен водоем.
-
- научил се да хвърля
на моста до портала на ПРОМЕТ всяка вечер висят по 5-6 мангала с калдърми
men4o прав си, но на вътрешните не съм чул да проверяват, докато на другите водоеми проверяват отвреме-навреме. А как се оправят тези, които нямат билет....те си знаят.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
При мен статистиката е точно обратнаf1team написа:men4o прав си, но на вътрешните не съм чул да проверяват, докато на другите водоеми проверяват отвреме-навреме. А как се оправят тези, които нямат билет....те си знаят.

Просто вметнах за статистиката и за колегите които не знаят за да не изпадат в конфузна ситуация.
Надявам се да съм бил полезен.