Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Дипове на Христо карп в София
Модератор: Paublo_Eskobar
Дипове на Христо карп в София
Здравейте имам въпрос, дали в някой магазин в София мога да намеря съответните дипове? Знам, че мога да ги поръчам от сайта директно, но става по-тромаво и по-скъпо, така че ще ми е по-удобно, ако ги има някъде да си ги закупя лично. Ще съм ви много благодарен, ако ми кажете магазин, в който ги има в наличност
Поздрави на всички и наслука! 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Re: Дипове на Христо карп в София
По липсата на отговори подразбирам, че няма такъв магазин. Тогава бихте ли споменали някой, който е поръчвал от София за колко време му пристигна поръчката, защото ми трябват до петък. Благодаря предварително 

-
- разбира нещата
Каква е разликата между някой магазин от Сф. и доставка?!
От поста ти разбирам, че си от Сф. и нещо не го схващам какво те затруднява?!Единствено не си посочил за кой район става на въпрос!
Ако не си от Сф. по-евтено ли ти излиза от колкото с доставка?
От поста ти разбирам, че си от Сф. и нещо не го схващам какво те затруднява?!Единствено не си посочил за кой район става на въпрос!
Ако не си от Сф. по-евтено ли ти излиза от колкото с доставка?

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В онлайн магазина на Христо има тел. за врьзка .
Предполагам ,че от там по точна информация няма.Доколкото знам има и магазин ,звьнни и питай.
Предполагам ,че от там по точна информация няма.Доколкото знам има и магазин ,звьнни и питай.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Разликата е че ако го има в магазин отивам утре след работа, купувам си го и забравям. А ако го поръчам днес от сайта не се знае кога ще пристигне в съответния офис на Еконт и дали ще имам възможност до четвъртък да си го взема, тъй като в петък заминавам за риба!
Малко ми е неудобно да звъня и да притеснявам хората в неделя следобяд, но май май така ще стане...
Малко ми е неудобно да звъня и да притеснявам хората в неделя следобяд, но май май така ще стане...