Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Шарани на Отец Паисиево
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Шарани на Отец Паисиево
Всъщност този излет беше провокиран от един скорошен репортаж в един друг форум или по-точно за водоема в с.Отец Паисиево.
Озовах се там около 8.30 и вече имаше 10-ина човека.Мястото ми допадна моментално-чисто,добре поддържано и най-важното,нямаше блъсканицата като на някои други водоеми,която много мразя.Разбърках манджата,сглобих два фидера и докато се суетях какъв монтаж за директен телескоп да избера ........ ненадейно единият фидер прояви странното желание да направи плонж във водата.Хванах го навреме и след кратка борба в кепа влезе едно шаранче към кило.Пуснах го с поръката веднага да извести по-възрастните си роднини.Докато презареждах фидера,другият реши и той да направи упражнението с плонж във водата.Хвърлих единия,хванах другия и усетих нещо тежко отдолу,което нямаше никакво желание да се приближи към мен.Все пак успях да го придърпам,но на около 10-ина метра от брега линията изведнъж олекна.След обичайните благословии навих влакното ..........
куката се изправила.Нов повод,нова кука ........ и като че ли нещо ми прокле пръчката.До края на деня имаше само едно плахо попипване въпреки смяната на няколко вида монтажи и стръв.Печелившата комбинация за деня се оказа основно 0.20,повод 0.16,кука OWNER ISEAMA №9 и 30 гр. инлайн метод-хранилка.Стръв-две царевички от кутийка.Интересното е,че от всички на водоема само аз хванах на царевица.Според собственика,всички останали са ги извадили на бял червей.
Нямам много снимки и те са с телефона.Ей тука бях

Това се случи след поредния опит на пръта да влезе във водата

След около 15 мин. разходка и с навременната помощ на съседа ми с кепа излезе ето този красавец

Кантара показа 3.5 кг.
Това е.Кефа беше на макс.След като около час и половина нямах пипане-започнах да събирам.Тогава дойде и последният удар - гол шарко,когото не удостоих с фото,а направо му издадох командировъчно за домашния тиган.Кантара на собственика показа 2.200 кг.
Това е от мен.Прекарах чудесно.Със сигурност ще посетя отново водоема ......
Озовах се там около 8.30 и вече имаше 10-ина човека.Мястото ми допадна моментално-чисто,добре поддържано и най-важното,нямаше блъсканицата като на някои други водоеми,която много мразя.Разбърках манджата,сглобих два фидера и докато се суетях какъв монтаж за директен телескоп да избера ........ ненадейно единият фидер прояви странното желание да направи плонж във водата.Хванах го навреме и след кратка борба в кепа влезе едно шаранче към кило.Пуснах го с поръката веднага да извести по-възрастните си роднини.Докато презареждах фидера,другият реши и той да направи упражнението с плонж във водата.Хвърлих единия,хванах другия и усетих нещо тежко отдолу,което нямаше никакво желание да се приближи към мен.Все пак успях да го придърпам,но на около 10-ина метра от брега линията изведнъж олекна.След обичайните благословии навих влакното ..........

Нямам много снимки и те са с телефона.Ей тука бях

Това се случи след поредния опит на пръта да влезе във водата

След около 15 мин. разходка и с навременната помощ на съседа ми с кепа излезе ето този красавец

Кантара показа 3.5 кг.
Това е.Кефа беше на макс.След като около час и половина нямах пипане-започнах да събирам.Тогава дойде и последният удар - гол шарко,когото не удостоих с фото,а направо му издадох командировъчно за домашния тиган.Кантара на собственика показа 2.200 кг.
Това е от мен.Прекарах чудесно.Със сигурност ще посетя отново водоема ......
- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
Re: Шарани на Отец Паисиево
Браво кефа цена няма.
Значи целта на риболовния излет е постигната!tsvetkoff написа:.........................Прекарах чудесно. ......

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Днес отново бях на водоема.Май бях закъснял - преди мен имаше 5 човека,а часът беше 6.45.Водоема ме посрещна така

Разпънах сергията - там ловя само на фидер-един с подвижа кошничка и един - "метод".

Ето този хубостник реши да ми дойде на гости-красив и много борбен дивак към 2.5 кг.Пожелах му да порасте още по-голям и го пуснах.

За съжаление след това рибите си биха шута нанякъде ....... а аз от скука правих снимки

Към 12 ч. жегата стана непоносима и запалих джапанките към Пловдив.

Разпънах сергията - там ловя само на фидер-един с подвижа кошничка и един - "метод".

Ето този хубостник реши да ми дойде на гости-красив и много борбен дивак към 2.5 кг.Пожелах му да порасте още по-голям и го пуснах.

За съжаление след това рибите си биха шута нанякъде ....... а аз от скука правих снимки

Към 12 ч. жегата стана непоносима и запалих джапанките към Пловдив.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Браво,пак си си направил кефа.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....