Начинаещ

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
denis43
новобранец
новобранец

Начинаещ

Мнение от denis43 »

Здравейте! След една седмица мисля да отида на риба, но нямам никакъв опит. Интересно ми е каква въдица ми трябва, каква плувка, каква корда и колко тежести трябва да сложа. Ще ходя на езерото в Панчарево. Благодаря предварително.
nickky kollew

Re: Начинаещ

Мнение от nickky kollew »

Вземи си някой който разбира, защото риболовът не е само въдица и плувка. Наслука по междудругото
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

гледам това ти е 1во мнение, има търсачка във форума има толкова много изписано,че нещата се повтарят.Както адаша е споменал вземи си някой който разбира и първоначално ходи снего
НАСЛУКА
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
krasi gg
новобранец
новобранец

Мнение от krasi gg »

.... сключваш шефство с някои дърт рибар , и ти ша му носиш такъмите по гиоловете ,пък тои ша ти каже чалъмите си.... наслука.
nickky kollew

Мнение от nickky kollew »

krasi gg написа:.... сключваш шефство с някои дърт рибар , и ти ша му носиш такъмите по гиоловете ,пък тои ша ти каже чалъмите си.... наслука.
Идеята е да се научи на практика, ако само му казват чалъмите ( без да ги прави ) , нищо няма да стане... просто да взема някой роднина който да му помага постоянно и така
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”