За шаранчета. Гаранция ?

Модератор: Paublo_Eskobar

nickky kollew

За шаранчета. Гаранция ?

Мнение от nickky kollew »

Здравейте, до преди малко бях в едно магазинче за риболовни принадлежности и човекът там ми предложи да пробвам един вид стръв, като каза че ако нямам уловена риба (специално шаран) на нея - да му върна парите ! Демек ми гарантира 100% много риби ! Начинът е с пуканки за риболов като тези
http://www.google.com/imgres?q=%D0%BF%D ... _Bw&zoom=1

ДАДЕ МИ ГАРАНЦИЯ ЧОВЕКЪТ. КАКВО МИСЛИТЕ ?
Последно промяна от nickky kollew на Пет Юли 20, 2012 1:23 pm, променено общо 1 път.
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Re: За шаранчета. Гаранция ?

Мнение от dantho.mihov »

Като идея е интересно. Стига да потъне, защото типично нашенската пукана царевица няма такъв шанс.Ще чакам инфо дали има успех.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:D Аз не разбирам от шарани но това не е захранка :lol: тъй че да ти връща парите веднага :lol: успех....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
nickky kollew

хаха :Д Данто, то тая царевица във водата се напуква и привличало страшно много риби ....
А Капоне :Д :Д :Д , то няма да го използвам за захранка - моя грешка, за стръв ! Извинете !
teh
новобранец
новобранец

Мнение от teh »

ей, това все едно с парфюма да ти дават гаранция, че ще клъвне мацката :)
nickky kollew

teh написа:ей, това все едно с парфюма да ти дават гаранция, че ще клъвне мацката :)
Ем предполагам , но човекът беше убеден че ще ми даде доволен резултат.... ще му повярвам и в понеделник ще пусна резултатите ;д
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Преди години , като ходех на Слаковци , на шарана му беше омразнало да кълве на царевица и искаше нещо различно , та именно тези пуканки даваха най-добри резултати и не един път са спасявали капото има хора от форума които могат да го потвърдят . Пробвал съм и на други места има ефект , но чак без риба да се върнеш само от тях някакси няма как да го повярвам.
Не пиши във форума , а ходи и тестваи после сподели
Изображение
nickky kollew

MiTaKa™ написа:Преди години , като ходех на Слаковци , на шарана му беше омразнало да кълве на царевица и искаше нещо различно , та именно тези пуканки даваха най-добри резултати и не един път са спасявали капото има хора от форума които могат да го потвърдят . Пробвал съм и на други места има ефект , но чак без риба да се върнеш само от тях някакси няма как да го повярвам.
Не пиши във форума , а ходи и тестваи после сподели
Благодаря и разбира се че ще тествам, променихме датата за утре, което значи че в неделя ви пускам резултатите. Но пък утре ще е пълно и..... нз кво ще праим :Д :Д :Д
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Утре като е пълно, дори е по-добре. Така ще има реално сравнение с останалите участници заложили на друга стръв.
nickky kollew

dantho.mihov написа:Утре като е пълно, дори е по-добре. Така ще има реално сравнение с останалите участници заложили на друга стръв.
Което значи че ние трябва да привлечем повечето риби .... ;с
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

ВАЖНО е да си вярваш
Изображение
Най добрите са тук
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Ползвам и тези пуканки при риболов на шаран и амур и съм доволен,на косъм с 2 зърна царевица и тази пуканка за повдигач! Един съвет,като отворите пакета го пресипете в добрезатварящ се съд! Попиват миризми и влагата от въздуха и спират да работят!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

nickky kollew написа:.... като каза че ако нямам уловена риба (специално шаран) на нея - да му върна парите !
:shock: :roll:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
nickky kollew

С.Върбанов написа:
nickky kollew написа:.... като каза че ако нямам уловена риба (специално шаран) на нея - да му върна парите !
:shock: :roll:
Опа, малко тъпа грешка во явно съм бил разсеян. Имах в предвид че той ще ми върте парите :д Благодаря ти
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

За да ти заработи успешно има 2 основни условия:
1. Да има шаран на мястото.
2. Да иска да папка.
Ако са на лице остава да го излъжеш да доде при теб и да ти клъвне стръвта. :lol:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”