Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Качествени чепарета
Аз не съм сигурен.Определено 0.30 не е моята дебелина и куката с много издължено рамо също.Иначе вижте какво става от артисалите куки.. Кеф ти дребно,кеф ти едро

Качествени чепарета Borkata

Ами може и малко да промениш нещата,като за начало месината,0,24-0,26 е достатъчно,обаче пък и куките не е зле да смениш,а имено тези куки можеш да ги смениш с 4D показвамStraight написа:Колеги как ви се вижда тази кука за чернокоп, ще върши ли работа? Влакното е 0.30 флуорокарбон.

на размер са еднакви но истината е в дебелината,а отам и лекотата на куката (писаното по горе с по тънките бидеми го компенсирай с куката)
Сравни сам дебелината (средната е 4D както са горе на снимката)

п.п.И още нещо (мое си мнение де) пусни перото още по дълго

дано съм бил полезен

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- научил се да хвърля
точно така се получава 0.30 влакно тая кука го огъва както си иска и предполагам ще усуква бидема към майката много лесно.
по принцип аз исках точно от тоя размер 19 да взема но ги нямаха в магазина/доставка чакали/. а това 4Д ще го запомня. мерси за инфото.
по принцип аз исках точно от тоя размер 19 да взема но ги нямаха в магазина/доставка чакали/. а това 4Д ще го запомня. мерси за инфото.
Да така си е няма ги,май има само 15,16,17 (ама който си е купувал сега си има,само 20-ки ми липсват) тук из Варна може и да ги има трябва обикалянеStraight написа: по принцип аз исках точно от тоя размер 19 да взема но ги нямаха в магазина/доставка чакали/. а това 4Д ще го запомня. мерси за инфото.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Преди две години с такива си ловях чернокопа.

Дето вика Добрия - 20-ки на ювела.
Още имам от тези чепарета,ама нямам шанс да ги пробвам.

Дето вика Добрия - 20-ки на ювела.
Още имам от тези чепарета,ама нямам шанс да ги пробвам.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Знаете,че пиша на няколко места така,че нека и тук да пусна да се види пък дано на някой да му харесат..
През 10-15 дни ми пристигат разни неща та вчера в последната пратка имаше 2 интересни едно от които е това..

На пръв поглед интересен пухкав изкуствен материал.Днес вързах няколко куки с него и пускам снимки на куки в работно положение.естествено аматьорски ама а да видим докога ще трая

Оказа се уникален удар лично за мен.Взех за проба само този електрикаво зеления цвят но още утре ще поръчам всички цветове макар,че е малко скъп.Определено отсега нататък ще е в топ 5 на моите любими материали,защото е различен и се работи сравнително лесно с него.Значи ползвам го за основен цвят на куката.Като се съчетае със подходящите УВ и ФЛ ламета(без холограма макар,че е въпрос на вкус) се получава нещо уникално,доста по-различно от стандартния гладък и прав материал.Реално хем стои прав на куката ,хем и и предава страхотен обем и "накъдряне".Не случайно в заглавието му са писали 3Д
Скоро,при първа възможност ще пусна снимки с готови чепарета от този материал и съм сигурен,че ще ви харесат.Ето и още един много добър материал,този път естествен също съчетан със съответните УВ-та..

Още с първия поглед си проличава,че това не е изкуствено.Също стои страхотно на куката но проблема с него е,че се работи адски трудно с него и не съм сигурен дали ще се наложи ,макар че е отдавна доказан мухарски материал.имам го в 6 цвята

През 10-15 дни ми пристигат разни неща та вчера в последната пратка имаше 2 интересни едно от които е това..

На пръв поглед интересен пухкав изкуствен материал.Днес вързах няколко куки с него и пускам снимки на куки в работно положение.естествено аматьорски ама а да видим докога ще трая

Оказа се уникален удар лично за мен.Взех за проба само този електрикаво зеления цвят но още утре ще поръчам всички цветове макар,че е малко скъп.Определено отсега нататък ще е в топ 5 на моите любими материали,защото е различен и се работи сравнително лесно с него.Значи ползвам го за основен цвят на куката.Като се съчетае със подходящите УВ и ФЛ ламета(без холограма макар,че е въпрос на вкус) се получава нещо уникално,доста по-различно от стандартния гладък и прав материал.Реално хем стои прав на куката ,хем и и предава страхотен обем и "накъдряне".Не случайно в заглавието му са писали 3Д

Още с първия поглед си проличава,че това не е изкуствено.Също стои страхотно на куката но проблема с него е,че се работи адски трудно с него и не съм сигурен дали ще се наложи ,макар че е отдавна доказан мухарски материал.имам го в 6 цвята

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Жегата мори яко добитъка.Днес едва успях да кача 6 чепарета и припаднах
Тези дни ще пристигне една моя поръчка и с материалите от там започвам сериозно да наваксвам,защото скоро ще влезе мощно сафрида и чернокопа а аз от мързел няма да има какво да давам на ората
Смятам с тези 3Д чепарета да ги спукам тая есен
А това е от днес..

-
- научил се да хвърля
Колеги къде мога да купя тези митични youvella 1382 19 4D куки? Вече над 2 месеца доставака чакаме та чакаме в магазина на краставицата в Бургас. Накрая ще ги доставят септември/октомври като почне купона и ще трябва да връзвам на пожар.
Ще пътувам и към София тези дни така че ако знаете някой магазин там пишете и за него.
Ще пътувам и към София тези дни така че ако знаете някой магазин там пишете и за него.
- orion30
- разбира нещата
Чак пък "митични" тез Ювела. Лично аз по смотани куки не съм виждал. Тъпи, ръждят, с неприятна форма и извивка.
Вземи си Мустад 1523D и ще разберш каква кола е то туй Мерцедеса.
Ще забравиш за Ювелата.
Вземи си Мустад 1523D и ще разберш каква кола е то туй Мерцедеса.

Ще забравиш за Ювелата.

- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Супер се е получило бравоBorisK написа:Ето едно пухкаво 3D чепаре![]()

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Straight,намери ли мястото където ги продават тези куки и всичко наред ли е? 

-
- научил се да хвърля
Да намерих ги и взех 18 4д. Благодаря за помоща.
Сега остава да намеря и зъбатия хаха
Сега остава да намеря и зъбатия хаха