Българско или не ?

Модератор: Paublo_Eskobar

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Българско или не ?

Мнение от INCUBUS »

Постоянно действам с българско - Промикс,Респект,Филстар,даже и с една,на която не обърнах внимание каква е ,може би другите колеги знаят -"Трапер".Понякога вземам и "Мундиал",трябва да е вносна,ама пак не знам каква е :)Никога не ме е интересувало и подкрепям напълно мнението на butnik,че е много по-важно правилното овлажняване и хвърляне /захранване/на мястото за риболова.Подчертавам,че имам пред вид в това си мнение само любителския риболов като почивка и развлечение,а не спортния състезателен...
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

INCUBUS написа:Постоянно действам с българско - Промикс,Респект,Филстар,даже и с една,на която не обърнах внимание каква е ,може би другите колеги знаят -"Трапер".Понякога вземам и "Мундиал",трябва да е вносна,ама пак не знам каква е :)Никога не ме е интересувало и подкрепям напълно мнението на butnik,че е много по-важно правилното овлажняване и хвърляне /захранване/на мястото за риболова.Подчертавам,че имам пред вид в това си мнение само любителския риболов като почивка и развлечение,а не спортния състезателен...
Адаш,само за това става на дума-свободен излет,без никакви ангажименти и надпревари.А Трапера е Made in Poland :wink:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

O.К.,поне тази ще я запомня:),че е полска,а иначе за утре си имам един пакет Филстар 12х3 ,макар,че повечето време смятам да се местя от сянка под сянка с една къса спининг-пръчка :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”